GROF
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Da napišem moje ugotovitve glede škripanja... Obloga vrat voznika je začela fejst škripat. Včeraj sem pa odprl do konca okno in zaprl nazaj. Zaenkrat se ni ponovilo. Tudi če jo samo malo odprem za pol cm škripanje obloge vrat neha... Grem na servis drug teden... Za to pa za tank saj sem včeraj tankal in spet isto... Range po tankanju 620. Po 70-80 km gre števec dol proti eni črtici (danes zjutraj) z range okoli 570... Potem pa ko sem iz parkinga odpeljal skoči igla nazaj na polno in range skoči nazaj na 620-610... Nekaj ne štima zraven dokaj visoke porabe.
-
Hja , sem zadnjič pucal kleme, ker mi je ojačevalec ven metalo v safe mode. Kleme so bile seveda polne tistega volka (bel prah). Mogoče bom še enkrat šel skozi. Vem da sem pucal, pa še malo s finim šmirglnom ... Z ojačevalcem je sedaj mir, no vžig mi pa roko na srce že dalj časa tako deluje, malo sem mislil če bo nov aku da bo kaj bolje
-
Kakšne so pa kleme na akumulatorju? Mogoče oksidirane? Poskusi snet, očistit in sestavit. Saj ne košta nič - mogoče pa reši težavo...
-
Hja, bo treba neki naštudirat. Res pa da če dalj časa stoji tudi poleti, ne vžge tako kot kak drug avto, tako živo, ampak bolj leno Ne vem pa čemu bi to pripisal, mogoče karakterju avta Ni tisto klasično ko vergla avto in ne vžge , ampak tko res počasi prvih nekaj obratov, potem pa kresne. Prej sem že mislil, da bo vmes počakal pri vžigu Če ne bo treba en booster kupit, zadnjič sem gledal za okoli 100eur zanimivo zadevico, zasede kot en power bank, no saj to je power bank, vžgeš pa menda lahko traktor s tistim.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.