Sem lih pred kratkim malo študiral oba-Xiaomi 15 in 15Pro...
Se mi 15ka zelo dopade,a ko sem oba gledal v živo,mi je malce premajhna....pač EMŠO,in dokler še ne nosim očal mi kar paše,da je display malce večji.
15Pro pa itak "non + ultra",samo,če nebi imel tak "nahrbtnik"....
Za 16ko napovedujejo,da bo manjši nahrbtnik,nora baterija,da sicer ne bo periskopa,in bo mal drugače rešena komplet foto zadeva....po moje slaba ne bo...bom videl,kakšna bo cena...
Zaenkrat,kot receno 12pro še fajn dela...če bo pa počepnila baterija...mogoce vseeno posežem po 15pro,kot "auslaufmodell",če bo res dobra cena...k 5 let updateji ni od muh-ne rabim več.
Mocno se motis...ker ta dolgorocna rast traja ze 20 let in se bo
Norvezani krozijo denar. Ljudje ga dobijo a ga tudi dajo. Sistem deluje
Nasi gostje iz amerike vsak dan zapravijo cca 300-500 in to je normalno za njih na dopustu. Svtem da za turo dajo 6-8k
1500 tur na leto po vsem svetu, 250 vodicev na motorjih....pa je treba se ljudi na cakalno dajat.
Malo nerodno sem napisal. Pač pri Googlu imaš res na voljo zadnjo verzijo Androida takoj in dolgo (čeprav večinoma itak telefon v praksi prej menjamo). Tudi Samsung pri posodobitvah načeloma ni slab, je pa res, da kar dolgo traja. Sem komaj pred kratkim dobil Android 15, pri Googlu so že blizu 16tke 😁.
Sem pa gledal Xiaomi 15 pri sodelavcu in tehnično je to dobra zadeva in je tudi v igri.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.