Darci
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Mislim, da nikoli ne bom razumel: - kadar dela, se z njim hvalijo tako Fordovci kot VWjevci. - kadar ne dela, Fordovci kričijo, da to je VW, VWjevci kričijo, da to je Ford. Kakorkoli, zdaj se vrti in gremo naprej. So bile pa kolobocije in "prerekanja", kdo bo plačal senzor in menjavo. FucksWagen je še v garanciji - ampak kupljen v Sloveniji. Komu gre zdaj račun? No, na koncu so se zmenili, samo je trajalo...
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Služben kokodak prejšnje generacije 2.0 tdi DSG 4WD brez najmanjših problemov 150Kkm do zamenjave z novim. Tanov kokodak, ista kombinacija 30Kkm nobenih problemov. Enako 2.0 tdi DSG 4WD moj škodilak 215 Kkm brez kakršnih koli problemov. Slivka, pomoje te zaje... to, da imaš fordovo značko na avtu. -
Za Evropo zaenkrat vsi modeli od leta 2024 (G140 in X) pridejo iz Japonske iz kompleksa Hiroshima Plant. Model X pa mislim, da je že od začetka od leta 2019 samo iz Japonske. To pa seveda še ne pomeni, da v prihodnosti ne morejo prerazporediti proizvodnje do nas iz Mehike ali bodoče Indonezije ☹️, upam, da ostane za nas Japonska. V preteklosti, je bilo res par modelov, po podatkih nekateri G122 in G150, ki so lahko prišli iz Mehike ali iz Japonske, oboje je bilo možno. Za te lahko vsak preveri po VIN-u, če so prve tri črke JMZ..., potem je iz Japonske.
-
Kakor gledaš. Za redni servis ja,🤗 ampak jaz sem prvega dobil vedno gratis po vnaprejšnjem dogovoru....
-
Tisti, ki mislite, nikar ne mislite ampak vedite, da jaz vem, kaj mislite, in vam odgovarjam: tudi vi imate Škodine motorje... In pri štirikolesnem pogonu je zadnji diferencial najbrž iz Slovaške, tako kot od FucksWagna... Edino za vozilo preveri, če je tudi sestavljen na Poljskem. In če je - zna biti, da imaš tudi ti "zmagovalno kombinacijo"...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.