Bini Napisano 29. marec Prijavi Napisano 29. marec pred 4 urami je Janez007 napisal: A ste res prepričani, da vam skodelica ni všeč? Telefonsko bi prosil.... 🤔😉 3 Citiraj
Alex Napisano 29. marec Prijavi Napisano 29. marec pred 44 minutami je Bini napisal: Telefonsko bi prosil.... 🤔😉 A od Janeza 007?🤔 5 Citiraj
Bini Napisano 29. marec Prijavi Napisano 29. marec pred 2 urama je Alex napisal: A od Janeza 007?🤔 Od njega jo že imam.... 😉 2 1 Citiraj
Janez007 Napisano 30. marec Prijavi Napisano 30. marec (urejeno) pred 10 urami je Bini napisal: Od njega jo že imam.... 😉 Težko jo je dobit ... 😆 Glede tega dekleta je pa celo Alex imel prav ... 😁 Popravljeno 30. marec od Janez007 Citiraj
Tilen5 Napisano 30. marec Prijavi Napisano 30. marec Njen problem če miži in bol bo prašala zakaj v oči ne gledam... 2 Citiraj
Alex Napisano 3. april Prijavi Napisano 3. april pred 2 urama je TBA napisal: Ena objava kave po dolgem času Prava, črna kava za pravega moža. 😉 2 Citiraj
GoB Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Mogoče ne spada sem, pa vseeno glede na temo. S katero kavo tašči najlepše poveš, kaj misliš? Skuhaš ji kavo "to go" 2 1 Citiraj
Alex Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april pred 10 urami je GoB napisal: Mogoče ne spada sem, pa vseeno glede na temo. S katero kavo tašči najlepše poveš, kaj misliš? Skuhaš ji kavo "to go" Proja. Citiraj
Bini Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april pred 13 urami je GoB napisal: Mogoče ne spada sem, pa vseeno glede na temo. S katero kavo tašči najlepše poveš, kaj misliš? Skuhaš ji kavo "to go" Ji tole pokažem pa dam tvoj naslov.... 😁🫣😉 1 Citiraj
Bini Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april pred 47 minutami je MazdaBoy napisal: Se pije kej? ☕ Jp.... 😋 2 Citiraj
Bini Napisano 18. april Prijavi Napisano 18. april (urejeno) Lepo deževno jutro....😉 Popravljeno 18. april od Bini 2 Citiraj
Bini Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april Na pow smo že, hitro bo konc tedna.... 🤗😉 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.