-
Zadnja sporočila
-
No, po katastrofalnem padcu delnic na trgih ob trumpkotovih vsakodnevnih neumnostih, se sedaj lepo pobirajo. Tako, da sem zopet pridobil v 10 dneh 1000€. Upam, da ne bo več njegovih "izletov".
-
Pozdravljeni. Zanima me, ali je že kdo doma očistil DPF filter. Govorim o mehanskem čiščenju s spiranjem z vodo in dodanim čistilom , peno, ipd.?( You tube res ponuje velik tega pa vseeno me zanima slovenska verzija) Predvsem pa mi je všeč verzija pri kateri ni potrebno odstranit filtra in se preko odprtine od lambde sonde vbrizga čistilo. Drugače nimam nekih težav, avto ima lepih 300kkm in DPF nekaj čez 900 ciklov, pa nisem nedeljski voznik. Me pa moti, da se mi regeneracija dogaja sedaj že pri cca 32% namesto 60% oz. 3x do 4x na tank ali od 120-180 prevoženih km (prej pri 250-300) Sicer tester pokaže, da je vse v najlepšem redu. Sem prepričan, da se to še komu dogaja p.s. če tema že obstaja se opravičujem .... sem nov na forumu
-
Sem se malo poigral z računanjem porabe e-skiroja in ugotovil, da za eno polnjenje 60V/19Ah baterije porabim 0.19 €..... Naredim pa z polno baterijo do 15%ostanka cca 50-60km odvisno od pogojev,smešno poceni je ta mobilnost na kratke razdalje... 🤗😉
-
Ja šajba je dražja od ene klinčeve kamere in to je to
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.