Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

primerjate tole:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4791343&show=1

s tem:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5152911&show=1

bizgeci... <_<

pogovarjate se o 30 "povpre?nih" slovenskih pla?ah, in serjete klamfe kaj je bolj?e in kaj ne...

pa ne more? no tako neobjektiven biti... 37 jurjev za hjundaja ki ima 136km iz 1.7 ma?ine... prosim vas!

vsak naj kupi tisto, kar mu je v?e? ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Torej smo ugotovili, da vzame? Hyundaia (se ?e mal zdila? za ceno, ker se lahko) ne pa tisti nem?ki oblikovalski dolg?as tako zunaj kot znotraj. Taka me?ka je za atate in pa za lastnike avtoprevozni?kih firm ne pa za nas, ki izbiramo bolj individualisti?ne avte ne pa neko uniformirano sintetiko tipa VAG, kjer je model avtomobila prakti?no enak drugemu modelu. :hudicek: **

**zdej pa ?akam na frontalni napad, ?e se mi je zme?alo. :hohoho:

33112_1.png

Napisano

Meni ne eden ne drugi ne impresionirata in ne bi imel nobenega.

Napisano

30k je 1/3 stanovanja....tako med drugim...

,ki je spet nenormalno precenjeno. ;)

Napisano

:blink:

Primerjate ta dva.

ok bom ?e js eno primerjavo naredu.

Mercedes C wagon: 4.596m

i30cw: 4.475

i40: 4.77m

mercedes C je compact, i40 je full-size. (osnovan na sonati)

Mercedes E class je 4.8m., kar je bli?je i40 kot pa mercedes C class.

?e je i40 (ki je osnovan na sonati) primerljiv s C class, pa sta narazen 17cm, potem sta primerljiva tudi C in i30, ki sta narazen 12cm...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5247910&show=1

hyundai i30 (navaden) in mercedes B sta direktno primerljiva, ker sta oba okrog 4,2m

nevem kako ra?unico mate vi.

Verjetno so zanemarljivi tudi deli, servis in vse ostale stvari. sploh na mo?nej?em avtomobilu. ker ponavadi mo?nej?i je avto, cenej?e je vzdr?evanje

Napisano

Verjetno so zanemarljivi tudi deli, servis in vse ostale stvari. sploh na mo?nej?em avtomobilu. ker ponavadi mo?nej?i je avto, cenej?e je vzdr?evanje

?e si tole zdele mislu da ma mercedez cenej?e vzdr?evanje ... si se zelo hudo zmotu prjatu ... ti iz izku?n lahko povem ker sem pol leta delu na mercedez servisu in sm mal vidu kolk fajn ra?unajo za ve? al mn use stvari. mercedez mi ?e tko al tko ne potegne kot ve? al mn usi nem?ki avtomobili pa ?e vzdr?evanje majo tako svinsko drago da tle ?e tle use mine.

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Minil so tisti ?asi, ko je bil Hyundai al pa Kia pocenska znamka. To so korejci napovedali ?e sredi devedesetih, da ciljajo preboj v vi?ji cenovni razred kot so takrat za?eli s pony-em pa prvo lantro in sonato al pa kia s pridom in sefijo. Danes, ?e ho?e? pocensko znamko je pa? treba pogledat k Dacia-i al pa bohnedaj k ka?ni Tati oziroma kitajcem.

33112_1.png

Napisano

Sej ?e pogledate na ?kodo, tut vidte kolk je v relativno kratkem ?asu napredovala (smo imeli 2x favoritko in nazadnje felicijo) in ima zdej ?e skor nem?ke cene ;) pa ni slab avto; v marsikatermu pogledu "nabije" hi?ne sestre, sam se marsikdo ?e zmrduje,ker je pa? ?e?ki avto :P

No, pa da nmo preve? oftopic ?e ena đapaniz klasika

hm, ?e je to ta, k mislim da je, poj sem jest s tem modelom govoril poleti,k smo ?li na morje in smo zarad nesre?e stal v koloni kake 2km pred jel?anami :D res jo je ?koda :( pa ?e ?ek?i barva je :bravo:

Napisano

Minil so tisti ?asi, ko je bil Hyundai al pa Kia pocenska znamka. To so korejci napovedali ?e sredi devedesetih, da ciljajo preboj v vi?ji cenovni razred kot so takrat za?eli s pony-em pa prvo lantro in sonato al pa kia s pridom in sefijo. Danes, ?e ho?e? pocensko znamko je pa? treba pogledat k Dacia-i al pa bohnedaj k ka?ni Tati oziroma kitajcem.

