Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Če imaš tisti gumb tako, da ne vidiš rdeče barve na gumbu potem se, ko se vrata zaprejo ne dajo več odpreti, razen, če jih odpreš od znotraj. In verjetno ima tako, saj pravi, da ne more odpreti zadnjih vrat ampak jih lahko samo znotraj
    • S čevapi, slovenščina 😉
    • Potem pa je verjetno res ena od nastavitev za avtomatsko zaklepanje vrat (med vožnjo, ustavitvi, ...), mene je to precej motilo. Se mi je parkrat zgodilo, da ko sem ustavil avto na cesti, da bi hčerka zadaj izstopila, seveda ni mogla izstopiti, ker so bila zadnja vrata zaklenjena 😁 (avtomatsko so se med vožnjo zaklenila, hkrati ni bila vklopljena otroška ključavnica). Vsakič sem to pozabil, da je treba potem ročno odkleniti z gumbom na vratih za odklepanje (avto prižgan, ko čakaš, da izstopi).  Dokler nisem enostavno to avtomatiko izklopil. Od takrat je mir in ni panike....   Po mojem ni to mislil, to je ročno odklepanje od znotraj, ali pa lahko še otroška ključavnica za odpiranje od znotraj. On je mislil odpiranje od zunaj...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.