Tilen5 Napisano 27. junij, 2023 Prijavi Napisano 27. junij, 2023 Eni bi celo rekli, da je "Heroj" 🤪 3 Citiraj
Slivka Napisano 27. junij, 2023 Prijavi Napisano 27. junij, 2023 Tak hud avto, slikan pa pred neko farmo... (V ozadju se vidijo silosi za krmila. In glede na število in velikost silosov mora biti kar huda farma...) 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 27. junij, 2023 Prijavi Napisano 27. junij, 2023 Meni se pa zdi da prodajajo renoje tu,..ker vidima dva v odsevu 2 Citiraj
Volume Napisano 27. junij, 2023 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2023 pred 6 minutami je NevLado napisal: Ej maš jajca, poklopljeni špegli fijuuu He,he....sem si drznil....pa čez dva parkinga, moj trade mark😉 pred 5 minutami je Slivka napisal: Tak hud avto, slikan pa pred neko farmo... (V ozadju se vidijo silosi za krmila. In glede na število in velikost silosov mora biti kar huda farma...) Bi rekel, da sem polepšal ozadje....😁😁😁 to ali pa vhod v Bauhaus. Citiraj
skritikrt Napisano 27. junij, 2023 Prijavi Napisano 27. junij, 2023 pred 15 minutami je NevLado napisal: Ej maš jajca, poklopljeni špegli fijuuu Dokler so v garanciji-samo "dal"😄👍 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.