Boss Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 Kaj jih bo? to?il? Na koncu ti bodo pa sami sodili tisti, ki jih bo? to?il. Citiraj
Z M A J Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 Heh, ja to bi znala bit jebada, pomoje ne bomo tok drasti?nih zadev zalaufal - ho?em pa svojo pravico (alla hlapec Jernej)! Mi je pa advokat reku, da mobbing je tko fakin te?ko dokazljiv da kr res ni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
David Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 Pa ve? kaj vle?e za sabo?Saj vem, da ne. To je stroj za ravnanje velikih povr?in. S tem lahko poravna? vse ilirskobistri?ko gri?evje. :aaaaa: Sirius,... pusti ti brkine pr miru hudi?a... ve? kak sljivovic eliksir delajo tam gor.... :aaaaa: Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 Pada sneg js pa na letnjakih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 Pada sneg js pa na letnjakih. o groza stari... bohnedej na cesto it, ker bo? kr v graben zletu Aja, ?e ti je kej v tola?bo - jaz sem tud pa jutr moram k Boj?u na Rakitno .. tole bo znal bit zanimivo Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 o groza stari... bohnedej na cesto it, ker bo? kr v graben zletu Aja, ?e ti je kej v tola?bo - jaz sem tud pa jutr moram k Boj?u na Rakitno .. tole bo znal bit zanimivo Sem sli?al da gre? na ju?no in neki PC pedenat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 bo res ja - dobr si sli?al. Sicer o ju?ni ?e ni? ne vem ampak PC pa grem rihtat. Aja Boj? se ni ni? oglasil, a sta zrihtala xenonko, ker men se tri valjajo po predalu v vratih pa ?e ne rab ve? bom zadevo ven fliknil. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 bo res ja - dobr si sli?al. Sicer o ju?ni ?e ni? ne vem ampak PC pa grem rihtat. Aja Boj? se ni ni? oglasil, a sta zrihtala xenonko, ker men se tri valjajo po predalu v vratih pa ?e ne rab ve? bom zadevo ven fliknil. Boj? ?e vidi na obe o?esi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 6. december, 2009 Prijavi Napisano 6. december, 2009 uspesno koncal prvo turnejo (kosovo makedonija albanija) podoben trip kot tole http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=2097&hl=trip sam, da sem namesto magistrale do konca, sel na jadransko avtocesto... aja, tam dol je blo okol 17 stopinj (kratke majice)par slik iz danes:avto sola na plazi (drac, albanija) sv. stefan dubrovnik stanje stevca jutr pa druga turneja, wiesbaden Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 6. december, 2009 Prijavi Napisano 6. december, 2009 pre?ivu zlo fajn vikend, na?alost ju3 ?iht Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 7. december, 2009 Prijavi Napisano 7. december, 2009 Tole Labi ti pa kar malo zavidam Citiraj
madmax Napisano 7. december, 2009 Prijavi Napisano 7. december, 2009 Treba je pohvalt juresov trenutni avatar! Citiraj
Boss Napisano 7. december, 2009 Prijavi Napisano 7. december, 2009 true true... pravi balzam za o?i Citiraj
KAALman Napisano 7. december, 2009 Prijavi Napisano 7. december, 2009 moram se pohvaliti, da ma 323F novo sprednje steklo, ter da je spet pripravljena za ?e eno leto svojega ?ivljenja vklju?no z MES kartico skupni stro?ek za steklo skoraj 600 EUR za servis pa 130 Citiraj LP KAALman
Sirius Napisano 8. december, 2009 Prijavi Napisano 8. december, 2009 Jaz pa sem bolj za konstantne stvari, da se ?e na prvi pogled ugotovi kdo je kdo. Nekoliko me motijo tudi te lepe ritke in jo?ki za mo?kimi osebki. Spominja me na neke vrste feti?izma (navla?enje ?enskih spodnjic ipd.) Pa, da ne bo pomote, zelo rad pogledam tako sliko samostojno, ko pa vidim zgoraj mo?ko "ime" se zdrznem, kot, da sem ugledal travestita, ki na dale? zgleda kot amazonka. Pa ne dajte se motiti. To je zgolj moj ob?utek in neobvezno mnenje. :ne vem: Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
KAALman Napisano 8. december, 2009 Prijavi Napisano 8. december, 2009 LOL.... Sirius... hehe... si me nasmejal, nikoli nisem pogledal na to iz te plati Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 8. december, 2009 Prijavi Napisano 8. december, 2009 Jaz sem pa na?alost mnenja, da znajo farmacevti (zaradi svojih lastnih koristi in finan?nih pridobitev) virus rahlo predelati, da bo precej bolj ?kodljiv in smrtonosen kot ta moment, pri tem pa bojo lahko pametovali - smo vam rekli da se pojdite cepit + folk bo u totalni paniki tko navalil na cepljenje da kr res ne bo! ?e urca in pol pa grem dam! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
David Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Jures... danes zjutraj ko sem na parking pri?el sem se nate spomnu... in na tvoj webasto.... bemti mravljo.... jaz bi ga tudi rad imel.... Citiraj Feel free....
David Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 est sem se tud nate ko sem videl strgalec v predalu.... Busted.... Citiraj Feel free....
Z M A J Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 ?e zmer sem najpremo?nej?i med totalnimi socialci (znotraj na?e dru?be)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sirius Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Evo sonce zmagalo....na? razgled s kav?a Nadeni si to za avatar, saj tudi to spominja na dele le?e?e ?enske:jo?ki, trebu??e venerin hrib....nekoliko megle Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
BOJČ Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 ha ha...tale je ze napumpana Pa brez glave je tudi... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Sirius Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Pa brez glave je tudi... Zakaj bi glavo rabil, a ni zadosti venerin pogozden hrib??? Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
KAALman Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 moram pohvaliti svojo koreto (upam da ji nebo jutri kaj dospelo, da bi za?ela te?ave delat ) Citiraj LP KAALman
Neyko Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 ?e zmer sem najpremo?nej?i med totalnimi socialci (znotraj na?e dru?be)! halo? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.