Lava Napisano 18. februar, 2013 Prijavi Napisano 18. februar, 2013 kasno kisto mas pa zdej? ka te briga ah eno k je istoimenska k js Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 19. februar, 2013 Prijavi Napisano 19. februar, 2013 Pohvale Pelku, ki nam je dans priskrbel ?e ?lana ?t. 72. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 20. februar, 2013 Prijavi Napisano 20. februar, 2013 ?e mal pa bo V6 nazaj skupi za v jamralnik: na ojni?ne le?aje ?e morm po?akat do srede Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 Gospod fotr mi je obljubu 10000 ? cekinov kot pomo? pri ?tartu bodo?ga posla. Neki je za za?etek. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Davidcene Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 jest bi tud kaksen posel je skrivnost ... ? al te zanima mnenje ozje javnosti ? Citiraj
Z M A J Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 A misli?, da sem tok neumen, da bom vsem na forumu povedu, da nameravam sprivatizirati celoten SLO javni sektor. Ups, zdej sem pa izdal unikatno poslovno idejo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 Gospod fotr mi je obljubu 10000 ? cekinov kot pomo? pri ?tartu bodo?ga posla. Neki je za za?etek. To je zato, da si bos najprej crnega bemflna nabavil ... sele potem se gres lahko "poslovneza" Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 Ampak mora bit vsaj 15 let star, druga? nisi resen biznismen v njihovih vodah. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 Gospod fotr mi je obljubu 10000 ? cekinov kot pomo? pri ?tartu bodo?ga posla. Neki je za za?etek. js bi tut tazga fotra Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Davidcene Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 hehe ... ne fora je da sm glih ksn tedn ali dva nazaj brau en clank o teh poslovnih idejah ki jih imamo ljudje in smo pol fulj skrivnostni ... in da naceloma ni tok slabo da komu kej reces ... da vids kaksn je odziv pa te fore ... ne pravim da MORAS povedati .. sem pa zgolj vprasal ker sm firbcn Citiraj
dejanot Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 Cao Evo se se jaz pohvalim hehe, in sicer s ponedeljkom sem na dopustu za dva tedna,.... LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
pantlar Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Od danes naprej spim z staro mamo Citiraj
Deeyan Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Od danes naprej spim z staro mamo ?estitam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Po?aflu celo ulco z fotrom... zdaj pa nazaj spat (u?eri no?na bla ) Citiraj
canyon Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Po?aflu celo ulco z fotrom... zdaj pa nazaj spat (u?eri no?na bla ) vem kako je to, tud jest meu no?no in ko sm pr?u iz ?ihta je blo treba fajn use skidat sam da mi ni nuben pomagu mi je pa zato dru?bo delala na?a mrcina Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jstdoma Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 No ?e dve moji fotki - sam jst bom tole napadel s traktorjem Tista sled od avta ki se vidi je od quattro Citiraj
Deeyan Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Po?aflu celo ulco z fotrom... zdaj pa nazaj spat (u?eri no?na bla ) vi spat, eni pa delat vem kako je to, tud jest meu no?no in ko sm pr?u iz ?ihta je blo treba fajn use skidat sam da mi ni nuben pomagu mi je pa zato dru?bo delala na?a mrcina dobr brlog Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Pantlar ?estitke za novo generacijo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Davidcene Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 canyon kaj ti je to malamut ? Citiraj
Strela Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Stopli na tehtnico. Se pogledal v ogledalo. Si rekel: perfektno! Heehehe, mal heca...Dokler dru?inca spi sem sko?il po bagetke pa ?e naredil carske tople sendvi?e(nekaj takega): Citiraj
Grega_ Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Gospod fotr mi je obljubu 10000 ? cekinov kot pomo? pri ?tartu bodo?ga posla. Neki je za za?etek. Velik, velik, velik sre?e in uspeha....sam da ne bo? po pol leta tko k jest...zjeban na vse konce. ?asi so tako v podnu da kar smrdi (moram re?t da se je v pol leta poslab?alo ohoho)...ne poznam enga, kateri dobro dela v teh ?asih (povdarek tudi na kolikor otliko po?teno in po reglcih ter da ti konec meseca nekaj ostane), pa poznam od trgovin do gostinstva. Tisti kateri nekako ?ivotorijo ogla?ujejo na kuponkotu, 1nadan ipd., s tistimi ornk popusti da vsaj stro?ke pokrijejo pa da ni dolg?as, druga? bi blo ?e finito vse skupaj. Upam da si odkril nekaj kar folk potrebuje in ne more brez tega in da tega ?e ni v SLO Citiraj
Boss Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Po?aflu celo ulco z fotrom... zdaj pa nazaj spat (u?eri no?na bla ) Kaj, a nimate lopate? Pa se fotr obnese? Od danes naprej spim z staro mamo ?estitke... star ata. Citiraj
canyon Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 canyon kaj ti je to malamut ? Je tako Od danes naprej spim z staro mamo ?estitke Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 @Grega - ?e sem ?ist iskren, bi se ?e najraj?i s ?im tak?nim ukvarjal (magari ne stra?no donosnim), da bi na?im sodr?avljanom vrnil malo optimizma ter zaskrbljenim obrazom povrnil nasmeh. Glede na to, da dnevno videvam ?edalje bolj zagrenjene osebe, ki so mi pri srcu, bi mi to ?e najve? pomenlo. Glede ostalega bomo pa ?e vidli, te?ko je neki na?tudirat, ker ni ?e nih?e izmed preostalih 7.000.000.000 Zemljanov. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Panter23 Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Hoho, vozil od moje bolj?e polovice cliota, po zasne?enih ovinkih v na?i vasi gre res lepo na po?rek. Aja, pa na?a je bla tud z mano, pa ?e mali, da sem mu pokazal kako to gre Noben se ni n? kej prito?eval Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.