Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
V Nemčiji na gradbišču so delali Hans, Mujo in Jože. Med malico so se posedli na konstrukcijo cca. 50 metrov nad zemljo in začeli odpirati, kar so imeli za malico. Najprej odpre Hans in potegne ven sendvič s šunko, pa reče: - "Če bo jutri sendvič spet s šunko, bom kr dol skoču." Nato Mujo potegne ven sendvič z govedino, pa reče: - "Če bo jutri spet govedina, skočim tudi jaz." Pa potegne še Jože sendvič s piščančjo klobaso, pa reče: - "Joj, če bo jutri spet perutnina, skočim tudi jaz." Naslednji dan pri malici Hans pogleda v sendvič: - "Uf, spet ta prekleta šunka!" In skoči. Pogleda malico še Mujo: - "Prekleta govedina!" In skoči. Pogleda še Jože: - "Joj, spet perutnina!" In skoči še on. Na pogrebu se zberejo objokane žene in pravi Hansova: - "Če bi ved'la, da Hans nima rad šunke, bi mu kaj drugega dala v sendvič..." Pa pravi Mujotova vdova: - "Tudi jaz mu ne bi zapakirala govedine, bi mu nekaj drugega dala v sendvič..." Pa pravi Jožetova vdova: - "Paaa... moj Jože si je zmeraj sam delal sendviče..."
-
Kako moški najbolj zadovolji žensko? Če jo pusti pri miru...
-
Saj Pheaton bi tisti ovinek pri taki hitrosti zvozil, to je res in tu je imel VW popolnoma prav. Težava je bila v ostalih okoliščinah: noč in megla, pa 140 km/h je že samo po sebi dovolj, da ne ujameš enakomerne linije pa malo trzneš z volanom in te odnese iz ovinka ven. Zraven je bilo pa še koliko alkohola? 1,8 promila? Je pa res, da VWju ni nihče nič očital in res ne vem, zakaj so se oglašali...
-
Narobe razmišljaš! Ko se bo Ford spet ustavil, se bodo otroci lahko igrali do prihoda avtovleke...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.