Recimo Novo mesto - Črnomelj in obratno. Ne Gorjanci ampak čez Dolenjske Toplice. Je kar klanec... Saj bi posnel malo porabo s telefonom pa nimam nosilca katerega bi pritrdil nekam da števce snema.
Bom pa šel na prazno cesto posnet kratko vožnjo mogoče še zdaj ker grem itak v trgovino...
Očitno nima veze s Škodo pač pa z mumilm.
Zdaj je znan pravi razlog za to, da je 18-letnik zbežal s prizorišča prometne nesreče #foto
SIOL.NET
Prometno nesrečo, ki se je v sredo okoli 9. ure zgodila na Šmartinski cesti v Ljubljani, je po do zdaj znanih podatkih povzročil 18-letni...
Dej opiši kje se voziš dnevno ker me pa to zdej res zanima.
Npr. ko grem oz Kranja v Domžale je poraba 5,4l normalne vožnje. Za nazaj ko je malo nadmorska višja pa imam 5,9l. Ampak to je bilo ko so bile temperature nad 5 stopinj.
Ne na roke. Po BC ne pade zdaj že drug tank pod 7.2-7.3. Na roke bom pa zdaj začel. Verjetno je še višja. Vsaj pri vseh dosedanjih je bila dejansko višja kot je BC kazal.
Nima veze kako vozim... Ali dobesedno "jajcam" ali pa mal obolj sunkovito speljem. Tudi če polovico poti ne pipam gasa ne pade pod 7.2 niti malo.
Ko počasi speljujem je trenutna tudi 30-40l/100km. 🙃
Ob normalnih, počasnih pospeških pa je trenutna 14-16l/100km. Ajde trenutna je itak visoka ob speljevanju ampak mi vseeno nekaj ne štima...
Da zapišejo po testih da imajo z istim motorjem le ročnim porabo pod 6 ali celo okrog 5 po regionalki mi nekaj ne štima... Jaz sem edino enkrat do zdaj imel porabo vožnje 40km okrog 6l. Ampak to je bila počasna vožnja pa mogoče 1mm na gasu...
Ne vem no.
Imam Drivvo aplikacijo s katero bom beležil pa da vidim...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.