Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tocneje receno… nimajo vec te funkcije… vcasih so jo imele… ;) … ampak to je bilo pred letnikom 2017…

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Še bolj točno rečeno, za nekatere trge imajo tako 3-ke kot cx30 tudi dan danes to opcijo, recino za ameriški trg. 

Napisano

Isto je bil pri meni auto-lock na Fordu.

Regijsko zaklenjeno.

Pa smo s Forscanom vklopli, ker se požvižga na regijske blokade.

A mogoče obstaja kaj takega za Mazdo?

Napisano

Obstaja modul. Imam vgrajenega in načeloma dela OK ( se pa najde kak slab dan, ko ne dela kot bi moralo).

Ni točno ta (ker ga najdem samo še v zgodovini nakupov), ampak v tem smislu: MODUL

Sem se pa za to odločil bol zaradi tega da v kabini delujeo vse 3 šipe avtomatsko - je pa dokler se ne navadiš malo nerodno ustavit šipo, ker gumbi pač nimajo dveh stopenj.

Sicer pa sem zelo zadovoljen

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Še nekaj sem pozabil...bo mogoče za koga zanimivo,ker se okoli te teme zelo malo ve,oz. je veliko (po moje več kot 95% vsega na trgu) ponujene robe "za en drek". Gre za Audijo "banane".   Za kaj pišem skoraj vse,kar je na trgu-ker je cilj čim boljši kontakt in prenos.kar pa običajno večdelna zasnova onemogoča...gre predvsem za pin,ki je pogosto vprešan v telo banane. Jaz pri svojem sistemu na priklopu na ojačevalec uporabljam High quality banana plug | Set of 4 | up to 16 mm² conductor cross-section WWW.IN-AKUSTIK.COM Banana plugs (set of 4) for up to 16 mm² conductor cross-section. 24k gold plated, screw contacts, brass contacts.   https://amzn.eu/d/77MIRIX   To so ene reeeedkih banan,kjer sta "trup" in pin iz enega kosa. In so celo "stackable".   A že od nekdaj se sorazmerno dober glas drži "majhnih" banan od znamke Clictronic https://amzn.eu/d/7FAOX3x   Tukaj je pin tudi "vprešan",a je tukaj razlika v montaži kabla,kjer žičke tišči direkt na pin-torej optimalni kontakt...na pinu pa "klasična" kontaktna vzmet.   Sem naročil dva kompleta za Atmos priklop,in prvi vtis je zelo dober-priporočam👍 Je pa razveseljiva izjemna kompaktnost in kvaliteta izdelave-za cvenk TOP👌   A pozor-ne zamenjati z "Amazon-basics" robo!!!👎
    • Res je👍 Tukaj je v redu,k je zelo močen po hladilni moči...sicer je pa po tem tudi najglasnejši,ko laufajo venti na 100% Da se boš pa itak moral potruditi pri nastavitvi krivulje za ventilatorje je jasno kot beli dan...na saj to moraš tako ali tako... Upam,da ti bo dobro služil😉
    • Jaz nebi mirno spal,da jo ne zaflika, ker če ti na AC spusti ni najboljš.... 
    • Ja naj bi bil najboljši AIO 360mm. Je pa to pro verzija z drugačnimi (boljšimi) ventilatorji. Priklopil bom vrjetno vsako stvar posebi, da jo potem lahko reguliram. Načeloma se ga v idle oz. ko ni pod obremenitvijo nebi smel neki slišat. Ko je pa pod obremenitvijo se pa tako ali tako vsaka stvat sliši in me to ne moti :). Razn če imaš vse na minimum. Sedaj se mi recimo 3x intake fani vrtijo na 100% k je nad 65C. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.