Shrek Napisano 24. marec Prijavi Napisano 24. marec Ha ha ha. Ko jaz pečem pico v krušni peči, mi jo ni treba obračat, ker je peč tako velika, da imam žerjavico okoli pice... 3 Citiraj
Bini Napisano 24. marec Prijavi Napisano 24. marec pred 5 urami je Shrek napisal: Ha ha ha. Ko jaz pečem pico v krušni peči, mi jo ni treba obračat, ker je peč tako velika, da imam žerjavico okoli pice... Kdaj pridemo, da tole sprobamo.... 🤔🤗😉 2 1 Citiraj
Jaka32 Napisano 16. april Prijavi Napisano 16. april Bi kdo delil recept za testo in samo pripravo? Citiraj
Jest Napisano 16. april Prijavi Napisano 16. april pred 7 minutami je Jaka32 napisal: Bi kdo delil recept za testo in samo pripravo? Zena dela po temle receptu >> Pica a la napoletana - Midva Kuhava MIDVAKUHAVA.SI Najboljša domača pica 3.0 Pred kratkim sva se končno spokala s trebuhom za italijanskim kruhom in sva opravila kulinarično romanje do Neaplja – slikovite zibelke pice. Tam sva se vpisala na tečaj priprave in... 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 16. april Prijavi Napisano 16. april (urejeno) pred 25 minutami je Jaka32 napisal: Bi kdo delil recept za testo in samo pripravo? Ta je čist OK, ki ga je @Jest prilimal.... 👌😉 Popravljeno 16. april od Bini 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 16. april Prijavi Napisano 16. april (urejeno) pred 1 uro je Jaka32 napisal: Bi kdo delil recept za testo in samo pripravo? Poolish+dvojno fermentiranje, 70% hidracija. Jaz samo in izključno po tem receptu delam. Popravljeno 16. april od Tilen5 1 1 2 Citiraj
Jaka32 Napisano 17. april Prijavi Napisano 17. april (urejeno) Mi priporoci se kdo litozelezno ponev za stejke? Sprasujem zato, ker so sedaj v Lidlu po 12 eur, na spletu pa najdes tudi tako za 150 eur. Zelezo je zelezo? Popravljeno 18. april od Jaka32 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.