Skoči na vsebino

Sex chat

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pa dobro no. Sladišče za dizl ni isto kot za gorivo (95). Saj tak nori nismo.   In zakaj avti ne bi vozli, če bi imeli skupno skladišče za gorivo (bencin 95)? Saj avto tudi vozi, če tankam na Petrolu ali Molu. Zakaj potem ne bi, če bi obojni dali svoj 95 v isto cisterno?   Se mi zdi, da tonemo in tonemo. Mogoče je v prvih postih kar nekaj resnice, trenutno smo pa v totalnih nebulozah.
    • Zakaj je to zaskrbljujoče. Javni sektor ni leta kaj dosti rasel. Samo redna napredovanja. Zdaj je pač skoz, ker so se lani dogovorili.   Tak graf je navadno podžiganje.   Sem bil zaposlen v javnem zavodu in sem v privatni firmi. Tako da vem, koliko jim je oz. nam je kje šla plača gor.
    • Zdaj ti bo na 16"za spoznanje manj pil!  Še vedno pa ne vem kje in kako ti voziš, da ti toliko pije..... 🤔 Če imajo v salonu enak avto kot ga imaš ti, pojdi enak krog kot s svojim pred tem in boš zagotovo videl, če je kaj narobe z samim avtom.... 🤔 Prej sevda vse na RESET!   
    • Pustimo, da se v zasebnem sektorju v veliko primerih delež plače izplača na roko v kešu - še posebej manjše firme, vem kar za veliko primerov. Pa veliko zasebnega sektorja pri nas so neke fabrike za zunanje naročnike, kjer večina več kot minimalca ne vidi. Pa še en kup stvari je tule - ne ljubi se mi pisati. Sem v vzadnjih 10ih letih kar veliko stvari videl in različne načine kako se ljudje znajdejo priti čez življenje...
    • Izgleda da res. Ugotavljamo lahko, da se ne izplača več kupit cx30 po letniku 2024 (z mini dinotom) . Sem že enkrat napisal, da bodo naši x186 motorji iskani v bodočnosti. 😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.