Skoči na vsebino

IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zadnji? sem si kupo NFS: Run. Sej ni tak zani?, kot sem mislil, ampak neki prese?ek pa spet ni. Proge so mi sicer super, ampak pogre?am fiziko iz Gran Tourisma ali pa vsaj Test Drive Unlimited 1. Kar pripelje? z 200km/h v policijsko blokado pa jo prebije? brez nekih huj?ih po?kodb. Malo lu? po?i pa havbo dvigne... to je pa vse. ?koda no.

tole pa v tork pride :aaaaa:

za PS3 in PC,tok da bom kej za pozim za delat,bomo vidl kako bo. :)

Meni so ti COD-i super v SP na?inu, v MP mi pa nekak ne potegnejo. Preve? pe?a?enja :lol: Sej pri Arma2 se tudi pe?a?i, ?e ni ravno nekega prevoza blizu, samo ta ultra realizem je pa spet preve?. Si skrit v travi pa kar od nikoder dobi? ?us v glavo. ?e malo pa si kupim BF3. Ta se mi zdi ravno to, kar rabim.

Napisano

Zadnji? sem si kupo NFS: Run. Sej ni tak zani?, kot sem mislil, ampak neki prese?ek pa spet ni. Proge so mi sicer super, ampak pogre?am fiziko iz Gran Tourisma ali pa vsaj Test Drive Unlimited 1. Kar pripelje? z 200km/h v policijsko blokado pa jo prebije? brez nekih huj?ih po?kodb. Malo lu? po?i pa havbo dvigne... to je pa vse. ?koda no.

Meni so ti COD-i super v SP na?inu, v MP mi pa nekak ne potegnejo. Preve? pe?a?enja :lol: Sej pri Arma2 se tudi pe?a?i, ?e ni ravno nekega prevoza blizu, samo ta ultra realizem je pa spet preve?. Si skrit v travi pa kar od nikoder dobi? ?us v glavo. ?e malo pa si kupim BF3. Ta se mi zdi ravno to, kar rabim.

ja sej itak odvisno kako ti sede :D jst ga skos kupm k ga sede lepo pozim spilat...

za PS3 ga majo ze dans,a za PC pa jutr dobijo :angry2:

drgac pa BF3 je zakon itak...sam je prevec dogajanja :D res prava vojna! jst sm bl oldschool sej ves... :prstgor:

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

• 4 tedne kasneje...
Napisano

V?eraj obrnil COD black BOOBS 2

Kaj naj re?em na ?pil .....kratka in jedrnata! Je pa slab? od medal of honor ki gre tudi proti koncu ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Ljudi lepo vas prosim ce imate dovolj mo?an ra?unalnik, sprobajte novi Far Cry 3...ne bo vam ?al.

------------------------------------------------------
All the way Miata :)My way is sideway :)

Napisano

Ljudi lepo vas prosim ce imate dovolj mo?an ra?unalnik, sprobajte novi Far Cry 3...ne bo vam ?al.

Kok kg mora dvignit da bo dovol za to ?pilo ? :hohoho:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

Kaj naj re?em na ?pil .....kratka in jedrnata! Je pa slab? od medal of honor ki gre tudi proti koncu ;)

a to na pc al ps3 al kje...multiplayer kej spilas? jst single player nism niti probu :D

qxMGjr2.png

Napisano

PC

single player

attachmentzbg1.gif

Napisano

nisi su nc multiplayer? je bl zabavno pomojem k singleplayer...al pa se zmenes s kom in gres mal zombie strelat :hudicek: hahaha...

qxMGjr2.png

Napisano

ne seri s zombiji! Multi pa ?e nisem probaval ker nimam originala :)

attachmentzbg1.gif

Napisano

kva ne seri...ma to ti je TOP. aja nimas. eh pol...a single ti je biu pa good.

ne preve?!

Best COD je cod 2 tega ?e preko neta sem ?pilal pa cod modern 1 je tud ok

attachmentzbg1.gif

Napisano

ja to je res...vsak je slabsi... jst sm biu tut najbl zadovoln z COD1 in COD2 ostalo pa bl tema...

qxMGjr2.png

Napisano

jst mam skrekan fc3 pa multiplayer dela aja pa co-op tut...zdej sm pa pomoje na slabi polovici single playerja...oboje mi je noro hudu :D

ja nwm kuk mocan...jst mam i5, 8giga rama, pa giga graficno...pa lepo dela na DX11

pa zombiju ni u spilu, je pa polno zivali ki te napadejo.

