poky Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Evo ti,TUKAJ si ga dol snami! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 14. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. april, 2008 pa a dela? jz bi rad gran turismo 4 igral :ne vem: Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Ja jaz sn ?pilal Gran turismo 3 na PCju. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
bbilder Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 pa a dela? jz bi rad gran turismo 4 igral :ne vem: te morm razo?arat da nebo ?lo. Ta program in ostali so za manj zahtevne playstation igre. Tud ?e ti bo delal ti bo tolk ribal da bo? se sam sekiral ker si zgubu cajt iz tem da si probal Citiraj
poky Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Je pa res ja,da pa grafika z temi emulatorji ni niti pribli?no na ravni grafike PCjev. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 14. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. april, 2008 pol pa ?e ?akamo Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Ta?as,ko bo? ?akal,si raj?i Playstation kupi. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 14. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. april, 2008 Ta?as,ko bo? ?akal,si raj?i Playstation kupi. a-a to pa ne ?e edn ko me ho?e v to spravit ?param za poleti, ker si bom notebooka kupil n? igrc... gremo se u?it yea right Citiraj If in doubt, flat out...
Marko_mx-3 Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Zakaj mora? pa za zvezek ?parat :ne vem: A so se toliko podra?il Citiraj
qwerty Napisano 15. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2008 joj no notebook a.k.a. prenosnik Citiraj If in doubt, flat out...
bbilder Napisano 16. april, 2008 Prijavi Napisano 16. april, 2008 Nameravam kupit nov monitor, pa me mal zanima ?e ima kdo izku?nje z monitorjev v katerem je vgrajen TV tuner.http://www.bolha.com/oglas2841732 Citiraj
qwerty Napisano 17. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. april, 2008 Prodam dva tedna staro grafi?no kartico, Leadtek 8800GT ZALMAN 512MB. Ima vgrajen zelo tih in mo?an Zalman hladilnik, ki poskrbi, da so stopinje nizke. Prilo?im original embala?o, vse kar spada zraven ter ra?un z garancijo. Prodajam samo, ker rabim denar! KOT NOVA! Povezava do omenjene kartice: http://leadtek.com/eng/3d_graphic/overview...p;pronameid=401 Opis izdelka:ZALMAN HLADILNIK - do 20 stopinj hladnej?a- vmesnik: PCI Express 2.0- pomnilnik: 512 MB DDR3 256 bit- hitrost pomnilnika: 1800 MHz- hitrost jedra: 650 MHz- priklju?ki: 2x DVI, HDTV-OUT- maksimalna lo?ljivost: 2560 x 1600- SLI tehnologija- podpira DirectX 10 in Windows Vista Cena: 165 EURkaj pravte na to?? :ne vem: pol druga opcija:BFG GeFirce 8800GTS 640Mb OC ---> 145? pomoje nateg... Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 17. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. april, 2008 ali pa tole me zelooooo zanima, in sem tut poslal tipu e-mail http://www.bolha.com/oglas3224020 Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 17. april, 2008 Prijavi Napisano 17. april, 2008 Js obvezno za 8800GTS 640Mb (tako mam js) samo mi je sme?na cena! No da se razume da 8800 gt je definitivno vredna svojega denarja je malo hitrej?a od 8800gts 320Mb edina napaka te je ta da vro? zrak orginalnega hladilnika ne piha iz ki?te ampak samo razpihava v ki?to(ker pa? zavzame samo en slot) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 24. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 24. april, 2008 ?e koga zanima za?etek cod4 to je na mojem compu, jz sm snemal igra se pa ?e uploada na mojvideo KLIK ZA FILM Citiraj If in doubt, flat out...
