Skoči na vsebino

Alu platišča podarim

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Men se pa ene stvari ne da prodajat pa najprej tukaj vprašam, a bi kdo imel čist zastonj in brez obveznosti, komplet 15" Mazdinih platišč? Gor so sicer ene zimske gume 195/65R15 skoraj nič vožene, ampak z DOT-om, ki je boljš, da ga ne napišem.

Platišča so v dobrem stanju, ni odstopanj laka, je pa res, da nisem šel vseh štirih premetavat, da bi raziskoval a so tud brez kake praskice. Glede, da za njih nočem nič pač verjetno to tud ni nujen podatek.

Zgledajo pa takole

image.png

• Všeč 7
  • Ljubim 3

33112_1.png

Napisano

Nisem, še vedno so pri meni. Kdaj si mislil kaj v Lj hodit, pa jih tisti dan naložim v avto pa se tekom dneva lahko dobiva v BTC.

33112_1.png

Napisano
dne 19. 10. 2025 ob 20:40 je Boss napisal:

Nisem, še vedno so pri meni. Kdaj si mislil kaj v Lj hodit, pa jih tisti dan naložim v avto pa se tekom dneva lahko dobiva v BTC.

Kdaj si jutri (sreda) v Ljubljani? Jaz bi znal priti jutri, pa si lahko mogoče prilagodim časovno, da se prilagodim tebi. Če te lahko povabim na kakšno pozno malico ali kosilo bom zelo vesel, če pa nimaš časa pa pridem do tebe in urediva. Ti mi samo javi kdaj bi ti jutri ugajalo in kje?

HVALA in LP

Napisano

Mi imamo neko dramo na šihtu, zato bi bilo najbolje, da se dobiva v BTC v bližini IKEA. Načeloma bom nekje med 9 uro in 18 uro sigurno tam. Ti sam povej ob kateri uri si mislil, pa se že ujameva nekak.

33112_1.png

Napisano

Lahko pa jaz pridem na tisto malico ali kosilo ali kaj je že bilo omenjeno. Pa mislim, da bi se še kdo našel...

:hudicek:

• Všeč 1
  • Haha 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.