Slivka Napisano 21. maj, 2019 Prijavi Napisano 21. maj, 2019 Nekateri se ?e spomnimo, kako je dirkal... https://siol.net/sportal/avtomotosport/umrl-je-niki-lauda-sloviti-voznik-formule-1-498095 Hja, no, nih?e ni ve?en. Naj po?iva v miru. 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
LabiGT Napisano 21. maj, 2019 Prijavi Napisano 21. maj, 2019 Car je bil... Jaz se ga najbolj spomnim po 'parmalatu' Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 21. maj, 2019 Prijavi Napisano 21. maj, 2019 Naj po?iva v miru dec. Kdor ni gledal filma, ko se dajata s Huntom v legendarni sezoni 1976, naj si ga ogleda, ker je izreden. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 24. maj, 2019 Prijavi Napisano 24. maj, 2019 Bo Verstappen v nedeljo prekinil dvojna zmagoslavja Srebrnih? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 25. maj, 2019 Prijavi Napisano 25. maj, 2019 Kolk se mi smili leclerc,.. ferrari nima pojma kaj delajo 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Z M A J Napisano 26. maj, 2019 Prijavi Napisano 26. maj, 2019 Fetl prekinil zaporedna dvojna zmagoslavja Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 26. maj, 2019 Prijavi Napisano 26. maj, 2019 Misli? verstapen.....(vettel ni naredil ni?)Sem tudi sam hotel to napisati... Ferrari je ena sama bedna ?alost letos.... Max pa itak s5 rine z glavo skozi zid.... Citiraj
Nejc1986 Napisano 26. maj, 2019 Prijavi Napisano 26. maj, 2019 Udarec v botassa je dal vettlu 3 oz 2. MestoRes je. In par krogov pred koncem je skoraj Lewisa spravil ven,ko je rinil z glavo skozi zid in ga zadel v feltno. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 Sicer malo verjetno, ampak Hamilton lahko po zmagah ?e letos prehiti trenutno najuspe?nej?ega, ki jih je zmogel/zmagal 91. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 Ma ni, lahko ?e ra?unamo na Bottasa, da mu bo zagrenil in sam celo ra?unam, da se tarde?i krepko prebudijo v nekaj dirkah. Bomo videli, jaz sem optimist. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 8. junij, 2019 Prijavi Napisano 8. junij, 2019 Ju3 prva leto?nja zmaga Tarde?ih, mogo?e celo dvojna? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 9. junij, 2019 Prijavi Napisano 9. junij, 2019 Je bilo zelo lepo videt Vettla totalno evfori?nega po osvojitvi najbolj?ega ?tartnega mesta. Morda pa sezona vendarle ?e postane zanimiva. No in seveda Rikardu bi zeeelo privo??il kak?en spodbuden rezultat, to bi mu potem zelo odleglo za naprej, temu mr. Simpatikusu. @JureS, samo da Ferrari ?t. 16 med dirko pomotoma ne zavije v kak?en trgovski center LECLERC. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 9. junij, 2019 Prijavi Napisano 9. junij, 2019 Ju3 prva leto?nja zmaga Tarde?ih, mogo?e celo dvojna? Nikol. Race pace je pri Mercedesu bolj?i. Edino kar bo Ferrari danes re?evalo je hitrost in mo? na dolgi ravnini. Citiraj
Z M A J Napisano 9. junij, 2019 Prijavi Napisano 9. junij, 2019 Mogo?e pa danes uspe zmagati Leclerju (mu privo??im, da ne bo pomote). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 9. junij, 2019 Prijavi Napisano 9. junij, 2019 Me vse mine ko vidim te 3 klovne v oddaji pred dirko... Citiraj
Z M A J Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 ?e ne bi HAM zelo zrelo odreagiral, bi imeli ponovitev Adelaide 1994 (zadnje dirke), kjer sta bila v vlogi prav njuna rojaka. V?eraj bi Fetl lahko po?akal in na ravnini ?vizzzzzz Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 Zrelo odreagiral? Rinu ga je tja, kjer ni bilo prostora. Ni to Rihanna Citiraj
Nejc1986 Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Ceprav sem strasten ferrari navijac in hamiltona res ne morem videti, je tukaj vettel res zasral. Naredil je napako (ne prvic , da je klonil pod pritiskom), in te izgovori, da se ni mogel drugace vrniti... bullshit. Vedel je , da je HAM za njim in dejansko je zgolj s tem manevrom zapiranja ohranil mesto; ham je namrec moral konkretno zavreti. Zame je kazen upravicena, vprasanje pa koliko je bila smiselna; v casu ko vse manj ljudi spremlja ta sport in ko imamo na vecini dirk totalno dominanco mercedesa (da ne recem HAM), takole ubiti dvoboj dveh svetovnih prvakov... bedno. Minus za Seba; ko so mu povedali za kazen je spet jamral , namesto , da bi stisnil tistih par krogov in vsaj probal privoziti ?e 1,5s prednosti. Plus za Seba; prestavljanje tabel na koncu... hocemo dirkace z karakterji in ne popeglanih punck... koncno nekdo, ki da nekaj od sebe.. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Na katerih dirkah (z dolgimi ravninami in visoko kon?no hitrostjo) lahko ?e pri?akujemo, da bodo Rde?i najihtrej?i? Verjetno SPA, Monza in mogo?e Zeltweg, ali ?e kje? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Na katerih dirkah (z dolgimi ravninami in visoko kon?no hitrostjo) lahko ?e pri?akujemo, da bodo Rde?i najihtrej?i? Verjetno SPA, Monza in mogo?e Zeltweg, ali ?e kje?Monza verjetno... Citiraj
Z M A J Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Lani se spomnim kako je v SPA-ju Vettel ?e takoj po ?tartu ?vignil na ravnini mimo Lojza in se potem do podelitve pokalov nista ve? sre?ala. V Monzi pa je bil Mercedes ponovno popolnoma konkuren?en, zanimivo. No letos imajo menda 15kmh ni?jo kon?no hitrost od Ferrarija, vsaj v Kanadi je bilo temu tako. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Sej lani ga je prehitel po Raidillonu, se pravi na ravnini Kemmel...Tudi letos bo Ferrari tam nevaren ker za Raidillon (Eau Rouge za tiste, ki ste v zmoti ) potrebuje? mo?, da na Kemmelu napade?. Bo pa Mercedes 100% na polu, ker kot je Jures dejal, vse ostalo je DF proga Gume pa ja, ?e tu se je vidlo, da so na Hard pnevmatikah pe?eni pri Ferrariju, ?e do SPAja ne porihtajo, lahko kar pozabijo. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Sej lani ga je prehitel po Raidillonu, se pravi na ravnini Kemmel...Tudi letos bo Ferrari tam nevaren ker za Raidillon (Eau Rouge za tiste, ki ste v zmoti ) potrebuje? mo?, da na Kemmelu napade?. Bo pa Mercedes 100% na polu, ker kot je Jures dejal, vse ostalo je DF proga Gume pa ja, ?e tu se je vidlo, da so na Hard pnevmatikah pe?eni pri Ferrariju, ?e do SPAja ne porihtajo, lahko kar pozabijo.Hvala za popravek, ker sem res butasto napisal (kot da ga je prehitel zaradi hitrej?ega speljevanja z mesta). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 12. junij, 2019 Prijavi Napisano 12. junij, 2019 Tam rabis jajca ne moc Tudi, sam to je danes vse dodatna te?a Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.