Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Res je sem ze jaz par postov nazaj napisal da je samo barva OK...:)

ups.........

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Kok je pa realna cena, kakih 5 Somov manj al niti okrog 15 ne bo dubu? :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

jest mu dam 8000 pa roka :angry2::bravo:

kolk si ?krt...

...jaz mu dam 9.000 :hudicek:

33112_1.png

Napisano

kolk si ?krt...

...jaz mu dam 9.000 :hudicek:

jaz mu dam moj traktor pa 5 somov!

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Visoko leta s ceno, glede na to da ima 50 kkm ve? kot jaz.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

O sranje. Mi je pa tale Fe?tajn zanimiv ker ima toliko enih zbitih avtomobilov za katere imam ob?utek, da sploh niso bili zbiti v Sloveniji. :zvizga: Cene ima pa itak optimisti?ne ker ve?ino avtov tam se ne da ve? skupaj spraviti.

Napisano

185KM/400Nm + zimske gume + visoke temperature + de? = dobitna kombinacija tega kar je na sliki

To ni vredno 500 eur, kaj ?ele 2 jurja.....se pa da zadevo ornk po?timati, daj je kot nova :) .....primer od kolega kleparja, je kupil BMW X5 za 1000 eur pa ?e za to mu je ?ena rekla da ga je prodajalc nategnu :hohoho::hohoho: , ko sem jest to ?udo videl :vskalo::whatever: jaooo, no po?asi se bo avto zapeljal na cesto :unsure::whatever:

Napisano

Prodajal se bo verjetno kot nekaramboliran, 1. lastnik, servisna potrjena itd.! <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Tok zanimiva, da jo ?e en lep ?as prodaja :P sm jo zasledu, k se je pribli?n isti cajt prodajala kot od sakerja :bravo:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Me kliče žena: "Kupila sem ti six pack mrzuga piva, čips pa bobi palčke, spekla mešano na žaru. Ne pozabi, da se danes začne SP v veleslalomu, pa pejt s frendi u lokalca na kakšn pir pa tekmo pogledat ..."   Nekaj časa poslušam, nato vprašam: - "A je zlo hudo?" Ona odvrne: - "Ma ne, sploh ne, mal' odbijač, leva luč pa blatnik …"
    • Na zabavi se pogovarjata starejša dama in upokojeni profesor. Pa se dama potoži: - "Pomislite, prej mi je nekdo rekel 'kurba'." - "Ja, veste, jaz to lahko razumem. Jaz že deset let ne predavam več, pa me še vedno kličejo 'profesor'..."
    • Sj vem, kmet an s hribu doma, samo... ... ... Izobraževalni program našega šolskega sistema ni več tisto, kar je bil... Vsak je že lahko profesor, kakšno znanje posreduje dijakom pa ne skrbi nikogar! Sploh jim ne gre več verjeti! Moj sin je padel na izpitu iz BIOLOGIJE. Vprašanje je bilo: "Kaj najdemo v celici?" Odgovoril je: "Tatove, preprodajalce drog, tihotapce, morilce, ... " Menda odgovor ni bil pravilen ... Kam smo padli?
    • Sobotni večerni pirček ...   Pa včerajšnji pri kosilu ...        
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.