Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Točno tako @Matick, na ta način je tudi dobil leta 2004. Sam takrat je deloval še drugače in ni imel echo chamberja za sabo...
-
Tega ne boš doživel... se pa popolnoma strinjam s tabo, kaj bi bilo primerno in kaj bi naredil nekdo s pravo integriteto in pokončno držo. Jebat ga pač JJ ni tak in zaradi takih zadev ima tudi enega od vzdevkov "puklasti". Jaz pa najbolj pogrešam v tej državi la to, da bi bila opozicija konstruktivna pa ne glede kdo je na oblasti. Da podprejo dobre zadeve in ne tako, da se na vse pretege trudijo kako bodo zmetali vagon polen pod noge. In pol prideš do takih nebuloz, da nekdo predlaga idejo, ki jo je pred časom opozicija in ta ista opozicija je zdaj kar na enkrat proti, ker je pač predlog prišel z vladne strani oziroma z "neprave" strani. Po drugi strani pa seveda, če je predlog slab, ga je treba argumentirano označit zakaj je slab in kaj lahko prinese oziroma odnese. Kultura političnega dialoga bi tako ostajala na nivoju in marsikatero zadevo bi se dalo speljati bistveno hitreje in v zadovoljstvo vseh. Najbolj problematična je pa ustavna večina, ki si jo želi JJ... to pa upam, da vemo kakšne so težnje in kaj bi se lahko zgodilo, če bi prišlo do ustavne večine. A si kdo predstavlja SDS, NSI in GS skupaj z ustavno večino.... fak, se kr izselim iz države.
-
Mal izzven teme, ne vem kam naj to sploh vključim. Kolega razmišlja o nakupu Audi A5 quatrro e hibrid 185kw bussiness. Kolega ne ve nič o avtih in sprašuje mene, ki pa prav tako nimam pojma o Audijih. Se kdo kaj spozna, kakšno mnenje bi bilo dobrodošlo.
-
Ni bila sreča, nisem pa tud neki hud broker. Če si si malo prebral si vedel da niso vredne več kot 1eur. Nisem niti pricakoval visje cene od 1,2 eur, zato nisem posvecal velike pozornoati in zamudil 20eur nakupe. Sem pa ujel ceno 6,3eur. To je 530% nad realno vrednostjo, valda sem prodal.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Ne vem. Če so nam zgled kapitalist, potem ponovimo postopek zibelke kapitalizma Anglije. Tudi tam so podržavili vso energetiko, promet in težko industrijo. So takrat zaradi težkih povojnih časov ugotovili, da ni pravi čas za zajebavat se z nekim liberalnim kapitalizmom, ker je bila situacija preveč resna za kaj takega.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.