Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Zamenjal Ducky One 3 za Wooting Two. 😁👌 Hall effect magnetna stikala, ki jim lahko spreminjaš actuation na desetinko milimetra. Pa še zamenjaš ga lahko v desetih sekundah, dela jih pa Gateron. Ni neka nova tehnologija, so pa vseeno Wooting pionirji tovrstnih tipkovnic. Tolk mi je noro tipkat, da se moram nekam pohvalit. 😁 Se je pa treba kar mal navadit, ker imam v malih možganih itak zapečeno, da nabijam tipke do konca. Prej sem imel Cherry rjava - taktilna stikala in sem vajen tistega ''bump-a''. Sem imel malo pomislekov, kako bom prešaltal na linearna in koliko napačnih sosednjih tipk bom užgal, ampak je res smooooth občutek. Pa še lubricirana so. Pač nimaš nastavljeno, da ti prime pri 0.1 mm, ker potem samo pogledaš sosednjo tipko in že prime, najdeš pa s časom kakšen hod ti najbolj odgovarja. Software imajo tudi super in ne rabi laufat v ozadju, imajo celo WEB verzijo, da ga niti inštalirat ne rabiš. To je imela tudi Ducky. Naštelaš vse online, narediš en profil za tipkanje, drugega za streljačine, karkoli... shraniš na on-board memory tipkovnice in gasa. Šaltaš jih pa s knofom. To mi je osebno velik plus, ker ne maram nesnage v ozadju poganjat, da imam lahko navadno belo osvetlitev in ne kakih mavričnih brozg, ki so povsod default. Slikat se mi pa ne ljubi nekaj ful, glih sam tolk
    • Ne, je bila isti dan prodana.
    • Dijaki gimnazije imajo eno zabavo. Pa si je neki fant iz četrtega letnika sposodil očetov avto, ker zvečer ne bo več avtobusa za nazaj. Da ne bo kaj narobe, je vozil po predpisih - mladi voznik pa to. In je na hitri cesti dohitel tovornjak ter se ga lotil prehitevat. Potem pa po hitri cesti prigoni nekdo ko zverina, slabo oceni in pribije zadaj notri...
    • BlackFriday je bil končno dovolj OK (10% off in brezplačna poštnina :)), da sem nabavil spodnji nosilec motorja kot na slikah (Hardrace, 133 EUR), do sedaj FEBI.   Vidim še debato o akumulatorjih: - nakup 2020-10-15, TOPLA, 122,85 EUR - še danes OK - avto pod milim nebom, zadnje leto pod odprto nadstrešnico (ves čas gorenjska) - če se išče človeka z znanjem s tega področja, priporočam Grajzar d.o.o. (na Leskoškovi v Ljubljani)   Mazda 5, 1.6D.   Jutri v službo, da vidim razliko,
    • Wet belt? Če sem prav raziskoval.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.