Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pre?iveli smo kvaliteten dan, v Bohinju, Mazda dru??ina se razume. :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Supr smo se mel in js se ne bi ?ist n? branu, ?e bi ble kr ?ez cel let take temperature. B)

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

@Symon, pravkar sem bil pri Ga?perju - Vulpra d.o.o., se bomo o?itno zmenli za kak?ne pametne popuste (sem mu pustil pogodbo o sodelovanju, da si jo orng pogleda). Fajn mo?akar, sem ?ist navdu?en. :jupiii:

Podnapisi; to je kratica Vulkanizerstvo-pralnica. :D Imajo nooore cene Bridgestonk, Goodyeara, pa ?e par "premijskih znamk", ?lani kluba bodo pa imeli ?e nekaj % popusta na ?e tako ugodne cene. :jezicek:

Poleg pralni?nih storitev izvajajo tudi poliranja vozil, globinsko ?i??enje, itd. :)

Napisano

Ravnokar se preko meila menim za popuste kluba pri olje-direkt :jupiii::aaaaa:

Napisano

Uspe?no zamenjal ?arnico, pri osvetlitvi tablice :ouje:

I??em sedaj novo w5w in ugotovim, da je pri nas (enaa) 5 ?, na ebayu pa 1,23 ? ?zmeden?

Napisano

Tista mala, ki gre tudi v pozicijo? :blink: no vsaj pri meni so iste..

in dobijo se po 0,50?/komad, samo vedt treba kje iskat :P

miataviperfinal.png

Napisano

Tista mala, ki gre tudi v pozicijo? :blink: no vsaj pri meni so iste..

in dobijo se po 0,50?/komad, samo vedt treba kje iskat :P

Tista ja...no saj 1,32 EUR je par

Pa ?e brisalce bom spotoma naro?il. Bosch AeroTwin 17 EUR ... kar dobra cena :prstgor:

Napisano

Uspe?no zamenjal ?arnico, pri osvetlitvi tablice :ouje:

I??em sedaj novo w5w in ugotovim, da je pri nas (enaa) 5 ?, na ebayu pa 1,23 ? ?zmeden?

Sem pa glih zadni? gledal ene bele ?arnice za v lu?i nad tablico T10w5w za 15? ?zmeden??zmeden??zmeden?

sepravi se dajo dobit tudi za 1,23??

mazdaklub-forum-podpis.png

Napisano

Sem pa glih zadni? gledal ene bele ?arnice za v lu?i nad tablico T10w5w za 15? ?zmeden??zmeden??zmeden?

sepravi se dajo dobit tudi za 1,23??

O?itno :D

?e kdo kaj rabi bom naro?al od tega: http://stores.ebay.de/autoteilemann?_trksid=p4340.l2563

oz. direkt stran od prodajalca: http://www.autoteilemann.de/

pa lahko da zraven bo manj po?tnina :D

Napisano

Bil sem ZELO aktiven in samo v dana?njem dnevu podpisal 3 pogodbe s poslovnim partnerje, za ugodnosti ?lanov AMD Mazda kluba. :aaaaa: To so; AC Tomc (kleparija in li?arija), Herkules (avtodeli) in pa 3 krone (protikorozijska za??ita vozil): :mi pijemoo:

Lih danes mi je Pelko razlagal, da je nekdo, ki naj bi bil ?lan, ?e prihranil 42? pri njegovem servisu. :jezicek:

Napisano

Bil sem ZELO aktiven in samo v dana?njem dnevu podpisal 3 pogodbe s poslovnim partnerje, za ugodnosti ?lanov AMD Mazda kluba. :aaaaa: To so; AC Tomc (kleparija in li?arija), Herkules (avtodeli) in pa 3 krone (protikorozijska za??ita vozil): :mi pijemoo:

Lih danes mi je Pelko razlagal, da je nekdo, ki naj bi bil ?lan, ?e prihranil 42? pri njegovem servisu. :jezicek:

Moja mazdica je bila pri njem na servisu ja :) redni servis + prednje roke, zadnja desna bremza ... tko da je za en let mir. Edin na jesen jo bom moral do kak?nga li?arja pelat, ima par malenkosti za popravt.

Napisano

@Panter - fajn to! Z li?arjem sem ravno u?eri podpisal (najbolj?im za Mazdojke), pri njem imamo ?lani 30% popusta! :jupiii:

Danes sem podpisal ?e 9. pogodbo o ugodnostih za ?lane kluba (danes pri enmu majstru ki ima noro dobre cene za Bridgestonke, Michelin, Goodyear). :hudicek:

Pa na ro?no avtopralnico in vulkanizerstvo ter poliranje nam da 20% discount. :jezicek:

Napisano

Ampak ti si pa res pravi ZMAJ :bravo:

Najbolj?, da odpre? eno temo, kjer se ne bo komentiralo ni? in samo lima? podatke o tistih, ki dajejo ugodnosti ?lanom Kluba. Tako bo vse na enem kupu in pregledno.

33112_1.png

Napisano

@Boss - trudim se, to je res, ker ?elim da bo to ena uspe?na zgodba, ne da bo vrhunec vsega to da bo par avtomobilov polepljenih z nekimi nalepkami domnevnega kluba, ki obstaja le na papirju in v AJPES-u. :aaaaa::hudicek:

Spletno stran ?mego ?e pridno ustvarja, druga?e nam je pa glavna logisti?na podpora uporabnik Jest. :rispekt:

Tukaj po forumu bo pa Viper po?timal in zdru?il kak?ne zadeve med seboj. :punk:

Napisano

Tako je, tema kjer so navedene vse ugodnosti je bila ravnokar poupdejtana.

V kratkem, ko bodo podpisane ?e preostale pogodbe, ki jih je zmaj omenjal, pa bo tema o?i??ena vseh odgovorov in bo vsebovala le seznam ugodnosti. :prstgor:

miataviperfinal.png

Napisano

Pre?ivel (komi) 2. privat boat party vekend v Pore?u. 1.dan smo ?li v Playo na Playboy party....kakkeeee baabeeeee, 3/4 umetnih seveda :) pa huj?e sponzoru?e kot v BG. ...no zgleda da je bilo to to od morja letos, zdj pa garanje pride na vrsto.

Napisano

Z ?megotom sva se kopala v Savinji (pri Letu?u) bilo je super. :jupiii::cheers:

Napisano

Pre?ivel (komi) 2. privat boat party vekend v Pore?u. 1.dan smo ?li v Playo na Playboy party....kakkeeee baabeeeee, 3/4 umetnih seveda :) pa huj?e sponzoru?e kot v BG. ...no zgleda da je bilo to to od morja letos, zdj pa garanje pride na vrsto.

Ajde gregson, zihr ma? kako novo zgodbo za nas :hohoho:

Napisano

Res bi lahko bi kako pravlico za lahko no? delil.. :D

miataviperfinal.png

Napisano

Fajn je bla tale voda, dans me spet mika. :punk:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.