Skoči na vsebino

Mazda 6, 2014 2.2 -175km- VISOKA PORABA GORIVA

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ko bodo pa kontrolirali in ne bomtehnicnega zaradi tega, bo pa spet samo jok in stok… ;) da kolk so grdi… in podobno ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 7 minutami je Jest napisal:

Ko bodo pa kontrolirali in ne bomtehnicnega zaradi tega, bo pa spet samo jok in stok… ;) da kolk so grdi… in podobno ;)

Obstaja tudi obratni postopek. 😉

Napisano

Vseeno mislim, da so časi že tako nenaklonjeni dizlom in da se samo čaka, da bodo se spravili na te, ki ne ustrezajo izpustom trdnih delcev.

Jaz osebno si ne bi več upal delati stroškov z odstranitvijo ampak bi poiskal nekoga, ki se ukvarja s čiščenjem ali menjavo vložkov za DPF.

34910_1.png

Napisano
pred 6 urami je bajsi6 napisal:

Odstranitev DPF filtra, noter vložek za dušenje plinov in preprogramiranje računalnika?

Ja, ampak s tem še vedno nisi odpravil temeljnega vzroka mašenja filtra DPF (in celega motorja). Torej se škoda dela še naprej ...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pa tam, kjer ni vidnega praha, je bilo verjetno obrisano zaradi nalepke ? 😁
    • Če primerjam slike @Bini in @Bossek akumulator, je od @Bossek kot da bi vozil po pesku reli Dakar ? 😃    
    • Danes mi je pa žal, da nimam kamer in mikrofonov povsod kot Big brather, ker tole je bilo pa...   Davnega 29.3. je hčerka imela prometno nesrečo. Voznik Tesle je zaspal za volanom in kljub vsem asistenčnim sistemom prišel na nasprotni vozni pas ter treščil v avto moje hčerke.    Danes pokličem na Zavarovalnico Triglav, kjer je imel povzročitelj zavarovan avto, in vprašam, kako kaže.   Odgovor: - "Ja, gospod, malo bo treba počakat, veste, nimamo samo vas za rešit."   Malokrat ostanem brez besed, ma tokrat sem... Bo treba lopato vzet pa se it osebno tja pogovorit, koliko traja "malo počakat"...
    • Jah, saj drugega itak nimamo...   Lahko bi, na primer, začeli primerjati aretacijo Gregorja Hudohmeta v Romuniji. Njego so posneli na podoben način kot so, na primer, Dominiko Švarc Pipan. Samo, da v Romuniji korupcijo, vsaj navzven, obravnavajo resno. Pri nas pa ni pomembno, koga so posneli in pri čem, temveč kdo je to posnel... In potem imamo še medije, ki o tem ne smejo poročat, ker je Dominika Švarc Pipan z "leve strani" in ta stran nima napak. Torej Dominika Švarc Pipan iz teh posnetkov ne bo polnila medijski prostor...   Lahko bi malo predebatirali o referendumih. Ampak spet... Glej, vsa živa bitja gledajo, kaj je za njih boljše. Pri živalih to imenujemo "samoohranitveni nagon", ma tudi človek naj bi ga imel. Po vsem svetu. Razen v Sloveniji. Slovenija se je znašla sredi zanimivega družbenega paradoksa, ko se nam pred očmi odvija skoraj šolski primer spopada med razumom, interesi in politično pripadnostjo. Državni zbor je sprejel zakon o interventnih ukrepih za razvoj Slovenije. Zakon med drugim odpravlja prispevek za dolgotrajno oskrbo za upokojence in posameznike s postransko dejavnostjo, uvaja dvojni status upokojencev, prinaša davčne razbremenitve in nižji DDV za določene izdelke ter predvideva začasno znižanje DDV na energente. Zadeve, ki bodo ljudem v denarnici pustile kak evro več. In proti temu zakonu je potekalo zbiranje podpisov za referendum, ki so ga vodili sindikati - tisti, ki bi se morali boriti za take ukrepe, kot jih ta zakon prinaša, se zdaj borijo proti temu... In ker je to, vsaj po moji kmečki pameti, protislovno, je boljše, da o tem ne debatiramo. Pa nam spet ostane Svetlana...   Pa če lahko še malo o referendumu... V Sloveniji se pozna desetletja trajajoča ideološka indoktrinacija, ki je s svojo trdovratnostjo preživela in se nadaljuje tudi v današnjem času in ki je pustila miselne brazgotine, ki se kažejo v načinu presojanja. Moč te indoktrinacije je v tem, da ljudi prepriča, naj ravnajo proti lastnemu interesu. Da je mogoče ljudstvo prepričati, da nek zakon ni dober, čeprav jim pušča več denarja in večje možnosti za napredek in razvoj. Največja moč te indoktrinacije je v tem, da človeka prepriča, da je ravnanje proti njegovemu interesu dejansko v njegovo korist... Od kmetov se zahteva, da znižajo cene pridelkov. Če se poceni nafta, smo veseli. Če banka zniža stroške, ne protestiramo. Protestiramo pa, če nam koalicija, ki je trenutno na oblasti, želi narediti nekaj dobrega. Hkrati si dovolimo, da nas prepričujejo, naj nasprotujemo temu, kar je v našem interesu. Le kdo lahko to razume? In ker tega vsaj jaz ne razumem, je boljše, da medijski prostor polni Svetlana...   Demokracija je lepa reč, očitno pa ni za vsako pamet, saj ima tudi svojo zahtevno plat: od ljudi vendarle zahteva sposobnost, da sami presodijo, kaj vidijo, čemu verjamejo in kaj razumejo kot lasten interes. Ampak to zahteva določen napor. In da se ne naprezamo preveč, je boljše, da Svetlana polni medijski prostor...
    • Sem gledal na autodoc. Ce dam 65Ah (rang 110 eur) je na voljo Yuasa, Varta in Bosch ampak so 620A lia 650A. Je to lahko problem? (to me zanima ze tko iz firbca da vem) Ce dam pa 520A jih je pa vec (rang od 110 do 275 eur) na voljo (Centra, Exide, FQS, Tudor) ampak so 60Ah? (to predvidevam pa da ni problem)   Jap tak je tud moj trenutni:
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.