Ninja Napisano 30. november, 2008 Prijavi Napisano 30. november, 2008 je poky napisal: Zakaj pa rabi? ?elado? Ne vem. Najbr? za spat Citiraj
icewoman12 Napisano 30. november, 2008 Prijavi Napisano 30. november, 2008 je LabiGT napisal: kateri? (ti povem al se strinjam al ne ) Argentina Citiraj Icewoman is here!
Boss Napisano 30. november, 2008 Prijavi Napisano 30. november, 2008 je Ninja napisal: Ne vem. Najbr? za spat Sam res.. od kdaj ninđe rabite ?elade :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 30. november, 2008 Prijavi Napisano 30. november, 2008 je icewoman12 napisal: Argentina Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
grasales Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 Lahk pa smu?a? kar v mazduri, pa sploh ne rabi? ?elade Samo ninđa obleko pa bo. press. lp, Ale?. Citiraj
LabiGT Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 moram se pohvalt, da mi je vceraj uspelo pocit tretjo struno torej G G string breaker to pa mi se nikol do zdaj ni ratalo - govora je seveda o kitari Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 je LabiGT napisal: moram se pohvalt, da mi je vceraj uspelo pocit tretjo struno torej GG string breaker to pa mi se nikol do zdaj ni ratalo - govora je seveda o kitari Meni je v "starih" ?asih nabijanja uspelo po?it A struno-peto ta debelo.Tako,da ni? ni nemogo?e. Citiraj
LabiGT Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 je Alex napisal: Meni je v "starih" ?asih nabijanja uspelo po?it A struno-peto ta debelo.Tako,da ni? ni nemogo?e. vsaka ti cast za ta dosezek prvic slisim...kaj poznas koga, da mu je uspelo tudi s sestim E-jem? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 Grobijana ena . A se tako dela s kitaro . Nisem glasbenik, ampak sem pa ?e velikokrat sli?al kako mora? svoj instrument bo?at in lepo z njim delat... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 je BOJ? napisal: Grobijana ena . A se tako dela s kitaro . Nisem glasbenik, ampak sem pa ?e velikokrat sli?al kako mora? svoj instrument bo?at in lepo z njim delat... Sej jo (kitarco namre?) polo?imo vsako no? spat...samo v?asih nas pa ne poslu?a preve?. Citiraj
Symon Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 Jaz pa ne nosim ve? delovnega kombinezona ampak haljo. UKlopko in to ne temno modro, niti belo ampak svetlo modro z napisom Mobihel. No ampak samo danes jutri pa ne ve?, grem ?e vi?e, ?e bo ?lo tako naprej bo najbolje, da uletim s kravato. Citiraj
Boss Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 vi? se spla?a, da si na Nissna pre?altu, ker ?e bi ostal na Mazdi bi bil ?e vedno v kombinezonu Citiraj
Symon Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 Potem pa kar vsi pre?altajte. Citiraj
nisde Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 Jst sm pa v beli obleki na ?ihtu Pa tud ?e napredujem ?e zmeri ostane bela Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 jaz si bom kupu bmw-ja in sel v trenirki (kappa) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
nisde Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 Moje sanje Labi a ve? zakaj rođoti ob vikendih hodjo v hla?ah okol?? Zato k majo use trenerke v pranju Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 ampak sam 1x na leto (pred novim letom) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 je LabiGT napisal: ampak sam 1x na leto (pred novim letom) A ne PO novem letu,ko prodajo vse silne zaloge petard? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 Ma kon?no sm si nabavu avtoadapter za SE, ta ki?ta mi zmer takrat krepne, ko rabim neki poklicat, matr vola! Stari telefoni so imeli ?e po "7 ?ivljenj", se prav se je ?e precejkat pr?gau, pa si loh lih za silo ?e kej poklicu, teli novej?i, pa same kajle delijo, ampak tut za njihovi rit se "palca" najde! Aja pa mal prej smo rezerviral za konc januarja, zgleda bom prvi? u ?ivlenju smu?u izven SLO, Les 2 Alps! ?e pa je kdo lubitl "lopatarjev", pa nej si tole stran obvezno ogleda, seznam vseh, ki so mel dvi?ne lampe! http://en.wikipedia.org/wiki/Hidden_headlamps Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 2. december, 2008 Prijavi Napisano 2. december, 2008 Njamiiiii!!! Sodelavka je prinesla odliiiii?en sirov burek... Naredil ga je mo?... Itaq Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Marko_mx-3 Napisano 2. december, 2008 Prijavi Napisano 2. december, 2008 je BOJ? napisal: Njamiiiii!!! Sodelavka je prinesla odliiiii?en sirov burek... Naredil ga je mo?... Itaq Kak?en je bil pa sir noter Citiraj
Allyssa Napisano 2. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 2. december, 2008 gaudar Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 2. december, 2008 Prijavi Napisano 2. december, 2008 Nimam pojma, va?no, da je bil super! @Marko: pacek.press Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Marko_mx-3 Napisano 2. december, 2008 Prijavi Napisano 2. december, 2008 zakaj sem pa sedaj pacek? Samo vpra?am kere vrste sir je bil notri Citiraj
BOJČ Napisano 2. december, 2008 Prijavi Napisano 2. december, 2008 je Marko_mx-3 napisal: zakaj sem pa sedaj pacek? Samo vpra?am kere vrste sir je bil notri Sem preveril: skuta, kisla smetana in jogurt... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.