Skoči na vsebino

Mazda 3 MPS

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

....pac to je moje misljenje in se nikoli ne bo spremenilo :bravo:

Kaj pa ?e ti dam 3 porcije ?evapov? Pa ?e eno ?pikano pljeskavico zdraven? :lol::lol::lol:

Feel free....

• Odgovori 135
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Kaj pa ?e ti dam 3 porcije ?evapov? Pa ?e eno ?pikano pljeskavico zdraven? :lol::lol::lol:

to ti jaz pojem tko al tko, no go...try again :P

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

to ti jaz pojem tko al tko, no go...try again :P

Po?eruh.... jaz se predam! :dudek:

Feel free....

Napisano

glejte, cudezi gor dol fizikalni zakoni ostajajo in se ne morejo premagat...

Stari, definitivno mora? probat kak mo?an FWD in bo? presene?en, da razlike med FWD in RWD pri istih konjih v modernih avtih niso velike - ok FWD se ne da powerslajdat in je mogo?e malo manj fun. ?e pa ?toparco vklopi? si pa presene?en, da pri isti mo?i motorjev bo ?as na stezi skoraj identi?en.

drugace pa o teh zakonih so mi najprej v kartingu jebali glavo in pol se na faksu 5 let...

ok ne bom vet tezil, pac to je moje misljenje in se nikoli ne bo spremenilo :bravo:

a se bo? mnenje spremenil, ?e bo? namesto teorije raje sprobal v praksi :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Aaaam....... Labisan.... kaj pa ?e dodano zdraven ?e en Horse burger? :bravo:

Feel free....

Napisano

sej sem probal ne govorim na pamet...poznam in prakso in teorijo ;)

?ak ti bo Qwerty razlo?u, k je ?e ve?krat Need for Speed obrnu da nima? prav ... hehe :hohoho::lol:

Ok hec na stran - jaz sem bil tud prepri?an, da je FWD za dirkat slaba izbira sam, ko pa vidi?, da se tud v GHD-ju kar nekako izogibajo zadnjih pogonov in raznih bimmerjev ter podobno ti je kmalu jasno, da ?e bi to bila taka prednost bi bil RWD bolj v uporabi tako pa je serijskih RWD-jev na dirkah zgolj za vzorec.

33112_1.png

Napisano

?ak ti bo Qwerty razlo?u, k je ?e ve?krat Need for Speed obrnu da nima? prav ... hehe :hohoho::lol:

Ok hec na stran - jaz sem bil tud prepri?an, da je FWD za dirkat slaba izbira sam, ko pa vidi?, da se tud v GHD-ju kar nekako izogibajo zadnjih pogonov in raznih bimmerjev ter podobno ti je kmalu jasno, da ?e bi to bila taka prednost bi bil RWD bolj v uporabi tako pa je serijskih RWD-jev na dirkah zgolj za vzorec.

Ali pa mogo?e ne znajo/upajo vozit RWD :P Jaz bi dirkal samo kak RWD ki ima max 130hp, kar je ve? ?e presega moje sposobnosti in znanje. Mogo?e bi s?asoma pridobil kaj ve? znanja, samo to je spet kdaj in kako.

Napisano

meni nekaj pravi, da ti specijalci od razvojnih in?enirjev niso kar tak praznih jabolk brez semena skup naklamfali, pa dali FWD v 3ko... sumim, da imajo ti fantje malce ve? prakse s temi zadevami, kot mi vsi skupaj tule na forumu :)

naslednja stvar je pa pa? tr?na zahteva... kaj se trenutno ponuja, po kaki ceni in kaj ima konkurenca... ;)

?e je 3ka MPS s FWD tak ne dobra, si je pa? ne kupite ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

• 2 meseca kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Mjja.   Moti me leta. Ampak večine res ne.   Je pa razlika ali je kitajc z evropsko značko al evropejc zašraufan od kitajca.
    • Tudi druge prestižne znamke so že desetletja delane na Kitajskem pa  nikogar od kupcev ni motilo, zdaj je pa naenkrat tak odpor da joj....   Meni je e6 zunaj lepa, notri pa manjka par gumbov a tako velike limuzine ne k sreči ne  potrebujem.... 
    • Nič takšnega...še sem "tapravi jaz"😉....za stroje za kovičenje poglej koliko stanejo-ti bo takoj jasno...lahek trimer za travo pa v Metabo oz.CAS sistemu spkoh ne obstaja...če bi,bi ga takoj kupil...enako tudi v Bosch Prfessional ne obstaja (imam oba sistema). Da bi pa zaradi trimerja (tak lahek,kot tisti taprvi od B&D-lahki enoročni za obrobe ipd.) vstopil v Bosch zeleni...ne,to pa ne....tukaj je Parkside boljša izbira zame,ker imam že vse😁...ajd mogoče motorka,lisičarka ipd...to bi od Metaba ali Bosch Professional.... A npr. škarje ali prebijač za pločevino...takšno res "eksotično" orodje,katerega še nimam...to me še zanima-to mogoče od Parkside-a,ostalo pa ne. Mogoče kak USB polnilni adapter za mali cvenk,ali svetilka...toliko,da lahko praznim Parkside baterije,ker dolgo časa "ležanje" oz.neuporaba na 100% napolnjeni bateriji škodi....najbolje je nekje 25-75%...     Še to,kar me je pri polnilcu tudi presenetilo-vsi elektrolitski kondenzatorji so za do 105°C😲👍 Kdor se kaj spozna,bo vedel,da obstajata pri takšnih kondenzatorjih dva ranga kvalitete: nižji z temperaturnim območjem do 85°C, kjer so res kvalitetni le takšni z zelo visokimi kapacitetami,katere pa v takšni elektroniki ne boš našel. In višji z območjem do 105°C. Takšni so generalno večinoma boljši,a tudi dražji.   "Racunalničarji" bodo vedeli-enako je npr. tudi pri PC-napajalnikih...če so vgrajeni 85° tipi,samo "beži stran"...to pomeni,da so zelo šparali pri izbiri elementov.
    • Iz Ferrarija jaz kamot zlezem, samo €€€€ ni dovolj..... 😁😉 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.