Skoči na vsebino

Mazda turbo kit

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Evo, na tej strani najdete vsega boga za va?e Mazde.

Res ni najbolj poceni ampak v kompletu pa dobite vse in mora da dela. :P

To ni niti blizu besede poceni!!!Ra?unaj da mora? pla?ati davek,carino... in te na koncu pride ?e jur?ka ve?.

Kje pa je kaj zame? :D

Napisano

ja, ja, turbo je zakon.... tud ?e je "samo" turbodiesel :P:whatever:

sploh ?e je "samo" turbo dizel u taki beybi kukr je najina :bravo::jupiii::ouje:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

sploh ?e je "samo" turbo dizel u taki beybi kukr je najina :bravo::jupiii::ouje:

Kako,kaj obstaja ?e kak turbo diesel al "samo na? turbo diesel"? :whatever::hohoho:

Napisano

Za de?ve so turboti?i (torbo kite), za fante pa turboluknje. :bravo::bravo::vesel:

Kratko in jedrnato. :bravo::hohoho:

Napisano
:D evo Sirius je zadel bistvo turbo tehnike v enem samem stavku :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ja tudi meni klika... Včasih zelo. Imam AT. Drugače pa sem danes prvič po 3.500 zbil porabo na 6.4-6.5 po regionalki. Ampak sem mogel fajn tuhtat koliko gasa bom pritisnil pa koliko hitro bom vozil. Striktno po omejitvah... Še zdaj ne vem kako je tako pala poraba...  A ima kdo tako bolj "rezek" zvok motorja sedaj ko se je ohladilo? Drugače pa imam en problem že pri tej kilometrini...  Na čase ko ga zalaufam ali ko se ustavim in dam v P mi je začel obratomer nihat pa prav čuti se kako se motor "zaganja" in je nemiren...    Je treba na servis?   Pa je normalno da avtomatik vozi po mestu recimo ob zelo malo gasa ali nič na 1100-1300 obratih?   Aja pa še eno vprašanje... Zadnjič sem konkratno opral avto pa sem opazil, da če grem z "gobo" (je tista iz mikrovlaken kot špageti) po zadnjem steklu in pod "spojlerjem" in če se ga dotaknem da ga lahko z gobo/roko rahlo "privzdignem"?   Drugače pa super glede vsega ostalega.    1105(1).mp4 JUMPSHARE.COM Shared with Jumpshare    
    • Jooj. Moja napaka. Sklopko sem mislil. In grdo klikne.   Pri zavorah, sem kdaj pri kerem avtu slišal ampak to je samo stikalo za zavorno luč.
    • odlična izbira, drži se menjave olja med 10-15kkm, original 5w30 mazda ali karkoli api sl + acea a5
    • Sej te 870P so tut prave M+S... je pa to brezvezen pogoj, ker M+S pomeni samo "mud and snow" in se ne kategorizira kot prava zimska guma izven zakonodaje   Preverjene, zimske gume imajo tist triglav z zvezdico  to je faktor, da je guma kategorizirana kot zimska
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.