Skoči na vsebino

Nakup e-skiroja

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Narejeno 500km s skyrojem in res dobro pelje. Večina narejeno po kolesarski in nekaj po naselju. Ker ni veliko pešcev me v večini vsi opazijo in mislim, da je vožnja zaenkrat kar varna. Je pa res, da moram jaz bolj  paziti na pešce na kolesarskih, ker hodijo kot kure vsepovsod namesto po pločniku. Realno se da prevoziti z enim polnjenjem 50 km do 15% izpraznjenosti.

Sedaj se že žena navaja na njega.... 😁🫣😉

IMG_20250504_122528.jpg

Napisano
pred 14 minutami je Bini napisal:

Sedaj se že žena navaja na njega.... 😁🫣😉

Aha. Pa rekel si ji, da čelada sploh ni potrebna. Ti ti ti!

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 29 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Aha. Pa rekel si ji, da čelada sploh ni potrebna. Ti ti ti!

To je bila samo malo proba🤗

Drugače pa tako uporabljam kolesarsko čelado, rokavice in jakno. To je čisto dovolj za skyro.... :nevem:

pred 11 minutami je Tilen5 napisal:

Skyro? 🙈

Ko se enkrat s "pravim" skyrojem pelješ vidiš kako je dober in varen občutek v vožnji a moraš voziti z glavo ne čelado.... 🤗😉

Napisano
pred 3 urami je Tilen5 napisal:

Skyro? 🙈

V redu je... sam da ni napisal romobil. 😜

33112_1.png

Napisano

Bini, srečnež. Če bi jaz svoji rekel: glej tukaj imaš eskiro, čelade pa ne rabiš, bi takoj vedela v čem je finta. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.