Skoči na vsebino

Formula 1

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

vedno sem si zelel (no sej on tud) da bi zmagal v monzi...bil je blizu leta 94 odpovedal ferrari, leta 95 spet odpovedal ferrari, leta 96 startal iz 6, mesta in pol dirke vodil, potem ga schumi je prehitel pri postankih, leta 97 pa pole position in potem spet izgubil v postankih...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

V 90-ih je bil Ferrari z V12 idealen za Monzo, napram V10 in V8, ki so ju imeli glavni konkurenti. Zavite steze pa so bile ?e takrat te?ava zanje. :zvizga:

(?e takrat sem navijal za Williams oz. McLaren, hehe)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zmagal je le Kanado.....potem pa je pri?la vloga 2. voznika

To pa ni res, vedno je bil prvi v mostvu, razen s prostom na zacetku.

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Labi, tvoj adut, ki je svojemu rojaku signaliziral konec dirke, oba2 Ferrarista. Alezija se ?e spomnim s cifro 27 :P

Rojaku? :D

Napisano

Rojaku? :D

Monako - Francija :)

Mi je pa zanimiva njihova himna, ki jo bodo kot ka?e ?e ve?krat letos po dirki urezali tamalemu na ?ast. :P

@Wankel, na podlagi tele fotke sem jaz celo v dilemi, ?e ni nek Hrvat tale Leclerc???  :hohoho:

https://www.rtvslo.si/sport/formula-1/ce-kje-potem-se-s-ferrarijem-zmaguje-v-monzi/499012

(?apljina mi asociira na kolega Bosanca in njegov pogosti rek; jebo je? ?aplju, da joj suze kaplju).  :aaaaa:

Napisano

@Wankel, na podlagi tele fotke sem jaz celo v dilemi, ?e ni nek Hrvat tale Leclerc???  :hohoho:

Ja, mene je tudi impresioniralo, koliko je bilo hrva?kih zastav pod stopni?kami :D

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Leclerc je vro? kot ?erjavica, Ferrari o?itno v formi. Tole bo zanimiva dirka za VN Singapurja.  :jupiii:

Napisano

Ja danes bo zelooooo ...zanimiva dirka F1..lp

Napisano

Sem pogledal oba treninga. RBR mo?an, ?koda k majo vsi pribitke ker bodo dali nov spec motorja. Mercedes zelo slabo zbalansiran in imajo dosti te?av. Ferrari naj bi po izjavah imel najbolj?i race pace do sedaj. Zanimivo bo pogledat fp3 in quali. To bo dalo kaj ve? vedeti

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Jp, ferrari zgleda spet zelo mocan... upam, da se ta trend nadaljuje... in da bo antipatik wolf ?e mnogokrat zalostno gledal in besno udarjal s pestjo po mizi.

Napisano

Sej znajo kej zbolj?at do sobote.

Nedelja bo bistvena, ker le takrat delijo tocke. :)

Napisano

Pa kaj, ?e je Mercedes v krizi. Kdo jih pa lahko ogrozi?

Ferrari bi jim mogo?e lahko bil nevaren, ?e ne bi bil Ferrari. Ker Ferrari je najbolj nevaren sam sebi... Na zadnji dirki so kar malo "naprej ti??ali" svojega prvega voznika. In tako je Leclerc dobil manj to?k, kot bi jih lahko. V skupnem se?tevku pa je ?e vedno pred Ferrarijevo "prvo damo", si pa deli tretje mesto z Verrstapnom. 

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

?lo je za taktiko ali so 1-3 ali 1-2 ?al je pri 1-2 pri?el vettel pred leclerca

Napisano

?e bo vreme naklonjeno (beri plohe), ra?unam na zmago 44, sicer pa bo te?ko. Kot je rekel, ima Ferrari na ravnini "jet mode"  :hohoho:

Napisano

Usaj mal bol zanimive dirke in quali so,.. naslov je ?e tako ali tako oddan

Napisano

Glede na to, da bodo in pri Mercedesu in Ferrariju po postanku verjetno obuli hard pnevmatike, bo verjetno za Mercedes bolj?e, ker bodo mlaj?e. Tako da bo kar te?ko za Ferrari danes.

Napisano

Glede na to, da bodo in pri Mercedesu in Ferrariju po postanku verjetno obuli hard pnevmatike, bo verjetno za Mercedes bolj?e, ker bodo mlaj?e. Tako da bo kar te?ko za Ferrari danes.

Potem je uganka le ?e Fer?tapn, ki zna biti precej visoko, ?eprav ?tarta bolj zadaj. :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Če boš uporabljal Forscan, potem poglej kaj priporočajo na njihovi strani.   Jaz sem po njihovem priporočilu kupil iz Amazona.
    • Zanimivo, res ekstra donosi posvecenih. Po drugi strani pa vsi ti insiderji (razen enega ali dveh) niso dosegali rasti zlata, ki je šlo v zadnjem letu gor za 70+%...
    • Zadnjič je nekdo govoril, da ima prijatelja, ki je 2,5 leti obnavljal hišo iz 70-tih. Potem se je odločil, da jo poruši in zgradi novo.   Znanec je pred 2 letoma obnavljal hišo iz 80-tih, tri etaže (tipična hiša iz tega časa), žena arhitektka. Hiša je bila po 2 letih dela obnovljena, strošek pa cca 220.000 € (pričakoval je 180.000). Je pa temeljito "prerukana" in izgleda lepo. Podrli je niso, ker imajo spomine na starše ...   Spet drugi znanci so kupili hišo, ki je 20 let stala v 3. gradbeni fazi in jo predelali v gostilno. Če bi lahko zavrteli čas nazaj, bi jo podrli in zgradili novo.    Lado, odvisno od potreb. Hiše zastarajo fizično, funkcionalno in ekonomsko. Pri tvoji prvi del ni problematičen, ker je zgrajena solidno (treba bi jo bilo le izolirat in osvežit), tretji tudi ne (super lokacija - noben moteč infrastrukturni objekt se ni in se v bližnji prihodnosti verjetno ne bo nasral zraven). Če ti je hiša funkcionalno ustrezna, potem je smiselno razmišljati o obnovi, pri večjih spremembah konstrukcije, pa je fino razmislit še o kakšni drugi varianti.   Tudi sam sem v tvojih letih razmišljal "za 100 let naprej", danes pa razmišljam drugače. Verjetno smo preveč mahnjeni na te naše nepremičnine ... potem se pa otroci zaradi njih med seboj še skregajo.                
    • ima to že betonsko plato?   Sicer moje osebno mnenje brez hudega razmišljanja -> jaz bi to podrl.....naredil montažno in imaš mir za naslednjih 50 let....(če se ti da pa zidati, pa narediš novo). (glavno vodilo pri tem je, ker vseh teh naštetih zadev ne bo naredil en mojster ampak jih boš moral najti vsaj 10, vsak bo kompliciral, nihče ne bo imel časa, ko bodo napake in težave se bo vsak izgovarjal na drugega, ti boš na koncu doživel živčni zlom in porabil boš ogromno svojega časa, ki ga nisi dal v kalkulacijo). pod črto, četudi vse prenoviš, boš imel 50 let staro bajto, ki bo renovirana, kar je še vedno daleč od nove.....
    • Jaz bi še vedno rad vedel zakaj so nonotu v Kanalu jebali četniško mater? Tukaj je tud men logika odšla v 3PM.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.