Deeyan Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 Kaj menite o tejle ma?ki, matrmilo, straej?a ko je bl je - uuu http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/gole-...ksi-carmen.html js se je spomnem predvse iz Scary Movie-a ko je ostala brez silikona Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 A kj ?gete oziroma ste na?gane ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 stari ne upra? - komaj zmorem Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 Jebenti nkol ji ni dost. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Don Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 Kaj je ?e to sex? Ma kdo slovar tujk pri sebi?? Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Boss Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 Jebenti nkol ji ni dost. ampak res... ?e dobr, da je enkrat na mesec za en teden teta s krvavca na obisku, da si vsaj mal opomorem. p.s. - ?e kdo misli, da se prto?ujem se krepko moti Citiraj
x-layer Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 ampak res... ?e dobr, da je enkrat na mesec za en teden teta s krvavca na obisku, da si vsaj mal opomorem.p.s. - ?e kdo misli, da se prto?ujem se krepko moti No pol sem pa jaz mislil, da je samo moja nimfomanka Pol pa pravijo da mo?ki nonstop ho?emo... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
YavarYe X6V6 Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 No pol sem pa jaz mislil, da je samo moja nimfomanka Pol pa pravijo da mo?ki nonstop ho?emo... Jebenti a so vse iste ? :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
x-layer Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Jebenti a so vse iste ? :ne vem: Jah nevem no. Bo morala kak?na predstavnica to povedat.Saj ne, sodelavec nonstop jamra da sex-a 1-2 na teden... Tak da o?itno tudi tak?ne obstajajo. Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Ninja Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Haha Fantje, ?e mal pa se mi boste za?el smilt Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Haha Fantje, ?e mal pa se mi boste za?el smilt A me zamena? za 1 tedn ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
enej_46 Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 Jebenti a so vse iste ? :ne vem: mislim da so,ja biv?a je bla katastrofa! nonstop!sedanja ?e huj?a zaenkrat gre Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
David Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 Jaz pa n? hopa cupa.... sam ob ve?jih praznikih ?e je dobre volje.... Citiraj Feel free....
x-layer Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 Jaz pa n? hopa cupa.... sam ob ve?jih praznikih ?e je dobre volje.... Mogo?e pa na mazda?e pada Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Boss Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 A ni to zanimivo - ve?ina jih je v skrajnosti al bi skoz, da misli?, da ti bo kar odpadu - druga skrajnost je pa tista, ki ji mora? cel riual dvorjenja in romantike priredit, da se le tolk omeh?a, da vsaj ne zgleda, da ji ni do seksa. Mejdu? ampak kje pa so tiste vmes? :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 Jej, pij in kavsaj - za ve?nost se ne ravsaj, je dejal na? najve?ji pesnik (rojen 3.12.1800)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
x-layer Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 A ni to zanimivo - ve?ina jih je v skrajnosti al bi skoz, da misli?, da ti bo kar odpadu - druga skrajnost je pa tista, ki ji mora? cel riual dvorjenja in romantike priredit, da se le tolk omeh?a, da vsaj ne zgleda, da ji ni do seksa.Mejdu? ampak kje pa so tiste vmes? :ne vem: Ma bi ?lovek rekel, da so verjetno tiste vmes lej***ke Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Deeyan Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 Ma bi ?lovek rekel, da so verjetno tiste vmes lej***ke al pa se res tolk redke Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
David Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 Mogo?e pa na mazda?e pada Ampak res.... dokler sem mel mazdo je blo bolj?e..... :aaaaa :aaaaa: Citiraj Feel free....
Grega_ Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 Ampak res.... dokler sem mel mazdo je blo bolj?e..... :aaaaa :aaaaa: ..in ti je tako dobro ?lo, da si si nabavil karavana zdej pa....?? hehehe Citiraj
David Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 ..in ti je tako dobro ?lo, da si si nabavil karavana zdej pa....?? hehehe ....zdej pa ku**ac!! Grem kar po nissana.... PICKUP-a..... Citiraj Feel free....
Grega_ Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 ....zdej pa ku**ac!! Grem kar po nissana.... PICKUP-a..... Hmm ne vem ?e bo Nissan ok, s tem se je ?e Symon nasral in je ?e na Renaulta Citiraj
David Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 Hm... ja... to je res... ampak jaz ne bom neke kvazi rejsing varjante..... jaz bom PICK UP-a vruum vruum ?ez drn in strn.... Citiraj Feel free....
Boss Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 aha, da jo z vo?njo po neravninah oreng pretrese? in povibrira? in je potem bolj voljna za nadaljno obdelavo. Citiraj
David Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 aha, da jo z vo?njo po neravninah oreng pretrese? in povibrira? in je potem bolj voljna za nadaljno obdelavo. Bossmana za predsednika..... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.