Sex chat
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Še daleč od tega, ampak za predvolilne zdrahe je pa očitno vse dovoljeno.
-
Ja in kako bomo potem izvedeli, kako si opravil na servisu? Zdaj namreć že vse hudo zanima kako se bo saga raspletla. Bom pa samo eno stvar povedal... obstajajo forumi, kjer te enostavno zignorirajo sploh kader prideš razlagat kako je konkurenca boljša. Ampak glej tukaj se ljudje vsaj ukvarjajo s tvojim problemom pa četudi je marsikoga zabolelo kako si udrihal čez Mazdo in hvalil Opla ... to je sicer skoraj kot oksimoron ampak pustmo zdaj to. 😜 Ampak ne glede, kako se boš odločil, jaz ti vseeno želim da boš opravil tako kot se zagre, da servis odpravi napake in da boš od takrat naprej z Mazdo maksimalno zadovoljen. Mazda ni popolna je pa vseeno ena boljših znamk na trgu in to ti piše nekdo, ki je na Mazdi že 22 let in celo na tretji z dizelskim motorjem... si moreš mislit?
-
Če imaš težavo z odmično in tesnilom glave, računaj na okvirno 2500€, če imaš počeno glavo je nova glava 2200€. Jaz sem topopravljal, na srečo je bila glava cela in je šla samo na brušenje+ odmična in dročniki cena 2300€. Identično je špricalo meni po motorju. Mehanik je rekel, da ti motorji ne mešajo olja in antifirza, tako da to se ne bat. Kontaktiraj ANDREJ PREBIL S.P., Zaklanec 19A
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.