goinup Napisano 19. maj, 2006 Prijavi Napisano 19. maj, 2006 ?ao! Lastnik 323F/1997 sem ?e cca. 1 mesec in moram re?t, da je avto super. Zanima me samo s ?im naj nama?em anteno, ki spu??a ob tresljajih obupne zvoke. A je OK kontakt sprej. Zanima pa me tudi na splo?no kako priporo?ate vzdr?evanje antene, ker sem sli?al, da se rade za?tekajo. AP, G. Citiraj
uklopko Napisano 19. maj, 2006 Prijavi Napisano 19. maj, 2006 nama?i jo z Wd40 ali teko?o mastjo(tist v spreju k je za mazat ketno pri motorju!!!!) no tud navadna mast je dobra(na tanko)-samo se potem prah ful hitro prime Za zimo je pa najbolje da jo odklopi?,ali doda? dodatno stikalo za vklop\izklop lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 19. maj, 2006 Prijavi Napisano 19. maj, 2006 moja je za?tekana, tako da gre samo cca. 1/4 ven. Sedaj je tudi ?e ?isto razmajana (ne vem ali tak?na tudi mora biti), lahko pa da jo je avtopralnica razmajala. No sej fantje v avtopralnici me vedno upozorijo da je antena zunaj, samo kaj ?em ?e ne gre noter ..najraje bi jo zamenjal s kak?no drugo tamalo, samo ne vem katera pa?e, mislim da jo eden od na?ih ?e ima samo sem pozabil kdo Citiraj
goinup Napisano 19. maj, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2006 WD baje ni OK, ker razmasti. In potem lahko rata tako kot ma Grega. No bom probal s kontakt sprejem in vam sporo?im, ?e bom imel ?e anteno Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 19. maj, 2006 Prijavi Napisano 19. maj, 2006 Pa tale antena ne sme nikoli biti ?ista vedno mora bit umazana/namazana, druga?e kar hitro za?teka ?e posebno pozimi ko je veliko soli na cesti. Citiraj
Boss Napisano 20. maj, 2006 Prijavi Napisano 20. maj, 2006 Na prej?njem avtu sem imel tak?no anteno in ?e sem jo mazal se je vsa svinjarija gor prijela in je s ?asoma antena obstala. Potem sem zadevo zamenjal in sem recimo enkrat na pol leta anteno namazal jo spustil ene parkrat gor in dol nato pa sem raztegnjeno na ?isto zbrisal. Poskusil sem nato ?e enkrat noter in ven ter ?e enkrat zbrisal morebitne ostanke masti. Zadeva je nato delovala brez te?av (tudi pozimi in v snegu ter ledu) kak?ne pol leta potem je bilo treba postopek ponoviti. Citiraj
Guest DANDO1 Napisano 21. maj, 2006 Prijavi Napisano 21. maj, 2006 moja je za?tekana, tako da gre samo cca. 1/4 ven. Sedaj je tudi ?e ?isto razmajana (ne vem ali tak?na tudi mora biti), lahko pa da jo je avtopralnica razmajala. No sej fantje v avtopralnici me vedno upozorijo da je antena zunaj, samo kaj ?em ?e ne gre noter ..najraje bi jo zamenjal s kak?no drugo tamalo, samo ne vem katera pa?e, mislim da jo eden od na?ih ?e ima samo sem pozabil kdo ja mater pa ja ne gre? v pralnico s pri?ganim radiem, saj ti ga no?e oprat ker bi jo stoposto ODLOMIL JAZ BI JO SPOLIRAL, TEORETI?NO SI RAZLAGAM, DA ZA?TEKA ker bi bila malenkost zvita, oz ker bi nekako oksidirala alim se zapra?ila, ve?krat spolirat, kar se pa mazanja ti?e , pa to ni za nikamor Citiraj
Grega_ Napisano 21. maj, 2006 Prijavi Napisano 21. maj, 2006 ne,ne vedno ugasnem radio, sam cca. 15-20cm antene je zunaj ostalo ampak zdej je ?e odlomljena. Citiraj
Guest DANDO1 Napisano 22. maj, 2006 Prijavi Napisano 22. maj, 2006 pa si naredu iz kruha drek Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. maj, 2006 Prijavi Napisano 22. maj, 2006 pa si naredu iz kruha drek S katerim lahko pognoji? in ti zraste lepa solata. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 22. maj, 2006 Prijavi Napisano 22. maj, 2006 S katerim lahko pognoji? in ti zraste lepa solata. izjava tedna ?e na za?etku tedna Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 22. maj, 2006 Prijavi Napisano 22. maj, 2006 ?ri?ki, pol sploh ne rabi? radia. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Guest DANDO1 Napisano 22. maj, 2006 Prijavi Napisano 22. maj, 2006 S katerim lahko pognoji? in ti zraste lepa solata. drek v katerega lahko sam sebe zakoplje?, aja si se ?e Citiraj
goinup Napisano 23. maj, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. maj, 2006 ?ri?ki, pol sploh ne rabi? radia. U bistvu ga moram dati res naglas, da preglasim te ku*eve ?ri?ke Citiraj
Grega_ Napisano 23. maj, 2006 Prijavi Napisano 23. maj, 2006 jest vsaj zdej vem da motor?ek dela, ker vrti v prazno 5-10 sekund Citiraj
Strom Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Lahko razstavi? zadevo v prafaktorje, pa ene dva kroga selotejpa okoli spodnjega dela antene (ki pride v kovinski nosilec), pa je. Sicer je pa nova cca 8,8k pri uradnem serviserju. Samo antena, brez motor?ka. LP Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.