Ko je natakar postregel kavico je vprašal gostjo, ki je sedela za mizo:
- "Kaj niste opazili, da je vaš mož padel s stola pod mizo?"
- "To ni moj mož! Moj mož ravnokar prihaja skozi vrata..."
Policist ustavi vozilo tuje registracije:
- "Tako torej! Prekoračili ste dovoljeno hitrost, nepravilno ste prehitevali, niste upoštevali polne črte, nimate vzvratnega ogledalca, gume so povsem zlizane... Tole pa ne bo poceni... Prosim priimek, ime, naslov bivališča in kje ste rojeni?"
- "Strodzuwski Bladexschmurth Bartholomew iz Schiermonnikoga, Hamerlingstraße 4, rojen v Obersprockhoevelu."
- "Hm... Je že dobro, naj bo za danes dovolj samo opomin. Toda, pazite se, da vas spet ne zalotim!"
Na vojaškem usposabljanju Milan uči Janeza, kako se mečejo ročne bombe:
- "Vidiš, Janez, najprej izpuliš to varovalko, nato sprožiš vžigalnik, počakaš do pet in vržeš. Čisto enostavno, kajne?"
- "Dobro, to pa res ni težko. Bom malo še sam vadil..."
Drugi dan Milan zve, da je Janez hospitaliziran. Pohiti v bolnico, tam pa Janez ves zavit v povoje in priklopljen na aparate, komaj živ... Pa ga Milan vpraša:
- "Pa kaj je pa bilo?"
- "Ma jebo tebe in tvoje inštrukcije! Vse sem naredil tako, kot si rekel: izruval varovalko, sprožil vžigalnik in legel, da počakam, kdaj bo pet. Ampak kaj, ko je ob 345 že eksplodiralo..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.