Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Po nekih podatkih so drva in peleti še vedno najcenejši, takoj za njimi je toplotna črpalka, klima bi pa lahko bila blizu temu ampak moral boš dati še eno spodaj, če nočeš, da te bo zeblo pri tleh, ker kot si napisal toplota se dviguje s tem pa tudi prah in še pihanje boš čutil kar pa pri radiatorjih ne.... Vprašanje je tudi kako bo z omrežnino. 🤔 Jaz bi vseeno kuril pelete, če jih že imaš.
-
Sam za štart majo sklopko ja, pa še to na volanu,..kolkr sem seznanjen. ps: je že predhodnik odgovoril, sem videl šele po mojem odgovoru
-
No, da dodam se ta podatek. Imam 15 cm fasade in troslojna okna. A povem se koliko steklene volne imam pod streho in koliko osoncenja dobim na hiso cez dan? Zelim podatke od nekoga, ki je to ze naredil. Na priblizno, ne bomo zdaj Einsteini in se vpikovali v malenkosti. Lani sem za ogrevanje pokuril manj kot 2 toni peletov. Pa sem grel na 24-25 stopinj. Toliko, za primerjavo. To je nekje 80-90 eur na mesec, ce ogrevamo 6 mesecev na leto. Klima ima SCOP 4.
-
Trg bo povedal svoje. Ne glede koliko pametujete. Če gre za 20 jurjev, pa naj gre, če kdo plača.
-
To se mi je tud zdelo, pol sem pa videl da ima bullbar... ja to pol čist spremeni dejstvo, da je tole 30 let star skret. 😜
-