Skoči na vsebino

Nogomet

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kva je Bayern napacal Juve... in to brez Riberiya in Robbna. Res pa da ima Juve tudi ze?ave z po?kodbami. Anyway Juve igral na remi, pa jim ni zneslo.... njhov trener pa tudi ni glih the sharpest knife in the drawer.

Madrid je spet mel mal krompir da ni bil kak remi. Bojo pa tradicionalni izpadli v naslednji fazi tekmovanja ;)

Bomo pa vidl kaj bo Barca dons nardila.

Napisano

ne maram Cronalda, ampak tole kar sm pa u?er vidu, pa mu je vsseen treba priznat kvalitete! :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

hehe o?itno majo feti? prostitutke pa je to en od prilo?nosti, ko si lahko nataknejo "kostum" prodajalke ljubezni

33112_1.png

Napisano

PA so po?rebali pare za nadaljne tekmovanje LP.

Barca je na papirju dobila kar ugoden ?reb, bomo vidl kaj bo.

Inter Vs Chelsea, vojna dveh bunkerjev.

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Pet pik prednosti, ?weet.

Real je pa? zgodaj fasal, in nato ni ?lo prebit bunkerja. Barca je tudi bolj zaspano za?ela, no potem pa vseenolepa zmaga 4:0, proti res rezervni postavi Seville. Ibra je bil spet neki bolj beden.

Napisano

Ja Beckahmove proste strele bi blo fajn gledat na SP! :danzoman::bravo:

Napisano

Mislim, da Henry ?e slu?i svojo kazen. Sudje mu itak skor ni? ve? ne piskajo ko igra za Barco, penala nad njem nikol ve? ne bo.

Ampak Hnery je vseeno legenda, vzoren nogometa? in en takle incident je brezveze potencirat. Irci bi ?e vedno lahko izgubili v podalj?kih ali po penalih. Tist njihov gol, jim je prinesel le podalj?ke, na pa zmage.

Pa upam, samo dvomim, da bojo francozi dost pametni pa zamenjal Domenecha, ki je zani?. nim apojma od pojma. S tako ekipo, ki ji imajo Francozi, bi morali biti favoriti za naslov, ne pa da so ?vicali v kvalifikacijah.

Napisano

Mah men pa je fajn ?al, da so se "Frog eaterji" sploh uvrstil na SP! <_<:blush:

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Dones bomo mal navijali za Lyon.. :D

Kokr kdo! :harhar:

P.S. - mam ob?utek da ti ve? pomen da Real izpade kokr Barcelona zmaga, torej si pravi Janez! :harhar::P

Napisano

Meni jenajbolj va?no da Barca igra fantasti?en nogomoet, ?e zmaga toliko bolje. Da Real popu?i pa je dodana vrednost :D

PS:

torej si pravi Janez!

Ej, ej ?alil se pa ne bomo.... :D Jest sam ?e tole ?olanje kon?am v Slo, potem mam upam, da mi bo ratal spakirat kufrein odoh ja iz Janezlanidje.

Napisano

Glih to sem danes sodelavcu reku, ko me je pra?u s kom mislimo kaj igrat. ?e bo pa kriza bo pa ?e Tixi uletu, k je ?krt pa no?e ?oldov dat za kekega extra igralca.

Anyway Lyon je mal dal mislit Realu, Manchester pa mislim da je ?e naprej. Milan ni ?ans da stisne dva gola ve?...

Napisano

Men je pa kr mal ?ou za Milan, dr?im pesti na povratni! :blush:

Napisano

Danes Barca!! :cheers:

Bojda so Xavi, Alves in Bosancohimovic popravljeni. Upam vsaj na Alvesa in Xavija da bosta igrala. Se mi zadnje cajte zdi da Barca bolj igra/zadeva ko Bosanca ni gor :S.

