Janez007 Napisano 9. januar Prijavi Napisano 9. januar pred 17 minutami je Freak napisal: Se stdinjam, če imaš potem mir za vsaj 100 000km. Če je pa to uvod in postane vseskupaj jama brez dna, pol je pa druga zgodba. Sam ok, smo optimisti, ane Tega pa noben ne more vedeti v naprej - če bi vedel, bi bila odločitev zelo enostavna. 😃 2 Citiraj
Freak Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar Javi, kako kaj napreduješ z rihtanjem. Me res zanima napredek. Citiraj
apokalipto_81 Napisano 22. januar Avtor Prijavi Napisano 22. januar dne 17. 1. 2025 ob 19:56 je Freak napisal: Javi, kako kaj napreduješ z rihtanjem. Me res zanima napredek. Danes so začeli delati na Mazdi in zadeva je naslednja: moral bom zamenjati odmične gredi, poleg tega pa tudi očistiti kolektor, zamenjati senzor izpušnih plinov in vakuumsko črpalko. Ker je cena zaradi odmičnih gredi narasla iz 1200 € na približno 3000 €, sem se dogovoril, da mi samo očistijo kolektor in zamenjajo senzor. Vakuumsko črpalko bom zamenjal sam, ko bom menjal odmično gred, saj je tako precej ceneje, če bo moj mehanik nadaljeval z delom. Poleg tega bo še zamenjal verižni set. Vse skupaj bo stalo približno 1800 €. Javim, ko bo avto končan. Zraven pošiljam nekaj slik, ki so mi jih posredovali iz Mazde servisa. 3 1 Citiraj
vzupan3 Napisano 22. januar Prijavi Napisano 22. januar Prav si se odločil. Pri menjavi odmične gredi menjaj vsaj štiri dročnike (od skupno 16). 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.