borutso Napisano 7. junij, 2023 Prijavi Napisano 7. junij, 2023 Zdravo. mi lahko kdo pove za mazdo 3 letnik 2017 facelift. Ali je možno odpiranje stekel z daljinjcem? hvala Citiraj
NevLado Napisano 7. junij, 2023 Prijavi Napisano 7. junij, 2023 Ne. Žal Mazda nima te opcije. 1 Citiraj
Jest Napisano 7. junij, 2023 Prijavi Napisano 7. junij, 2023 Tocneje receno… nimajo vec te funkcije… vcasih so jo imele… … ampak to je bilo pred letnikom 2017… 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 7. junij, 2023 Prijavi Napisano 7. junij, 2023 Še bolj točno rečeno, za nekatere trge imajo tako 3-ke kot cx30 tudi dan danes to opcijo, recino za ameriški trg. Citiraj
godlike Napisano 7. junij, 2023 Prijavi Napisano 7. junij, 2023 Isto je bil pri meni auto-lock na Fordu. Regijsko zaklenjeno. Pa smo s Forscanom vklopli, ker se požvižga na regijske blokade. A mogoče obstaja kaj takega za Mazdo? Citiraj
toto89 Napisano 7. junij, 2023 Prijavi Napisano 7. junij, 2023 Obstaja modul. Imam vgrajenega in načeloma dela OK ( se pa najde kak slab dan, ko ne dela kot bi moralo). Ni točno ta (ker ga najdem samo še v zgodovini nakupov), ampak v tem smislu: MODUL Sem se pa za to odločil bol zaradi tega da v kabini delujeo vse 3 šipe avtomatsko - je pa dokler se ne navadiš malo nerodno ustavit šipo, ker gumbi pač nimajo dveh stopenj. Sicer pa sem zelo zadovoljen Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.