mazdaman Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 ?e je pravilno pripravljeno je marsikaj za pojest po?asi bo treba na malico da nebi slu?ajno kak?na kila ?la dol Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Dons sem v slu?bi z avtom, ki si zaslu?i to ime. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Si?i, lepo da se ma? fajn, upam da tut tamali u?iva, ampak kje si pa na?el Rumeni mu?kat za k ribam mi pa ni lih jasno! :ne vem: Jaz pa mam dans dopust, pol pa ?e 3x delat in pol neki ?asa frej! Aja za na dopust sem dobil mercedesa SLK 230K! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Si?i, lepo da se ma? fajn, upam da tut tamali u?iva, ampak kje si pa na?el Rumeni mu?kat za k ribam mi pa ni lih jasno!Mali u?iva 100 na uro...kaj ?mo men pa?ejo samo polsladka vina Mu?kat, Traminec, Kerner...tud dol se mi ?udijo...va?n da men pa?eeeeeeeeee Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Men sta isto Traminec in Rumeni Mu?kat najlub?i vini - ampak sta bolj za h kak?nim pi?kotom al pa potici ne ribam! Mejte se finofajn ?e nprej! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Na morju meni najbolj pa?e njihovo rde?e kaki plavac,..... Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 Tako sonce, da ni za ven it. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
.Sašo. Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 Sprejet na faks! Citiraj Captain Slow za volanom.
Z M A J Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 Z mislimi ?e na dopustu, ?e par dni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 Sprejet na faks! ?estitam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 ?mirglal in kital rjo od Mazde. No to je skoraj za v jamralnik ampak OK. Potem ko se je ?prickit su?il sem pa iz ljubega dolg?asa zamenjal ve?ino zavorne in servo teko?ine. Jutri pa ?e na fino zrihtat pleh, da bo spet za kako leto, lu?i razdret in spolirat od znotraj potem pa mogo?e Yokohamo AD08 spredaj pa se za foro peljat. Citiraj
.Sašo. Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 Kulsko. Sam pazi da se ne porocis s faxom....locitev cez par let je dobrodosla... Bom upo?tevu tvoj nasvet Citiraj Captain Slow za volanom.
Sishi Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 Kosilo.... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
jstdoma Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 ?e bi bli pa realni kilometri na ?tevcu bi ble pa verjetn same ?tirice! Citiraj
Deeyan Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 ?mirglal in kital rjo od Mazde. No to je skoraj za v jamralnik ampak OK. Potem ko se je ?prickit su?il sem pa iz ljubega dolg?asa zamenjal ve?ino zavorne in servo teko?ine. Jutri pa ?e na fino zrihtat pleh, da bo spet za kako leto, lu?i razdret in spolirat od znotraj potem pa mogo?e Yokohamo AD08 spredaj pa se za foro peljat. to na C-jko Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 to na C-jko Jap. Sem ?ele zdajle opazil, da se bli?a 200.000 km. Pred sedmo uro sem jo ?e z wapom opral, pa ?el en krog po kdo ve koliko ?asa. Pedal bremze ima dolg hod ampak potem pa samo zagrabi in to celo oba kolesa naenkrat vsaj po ?rtah na cesti sode?. Itak imam doma ?e ene ?eljusti, ki jih bom obnovil. Aja sedi se kul, ni?e kot v Cliu. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 in kako se AD peljejo na Cjki? Pa prej bi rekel, da jih bo? sprobal in bi ti matice pustil Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 vi2 sta bol experta, kolk majo moje oriđinal litke konus na matici ? :ne vem: 60 stopinj ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 Jap. Sem ?ele zdajle opazil, da se bli?a 200.000 km. Pred sedmo uro sem jo ?e z wapom opral, pa ?el en krog po kdo ve koliko ?asa. Pedal bremze ima dolg hod ampak potem pa samo zagrabi in to celo oba kolesa naenkrat vsaj po ?rtah na cesti sode?. Itak imam doma ?e ene ?eljusti, ki jih bom obnovil. Aja sedi se kul, ni?e kot v Cliu. 2.5 V6 not vr? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Hazzard20 Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 Dons zve?er grem pa na morje za 8 dni. Tok ?asa boste mel mir pred mano Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 vi2 sta bol experta, kolk majo moje oriđinal litke konus na matici ? :ne vem: 60 stopinj ? hm, 60 stopinj mi bolj od renaulta delujejo, pri mazdi imam pa manj?i kot, nisem pa 100% Citiraj
daSKAn Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 Grem za dva dni mal morje pogledat, sem qrc k bo de?.... Citiraj
Z M A J Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 Dobro pri?el skozi pri na?em "hi?nem" mehankarju! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 juhu nov rekord z miato, 6.27l/100km, kar je prav, ker 1 liter 95oktanca stane 1.92 eur Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.