Filmi
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Si želim gume čimdalje ohraniti takšne. Danes testiral ovinke pri višji hitrosti in popolnoma mokrem cestišču, sem bil impresioniran k zmaj
-
Ni ga boljšega kot Hammerite. Lahko celo direkt na rjo,le prosto rjo moraš odstraniti,in razmastiti. Idealno je,če ni preostale stare barve...rja pa kot receno "na grobo". A PAZI!!! Ne narediti napako,da na pol končaš,in ko je star namaz Hammerite-a suh naprej strihaš!!!-tega ne delati!!! Vse naenkrat od zacetka do konca,tako,da ni prekinitve v premazih. Lahko več plast,a ne prekinjati! Odtenkov je malo morje,imajo tudi v spreju itd... Imam odlične izkušnje pri stebrickih lesene ograje,ki je bila deloma izven napušča še preden sem dal aluminijasto ograjo....les-smreka je zgnilila,na stebrickih pa nič rje. Tudi kovane rešetke okrn polkleti sem z tem... Aja...nič temeljne ipd-samo Hammerite direkt na železo in si zmagal😃👍
-
Na banki. - "Dober dan. Rad bi odprl skupni račun." - "V redu. S kom pa?" - "Ja, z nekom, ki ima veliko denarja..."
-
@skritikrt ti sigurno veš. Lotil se bom prebarvati 30 tekočih metrov 50 let stare železne balkonske ograje, že večkrat prebarvane. Na nekaterih mestih že spet malo cveti. Komaj čakam. 🙄 Pred 30-timi leti sem jo prebarval z dvokomponentnimi zadevami (2K temeljna + končni sloj Bukolit, ki sem ga kupil v Color Medvode), pred kakšnimi 15-timi leti jo je prebarval nek majstore, zelo verjetno z navadno barvo kot je na primer Tesarol. Želel bi kakovostno barvo, da bom imel nekaj časa mir. Barval bom s čopičem, rjavino bom prej očistil z drateno krtačo, razmastil. Katero barvo priporočaš (kdo jo prodaja), da bo premaz ostal čim bolj trajen in da bo imel čim manj dela? Razmišljam celo o industrijski 2K epoksi temeljni in 2K poliuretanskem zaključnem laku - ima to sploh smisel, ker je podlaga bolj boga (več starih slojev,....)?
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.