Mally Napisano 25. april, 2008 Prijavi Napisano 25. april, 2008 Kon?n pr?u do Juiced2-HIN in ?e nastali problemi...itak!!! V ni?jih "ligah", laufalo vse vredu in vse fino in jasno in glasno...grafika na ful brez panike, jeee, pitje ?ivcev sam zarad butastega obna?anja avtov in butastih tekmovalcev. Maaa...smo pre?ivel! Skratka...pridem pa v 6-to ligo (dve stopnji vi?je), zdaj pa kr neki trokira, ?e vozim dirko z ve? udele?enci. :ne vem: ?e sta samo dva avta niti ni tko grozn. Zmanj?am grafiko, resolucijo, da so sam kocke in na LCD-ju si lahko mislite, kok izgleda, pa ?e vedno gledam diapozitive. Izklopim pa zvok, pa lej ga ?menta...vse laufa kot po ?miru!!! Igrat igrce brez zvoka, je pa kot, da bi ?ensko vla?il po asfaltu, pa pol mislu, da te bo mela rada...nikakr ne gre!!! Kaj bi lahko blo? Spec. ra?.: Plata: MSI P35, dalje ne vem Proc.: Intel E4400, Core2, 2.0MHz...?eprov ra?unalnik zaznava 2.3MHz? RAM: 2xDDR2 1MB, 800MHz, torej 2MB Grafika: GeForce 8800GT, 512MB Integrirana zvo?na...??? ?e kaj...? Je mo?no, da so driverji za zvo?no ali driverji za kaj drugo krivi? Mislim, da bi sistem mogu laufat, ker zahteve dosegam. Pa zdaj ?e neki...?e sm ?e pr tem... Zalaufam Quake4, pa mi pi?e sam, da mi manka OpenAL...torej nek Avdio Library...in seveda ?pil spet brez zvoka!!! ?it...zaka sm ?e kupu to gajbo? :ne vem: Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
qwerty Napisano 25. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 25. april, 2008 Kon?n pr?u do Juiced2-HIN in ?e nastali problemi...itak!!! V ni?jih "ligah", laufalo vse vredu in vse fino in jasno in glasno...grafika na ful brez panike, jeee, pitje ?ivcev sam zarad butastega obna?anja avtov in butastih tekmovalcev. Maaa...smo pre?ivel!Skratka...pridem pa v 6-to ligo (dve stopnji vi?je), zdaj pa kr neki trokira, ?e vozim dirko z ve? udele?enci. :ne vem: ?e sta samo dva avta niti ni tko grozn. Zmanj?am grafiko, resolucijo, da so sam kocke in na LCD-ju si lahko mislite, kok izgleda, pa ?e vedno gledam diapozitive. Izklopim pa zvok, pa lej ga ?menta...vse laufa kot po ?miru!!! Igrat igrce brez zvoka, je pa kot, da bi ?ensko vla?il po asfaltu, pa pol mislu, da te bo mela rada...nikakr ne gre!!! Kaj bi lahko blo? Spec. ra?.:Plata: MSI P35, dalje ne vemProc.: Intel E4400, Core2, 2.0MHz...?eprov ra?unalnik zaznava 2.3MHz?RAM: 2xDDR2 1MB, 800MHz, torej 2MBGrafika: GeForce 8800GT, 512MBIntegrirana zvo?na...????e kaj...? Je mo?no, da so driverji za zvo?no ali driverji za kaj drugo krivi?Mislim, da bi sistem mogu laufat, ker zahteve dosegam. Pa zdaj ?e neki...?e sm ?e pr tem...Zalaufam Quake4, pa mi pi?e sam, da mi manka OpenAL...torej nek Avdio Library...in seveda ?pil spet brez zvoka!!! ?it...zaka sm ?e kupu to gajbo? :ne vem: driverje za grafo nalo? Citiraj If in doubt, flat out...
Mally Napisano 25. april, 2008 Prijavi Napisano 25. april, 2008 Nu, bom probu...sam driverje za grafo sm ?e skinu iz neta (tist je OpenGL)...tko da...me bl zanima zarad zvoka (OpenAL). Ker ?e izklopim zvok, dela normalno in tud koruze ne melje ve?. Ampak zaka je delal vse normaln, zdaj se mu je pa spipal? Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
qwerty Napisano 25. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 25. april, 2008 Nu, bom probu...sam driverje za grafo sm ?e skinu iz neta (tist je OpenGL)...tko da...me bl zanima zarad zvoka (OpenAL). Ker ?e izklopim zvok, dela normalno in tud koruze ne melje ve?. Ampak zaka je delal vse normaln, zdaj se mu je pa spipal? pol pa ?e driverje za mama plato ?e je zvok integriran pa ?e cod4 gameplay zadnja misija KLIK Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 25. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 25. april, 2008 a je kdo za to da nardimo ligo pri rfactorju pa mamo 1 tekmo na mesec ali pa 1 na teden? :ne vem: jz sm za Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 25. april, 2008 Prijavi Napisano 25. april, 2008 Pol je bolj?e za GTR2. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 26. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 26. april, 2008 jz se pa morm pohvalit da sem igral granturismo 5 prologue v big bangu na playstation 3 odli?na igra Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 26. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 26. april, 2008 ?e pa koga zanima je pa tule nekaj fotkic iz rfactorja Najbolj? je vozit sky ker se najlep?e odziva, vozi, drifta,... Corvetta je pa tak kot da bi tovornaka vozil pa ?e un se lep?e pelje pa dr?i ovinkov Citiraj If in doubt, flat out...
BOJČ Napisano 2. junij, 2008 Prijavi Napisano 2. junij, 2008 Na? tamal bi pa nadvse rad igro GTA San Andreas. Mi lahko kdo pomaga? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 2. junij, 2008 Prijavi Napisano 2. junij, 2008 Na? tamal bi pa nadvse rad igro GTA San Andreas. Mi lahko kdo pomaga? :ne vem: ?e ne bo? ?paral z La?kim,ti jo prinesem na piknik. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.