Skoči na vsebino

Nogomet

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

To je men tok ?udno, ko majo precej razli?ne velikosti igralnih povr?in, npr. to naj bi na?e takrat na Ferskih otokih ful motlo! :whatever: :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Nah, Sevillo je treba zmagat, bolj da reskira z drugo postavo na kaki manj pomebni tekmi.

Prednost pik bo treba dr?at kolikor se bo dalo dolgo. In da se raj spo?ije igralce in reskira tekme, ki bojo med ?etrt in polfinalom lige prvakov.

Ja za italjane gre pa fantasti?no. 2/3 ven, drugi teden upam na hat-trick. :D Nikol nisem maral italjanskih klubov... :ne vem:

Jah Barca ma kar velko igri??e in tudi fajn ga radi zalivajo, da je vse toliko hitrej?e.

Napisano

kaj je dobila moja sestricna za 22 rojstni dan (je pa vecji fan od daskana)

ime ji je teuta ali tuti krajse,

post-49-1299749859_thumb.jpg

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

kaj je dobila moja sestricna za 22 rojstni dan (je pa vecji fan od daskana)

ime ji je teuta ali tuti krajse,

Lepo :D

Napisano

Mweh, ?koda da je bla sam pika dons... ampak nima? kej, te?ko gostovanje....

Madrid to ?e vse ?aka, Sevilla, Bilbao, Pathetico, Valencia, Villareal, pa ?e nas doma fa?ejo....

Je pa spet itak zabosanu sudja, ko je razveljavil gol Messija....

Napisano

?koda d Olimpija ni Totih namazala - so si zaslu?li! :whatever:

Napisano

Hehe, Jure - teli pa so tapravi imitatorji! :P:ljubezen:

Napisano

Sevilla nas je dobr tepla, po tekmi so na bolni?ki naslednji:

Pedro, Maxwell, Adriano, Alves, Messi... vsi so zaenkrat vpra?ljivi za ta vikend, najbolj pa Pedro in Maxwell.

Napisano

U?eri nisem gledu, mi je fajn ?al, pa? bil sem prepri?an da bo Bayern zmagal in tega momenta nisem hotel videt! :hudicek:

Napisano

Tekma je bla huda za gledat, razen prvih 17 minut za golom Eto-ja, ker je Inter vsekal bunker. Po golu Gomeza pa je za?elo pokat. Ribery zajebal 100% ?anso potem je bil ?e tisti smeh, ko se je ?oga ustavla na ?rti. Nism si mislu, da bojo ?vabi tok zajebal, res pa je, da so to ?e izvedli parkrat zadnje ?ase v prvenstvu.

Tale Inter bo sigurn bunker ?pilal, tko da mi ni ni? v?e?, da so naprej in kot sem ?e rekal, neki ne maram italjanskih klubov, ?e lahko pri Interju govorimo, da je intaljanski klub, ko enga italjana nimajo na igri??u.

Napisano

Jaz pa samo vesel, da je Bayern out, to me celo bolj veseli kot da je Internazionale dalje! :vesel:

Napisano

Nekak mi ne di?i ?elsi, ?ahtjor in Tottenham, z ostalimi bi se verjetno dal naredit ugoden razultat! :danzoman::danzoman::bravo:

post-185-1300342725_thumb.png

Napisano

Potencialne 4 tekme bi lahko bile ?e vse v aprilu. Sam glede kako stanje imamo sedaj, si jih kaj preve? ne ?elim. Z vso na?o zadnjo vrsto na bolni?ki in po?kodovanima Messijem in Pedrom. Zdaj se je kar zgrnilo nesre?e na kup...

Napisano

Ja in pa Real spet ni tko ?voh, da nebi mogu kej zmagat, sam Lepega je treba mal po?kodvat, ker brez njega jim gre res okej! :danzoman::bravo:

Napisano

REAL MADRID - TOTTENHAM

CHELSEA - MANCHESTER UNITED

BARCELONA - ?AHTAR

INTER - SCHALKE

?e ne bo velikih presene?enj je leto 2011 leto el Classicov. 2 v prvenstvu, 2 v ligi prvakov, 1 v finalu pokala in 2 v ?panskem superpokalu. :mi pijemoo:

Inter je najbolj po?rebal, sam ga bojo v polfinalu najebal. Upam na finale Manchester vs. Barca.

Napisano

Ma kak?en Manchester, ne bojo vidli finala! :danzoman::harhar:

Men je ?reb kul, da vidmo kaj bo pokazu ?ahtjor proti va?emu adutu! :vesel:

Napisano

Samega Shaktarja se ni za bat. Res da so kar solidna ekipa, samo skupino so imeli eno la?jih, presenetili so, da so bili prvi, ampak zgolj na ra?un podcenjevanja Wengerja, v osmini pa so fasali Romo, ki bi jo ?e olimpija zmagala.

Vseeno pa jih ni za podcenjevati. Verjetno bojo v Barci vsekal bunker in igrali na 0:0 in potem probali pred doma?imi navija?i presenetiti.

Najbolje je po?rebal Inter.

Napisano

Inter je dobr potegnu ja, mene pa zanima kaj lahko pri?akuje od Tottenhama, mislim da mu bo Real (vsaj) konkuren?en, je pa ?koda da ?e 1.teko igrajo doma, tako da bo treba naredit dolo?eno gol razliko, npr. vsaj kakih 2:0! <_<

Sicer pa ?e nestrpno pri?akujem ?pagetarje ?ez 1 teden! :hudicek:

Napisano

Kak?en bo DANES okol 22.30 izid v Sto?cah??? :P

Nekak ra?unam na 1:1 (za Italijane - po Cimeroti?evo) al pa 2:1 za na?e! :P

Zdrahovi? pa napoveduje lahko zmago za na?e, neki je klanfal o 2:0 in da nimajo pojma Italjani o fuzbalu, mislim ker kretenoid mastnoglavski (kako podcenjevanje ve?kratnih sv. prvakov)! :vskalo::whatever:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Samo v info, ker verjetno kdo ve. Če sam prestavim dogovorjeno moč, že dobim penale? Kakor sem razumel, zaenkrat velja, da če pustim nastavljeno, kar so mi določili, potem smo še oproščeni. Ali se je vmes kaj spremenilo?
    • Vsak naj pometa pred lastnim pragom!   Sneg pa lahko kida tudi pred mojim...
    • Včeraj so nam na firmi pomili okna in danes je signal na mobilnem telefonu za dve črtici močnejši...
    • Ravno sem se spolnil, od prejšnega tedna, ko sem telefon posodobil na android 15 mi android auto v CX-30 ne dela več. Napiše error14 programska oprema vozila ni prestala varnostnega pregleda, preverite, če sta nastavljena pravilna čas in datum. Na netu sem našel veliko pritožb različnih znamk, zanima me, če tudi v vaši CX-30 ne dela ne žično in ne brezžično. Posodobljeno mam vse AA in google play services.
    • - "Moja hči je krasen otrok, bila je najboljša učenka v osnovni in glavna v srednji šoli. Marsičemu se je odrekla, ampak študija ni končala v roku, ni marala teorije, preveč jo je zanimala profesionalna kariera. Zato se je zaposlila v močni privatni firmi. Resda je začela samo kot referent, pa je dogurala do šefa. Zdaj je pomočnik direktorja. Vsa odrekanja so se ji na koncu izplačala. Kako pa kaj tvoja hči?" - "Tudi moja hči je zabluzila fax, zdaj dela v privatni firmi, ima dobro plačo, tudi njo poriva direktor, samo jaz tega ne znam tako lepo povedati kot ti..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.