nisde Napisano 30. oktober, 2006 Prijavi Napisano 30. oktober, 2006 mal sem pozen, ampak bolje pozno kot nikoli vsaj tak pravjo uros vse naj naj naj najbolse obenem pa tudi moje sozalje ko si se postaru :mi pijemoo: pa ostan taka legenda kot si bil Mislm da si hotu napisat naj ostane taka legenda KOT JE ne kot je biu! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Segi Napisano 30. oktober, 2006 Prijavi Napisano 30. oktober, 2006 Mislm da si hotu napisat naj ostane taka legenda KOT JE ne kot je biu! genau tko kukr si napisu Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
uklopko Napisano 31. oktober, 2006 Prijavi Napisano 31. oktober, 2006 hvala vsem za lepe ?elje,zato vas vabim na sre?anje ki bo to nedeljo v Btc-ju ker bo lepi dasa(kot pravite )imel poln kufr v avtu!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
nisde Napisano 31. oktober, 2006 Prijavi Napisano 31. oktober, 2006 Count me in! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
David Napisano 31. oktober, 2006 Prijavi Napisano 31. oktober, 2006 hvala vsem za lepe ?elje,zato vas vabim na sre?anje ki bo to nedeljo v Btc-ju ker bo lepi dasa(kot pravite )imel poln kufr v avtu!!!! Torej DEFINITIVNO PRIDEM!!!!! Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 31. oktober, 2006 Prijavi Napisano 31. oktober, 2006 Torej DEFINITIVNO PRIDEM!!!!! Si zavohu da bo ne ki đabe ??? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
cacy Napisano 31. oktober, 2006 Prijavi Napisano 31. oktober, 2006 se opravi?ujem za zamudo Vse naj naj tudi od mene Citiraj
David Napisano 1. november, 2006 Prijavi Napisano 1. november, 2006 Si zavohu da bo ne ki đabe ??? O ti baraba mala s hribov doma..... c-c-c-c-c-c Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 1. november, 2006 Prijavi Napisano 1. november, 2006 O ti baraba mala s hribov doma..... c-c-c-c-c-c ?e so pri men hribi pol ti v hribih sploh ?e nis bil. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdohist Napisano 2. november, 2006 Prijavi Napisano 2. november, 2006 evo spet pozen!! am vse ti naj tabol!! :mi pijemoo: :mi pijemoo: pa naj ti zelenko se dolgo sluzi!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.