Napisano

?lovk je ?ved, halo - in to dvakrat! <_<:P:D

Napisano

Lohk uzame? bosanca iz Bosne, ne mor? pa Bosne iz bosanca... :D

Njega je zihr zjebal ker v Barceloni ni ćevapćinice.. neki cajta je ?e ?lo na puf zdej je pa kriza. Nazdanje ko sem bil tam, sem mel idejo da bi opru eno ćevapćinico. Zdej bi mel ziher vsaj eno stranko :) Pa na?a bra?a tudi kar redno z busi tja prihaja.

Napisano

Mnjah, bl tko tko so v?eraj igral moji.... prvi pol?as bedno, proti koncu prvega se se koncno malce razigrali.

Meni ?e zdaj ni jasno zakaj Pep tla?i Inesto na levo krilo. Brez neveze Xavi-Iniesta je vezna vrsta popolnoma v razsulu, Iniesta pa tudi ni nek dober napadalec/winger. Potem ko se je Iniesta prastavil nazaj v vezno vrsto, je konco mal igra stekla. Biskvit ga je sral, Rafa tudi.

Danes pa bunker vs bunker... Inter vs Chelsea.... :D

Napisano

Ste bli kokr tok zadovolni z u?eri?no tekmo? :P

Niker pa nism zasledu izid tekme Francija - ?panija, al sploh ?e niso ?pilal! :blush:

Za kerga navijam, je itak jasno - ?abojedov ne maram! :hudicek:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Odvisno je tudi od tega koliko si star!  Za 20,30 let bivanja se ne izplača ne gradit in ne popolnoma renovirat hiše z ogromnimi stroški razen, če imaš preveč denarja....  Če ni dobra za bivat se proda in kupi druga z malimi stroški prilagoditve glede na potrebe.  Vsak ima različno videnje glede na to situacijo..... 
    • Se je pač odločil za osnovno, najcenejšo verzijo.... 
    • Tudi sam si lastim hišo zgrajeno leta 1969 in se še letos nameravam spravit v kompletnejšo adaptacijo. Pred sedmimi leti sem že vložil dobrih 20.000 in si temeljito obnovil eno stanovanje. Elektrika, voda, ogrevanje... vglavnem komplet na novo. Kopalnice sicer takrat nisem, jo bom pa sedaj. Spodaj imam še eno stanovanje, ločen vhod. Podstrešje imam pohodno in bi lahko tudi zgoraj uredil v manjše stanovanje, če bi bila potreba. V prihodnjih dveh letih bi se rad lotil menjave strehe, izolacije le te, preverba hidroizolacije in potem izolacija hiše in še ostalo po notranjosti spodaj. Imam še par oken in vrat za zamenjat in podobnih jajc, računal sem, da tudi sam ne bom potreboval več kot dodatnih 100.000. Za moje pojme imam glede na današnje čase še kar dobre pogoje. Sem se pa že zdavnaj sprijaznil z dejstvom, da "delaš s tem kar maš". Če bi želel vložit 300.000, bi podiral. Pa tudi živeti je treba nekje vmes... Čez par let lahko oddam dve stanovanji in grem živet od najemnin kamor želim. Ali pa mi plačujejo kredit za novo hišo. Še zgoraj se mi praktično ne splača delat 3. stanovanja, ker bi vložil 30.000-50.000, ki bi se z najemnino za moje pojme poplačali prepozno, mogoče, če bi denar ostajal. Meni se ideja, da imam za 150.000 v današnjih časih fertik bajto, 10km od centra LJ, iskreno še najbolj dopade in tudi izide.
    • Danes zjutraj mi je avto crkno ravno pri cerkvi. Valda sem takoj začel klet pa jebat vse povprek... Pa pride ven župnik pa mi reče: Sin moj, če boš klel ne bo nič pomagalo, ti samo reči: avto vžgi z božjo pomočjo. Sem si mislil svoje, grem v avto, rečem avto vžgi z božjo pomočjo, probam vžgat in avto res kresne. Pa reče župnik: Jebemo mater, če ne bi vido ne bi verjel.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.