...in se bo zgodba o uspe?ni prodaji ustavila.Do sedaj je folk prvenstveno gledal ti dve znamki zaradi cen (no pri Kii je tudi dizajn lep),bo pa zaradi vi?jih cen to zgodovina.

Napisano

...in se bo zgodba o uspe?ni prodaji ustavila.Do sedaj je folk prvenstveno gledal ti dve znamki zaradi cen (no pri Kii je tudi dizajn lep),bo pa zaradi vi?jih cen to zgodovina.

Tu se pa ne strinjam povsem. Vedno bodo obstajali zna?karji, ki bodo iskali okviru dolo?enih znamk. Je pa tako, mogo?e je tu ista taktika kot pri Citroenu. Dvigne? ceno (presti?), proda? manj ampak z ve? dobi?ka. V?asih so prodajali AXe, zdaj pa DS3.
Napisano

Alex delno se sicer strinjam s tabo se bom pa pridru?u Simonovem mnenju. V?asih korejci niso imeli ne designa in ne tistega visokega nivoja uporabljenih materjalov pa so morali to nadomestiti z nizko ceno in pa trpe?nostjo.

Danes imajo vse to ampak to ne more? imeti v kombinaciji z nizko ceno. Vzemi recimo Dacio in jo primerjaj s Hyundai-em - razlika je bistveno bistveno ve?ja kot recimo med Hyundai-em in tisto me?ko.

?e ?e kdo ni razumel na kaj ciljam mogo?e ?e tale razlaga. Za recimo 35k? lahko danes na cesto postavi? nekje neko mejno vrednost presti?a, voznega ugodja in to velja za vse znamke, ki prodajajo modele v tem cenovnem razredu. ?e kupi? avto v tem razredu nekako ve? kaj bo? dobil, vse ostalo je pa na nivoju zna?karstva, subjektivne odlo?itve ali iz naslova fiksnega prepri?anja ali pa zaradi vizualne podobe. Bolj? pa da ne grem ?e bolj v detalje, kar si marsikdo ne bo upal priznati - vzbujanje zavisti - kar bo recimo z me?ko veliko bolj uspevalo kot s Hyundaicem pa ?e ?e tako dobro zgleda :blush:

Druga? pa k smo glih v teli debati - zame je tole trenutno ena najbolj skladnih limuzin http://optima.kia.si/ , ki deluje mnogo bolj odraslo in presti?no kot dejansko je.

33112_1.png

Napisano

Druga? pa k smo glih v teli debati - zame je tole trenutno ena najbolj skladnih limuzin http://optima.kia.si/ , ki deluje mnogo bolj odraslo in presti?no kot dejansko je.

Uzadi me spomne na Infinitija :D

Napisano

Ja novi Rio je res soliden avto. Je pa tudi cena konkretno narasla (in ravno zato ga naprimer sodelavec s punco ne bo kupil). Ne vem pa kje jih delajo. ?e v EU bi gotovo lahko bil cenej?i (in glede na izgled in opremo bi ?el za med). ?e v Koreji (verjetno res) je pa najbr? ?e izdelava dosti dra?ja kot prej?nja generacija, nakar mora priti ta Rio ?e do nas. :(

Napisano

Tu se pa ne strinjam povsem. Vedno bodo obstajali zna?karji, ki bodo iskali okviru dolo?enih znamk. Je pa tako, mogo?e je tu ista taktika kot pri Citroenu. Dvigne? ceno (presti?), proda? manj ampak z ve? dobi?ka. V?asih so prodajali AXe, zdaj pa DS3.

moj sorodnik je mel za tretji avto eno staro kanto od accenta... ko je pa zbral dnar za nov dru?inski avto je pa kupil i30cw. :)

Mene vle?e predvsem Genesis Coupe. :blush:

Korea se vztrajno po kvaliteti izdelavi dviguje iz nivoja kitajske na nivo japonske. So ?e dale? sicer, morjo vmes ?e dose?t nivo evrope :P

Napisano

Kia Optima mi zgleda skoraj futuristi?no, ampak vsekakor v?e?no! :rozico::ljubezen:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Pri Hyundai-ju je pa tako, da so sicer veliko bolj?i kot so bli. Pa tut veliko dra?ji ...

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Napisano

Kaka beda, folku se niti fotografirat vozila ne da ve?, da potem objavijo oglas al kaj? <_<

Lahko bi vsaj dopisal, da je slika simboli?na in ne gre za vozilo, ki se prodaja, itd. :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.