Bini Posted January 2 Author Report Posted January 2 Na starega leta dan, ko me ni bilo doma je prispel e-skiro. Konec tedna ga sestavim in, ko bo topleje se poskusno zapeljem malo na okrog.... 1 Quote
AmpeR Posted January 2 Report Posted January 2 Eh, lih sem ti mislil napisat, da raje si kupi ekolo 3 Quote
Bini Posted January 3 Author Report Posted January 3 (edited) Hvala, ampak ne ljubi se mi kar naprej sedet... 😊😉 Edited January 3 by Bini 1 Quote
Bini Posted January 4 Author Report Posted January 4 Evo, sestavljen in sproban, če dela vse bp, pri kitajcih nikoli ne veš.... 😁 Teh par metrov je bil res dober občutek👌😉. Kaj več napišem, ko bom naredil kaj več km. 😉 1 Quote
Alex Posted January 4 Report Posted January 4 pred 4 minutami je Bini napisal: Evo, sestavljen in sproban, če dela vse bp, pri kitajcih nikoli ne veš.... 😁 Teh par metrov je bil res dober občutek👌😉. Kaj več napišem, ko bom naredil kaj več km. 😉 Po pameti...kar nekaj ljudi si je polomilo vratove, ko so zapeljali z njimi v majhne luknje. È skiro= majhna kolesa= lahko veliki problemi. 3 Quote
Shrek Posted January 4 Report Posted January 4 Da ne boš na naslovni strani Slovenskih novic, al pa v črni kroniki... 1 1 Quote
Slivka Posted January 4 Report Posted January 4 Saj veš, kmet an s hribu doma... A tista rumena jeklenka je tam slučajno al paše k skiroju? 1 Quote Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Posted January 4 Report Posted January 4 (edited) Električen je, ne plinski 😉 Saj sem se se jaz isto vprašal...... Edited January 4 by godlike 2 Quote
Bini Posted January 4 Author Report Posted January 4 pred 2 urama je Slivka napisal: Saj veš, kmet an s hribu doma... A tista rumena jeklenka je tam slučajno al paše k skiroju? Paše k skyroju.... Quote
Slivka Posted January 4 Report Posted January 4 Reaktivni pogon? 3 Quote Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Posted January 4 Author Report Posted January 4 (edited) dne 4. 1. 2025 ob 16:42 je Alex napisal: Po pameti...kar nekaj ljudi si je polomilo vratove, ko so zapeljali z njimi v majhne luknje. È skiro= majhna kolesa= lahko veliki problemi. Po vsem videnem do sedaj ti skiroji zelo dobro premagujejo podobne ovire, ker so dvojno vzmeteni ima napihljive gume tubeless in za zaviranje dvojne diskaste hidravlične zavore. Seveda bo pa kljub temu potrebno paziti na vsa mogoča presenečenja, ki jih lahko doživiš in pričakuješ v prometu... Edited January 13 by Bini 3 Quote
Bini Posted February 4 Author Report Posted February 4 Prvih 10km na skiroju je mimo 🤗 Občutki so odlični, hitrost in pospeški fenomenalni, vožnja udobna in stabilna. 6 Quote
TBA Posted February 4 Report Posted February 4 pred 3 urami je Bini napisal: Prvih 10km na skiroju je mimo 🤗 Občutki so odlični, hitrost in pospeški fenomenalni, vožnja udobna in stabilna. kaj pa čelada? 4 Quote
Bini Posted February 5 Author Report Posted February 5 (edited) pred 13 urami je TBA napisal: kaj pa čelada? Nisem kaskader... 🤗😉 pred 11 urami je Agerg napisal: Vgrađena. 🤣 .... prava mera pameti😉 Edited February 5 by Bini 2 Quote
Shrek Posted February 5 Report Posted February 5 Vse tri ponuci. Eno na glavo, pa na vsak komolec eno... 1 Quote
Bini Posted February 5 Author Report Posted February 5 pred 3 minutami je Shrek napisal: Vse tri ponuci. Eno na glavo, pa na vsak komolec eno... Sej, za dve vem kam bi jih dal za tretjo še ne vem.... 🤔😁 Quote
Slivka Posted February 5 Report Posted February 5 Mogoče je pa pri njem tako kot pri meni. Meni so v šoli rekli, da sem trde glave, torej ne potrebujem čelade. Mogoče je tudi on trde glave, pa ne potrebuje čelade... Quote Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Shrek Posted February 5 Report Posted February 5 Čelado gor, da ne razbije asfalta z glavo... 1 Quote
Agerg Posted February 5 Report Posted February 5 (edited) Hec na stran. S temlem si eden izmed najbolj ranljivih skupin v prometu, kakor spremljam situacijo. Ne biti divjak in zdrava mera pameti nič ne pomaga, ko te bo enkrat eden spregledal na tej dili s štilom... Mogoče bo čelada naredila glavno razliko. Edited February 5 by Agerg 3 Quote
godlike Posted February 5 Report Posted February 5 pred 3 urami je Matick napisal: Če bo nosu čelado si bo frizurco uniču pred 3 urami je Bini napisal: Imam 3,pa se ne morem odločit.... Tri frizure? 🫣 2 Quote
TBA Posted February 5 Report Posted February 5 pred 9 urami je Bini napisal: Nisem kaskader... 🤗😉 .... prava mera pameti😉 ne rabiš bit, sej pa drugi niso 1 Quote
Recommended Posts