GoB Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september Šef na razgovoru za poslovno sekretarko vpraša kandidatko: - Ali govorite angleško? - Seveda. - Ali mi lahko poveste v angleščini število 666-3629? - Sex sex sex free sex tu najt. - Ste sprejeti. 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september 1 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 15. september Prijavi Napisano 15. september Kdor dela, greši... 4 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 16. september Prijavi Napisano 16. september Nima pa lopate... 2 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 17. september Prijavi Napisano 17. september Sex je največja prevara na svetu: misliš, da si v sedmih nebesih, v resnici si pa centimeter od riti... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 17. september Prijavi Napisano 17. september Kaj je samozavest? Ko ti ga ženska pol ure vleče in ti ne vstane, pa jo vprašaš: - "A to se ti večkrat zgodi?" 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano sreda ob 13:36 Prijavi Napisano sreda ob 13:36 Pride bejba v trgovino s torbicami. Hotela bi čim cenejšo, vendar pa všečno. Pa vpraša trgovko, ko se zagleda v eno lepo: - "Koliko stane?" - "50 EUR, ta je iz pravega telečjega usnja!" - "Predraga zame, kaj pa ta?" - "150 EUR, ta je iz krokodilje kože!" - "Predraga! Koliko pa je ta?" - "300 EUR. Ta je iz kačje kože!" - "Predraga!" Bejba in se napoti iz trgovine. Na vhodu zagleda majhno torbico, velikosti le 10 x 10 cm. Si misli, da ta bo pa prava in vpraša trgovko za ceno. - "1000 EUR!" - "Najmanjša, pa takšna cena!" - "Ta je iz kožice penisa. Dvakrat jo lepo pobožaš, pa imaš takoj potovalko..." 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
GoB Napisano petek ob 14:08 Prijavi Napisano petek ob 14:08 Žena vpraša moža: - Bi danes poskusila kak drug položaj? Možu se pocedijo sline: - Odlična ideja. Žena se nasmehne: - Velja. Torej se postavi k pomivalnemu koritu in pomij posodo po kosilu, jaz pa se bom zleknila na kavč in gledala televizijo. 4 Citiraj
GoB Napisano petek ob 18:52 Prijavi Napisano petek ob 18:52 (urejeno) Seksata dva penzionerja, pa pravi on njej: - Mica, ne kašlat, mi ga ven meče! Popravljeno petek ob 18:53 od GoB 2 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 09:05 Prijavi Napisano včeraj ob 09:05 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 09:14 Prijavi Napisano včeraj ob 09:14 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pride Tina h ginekologu, se sleče, uleže na posteljo in razširi noge. Pa jo ginekolog vpraša: - "In kako je pičkica danes?" - "Ma, doma je, sedi za mizo in nekaj piše..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Kdaj Slovenci seksamo? Čez vikend, ko gredo Bosanci domov... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 53 minutami Prijavi Napisano pred 53 minutami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.