------------------------------------------------------
All the way Miata :)My way is sideway :)

Napisano

Hehe, black boobs :D Tele ?rnke so nas ?isto zme?ale v tem snegu. Bomo probali ja. Tudi MOH. Zadnjega, ki se je dogajal nekje v Afganistanu, je blo prav fajn igrat. Malo manj pretirane akcije sicer, ampak so bli dobri momenti noter. Tudi konec mi je bil v?e?, da ni bil tak pocukran.

Bomo probali ja. Kolega ga je ?e obrnil pa mi je tolko razlagal po telefonu, da sem slu?alko odlo?il pa ?el jest kosilo in ko sem pri?el nazaj, je ?e kar hvalil :) Baje je neka me?anica Crysisa 1 in Just Cause-a. Far Cry dva je bil pa za zjokat. Res, takega dolg?asa pa ?e dolgo nisem igral.

Druga?e pa sem zadnji? iz Steama snel UT3 pa moram re?t, da sem navdu?en, samo igralcev je ful malo. Je pa res, da jaz samo Warfare ?pilam, kar je Onslaught v UT2004. Pa Driverja San Francisco sem nabavo pa mi je tudi kul v SP verziji, MP ?e nisem probal. Pa NFS Run sem si kon?no omislil, ker me je zanimalo, kak je kaj NFS napredoval po tistem, ko sem nazadnje igral Most Wanted. Pa moram re?t, da je MP bistveno bolj zabaven od SP-ja. Sicer ?e vedno ultra arkaden ?pil, ampak se da prebolet. Pa Alan Wake-a sem kon?al (dober, samo zgodba je malo zakomplicirana), Machinarium (za mo?gane trenirat), Unmechanical (?e ena mo?ganska), Limbo (?e ena 2D, malo manj mo?ganska), Zombie Driver HD (za spro??anje), Closure (?e ena mo?ganska), Sleeping Dogs (fajn zgodba, dobri fajti, zani? vo?nja), ?aka me pa ?e Deus Ex: Human Revolution (malo sem ?e igral pa nisem najbolj zadovoljen z animacijo karakterjev), Amnesia: Dark Descent (nek Penumbra stil), Deadlight (zombi 2D fajterski ?pil), I am alive (neki postapokalipti?ni tretjeosebni ?pil) pa... Mass Effect 3 (baje je konec brezvezen, ampak do takrat pa seka).

Napisano

men pa za multiplayer bil en od dbest ?pilov Operation Flaspoint: Dragoon Raising.. al tko nekak:).. res lepe coperativne misije.. ne preve? lahk ?pil.. tko .. lepo in realno:)

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

Napisano

Operation Flaspoint sm se jst igrov...res da 10 let nazaj...pa je hud spil

ne mislm prvega... mislm tegale:)

http://www.youtube.com/watch?v=mv9XUsG8zy0

huda grafika.. pa men najbol?a igralnost med strelja?inam.. ker je res odprt ?pil.. in lah dela? vse kar ti pa?e.. misije re?uje? po svoje:)

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

Napisano

Dishonored je zanimiv zato ker omogo?a precej razli?nih pristopov in od tega je pol odvisen tudi konec.

Pa recimo Borderland 2.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Emmm, ni mi jasno. Berem in berem, ampak mi kljub temu ni jasno.   Pa kdo so Američani, da bodo "vrgli" predsednika neke države? Niti ne sosednje države. Sem jaz kaj zamudil? Mislim, glejte, Goloba in Musarjevo prav nič ne občudijem. Ampak kljub temu bi se jima postavil v bran, če bi recimo Nemci prišli, da ju "vržejo". Če ju bomo vrgli, ju bomo sami, ne pa da se drugi vmešavajo. Ja, vem, komunisti so trdovratna nadloga in se jih je težko znebiti. Ampak notranje stvari določene države ne more urejat druga država. Če so Venezuelci želeli "vreč" svojega predsednika - kaj se Trap tja meša. In če je že poslal enoto, da aretirajo človeka, ki je povezan z mamili - svoje so dobili, Venezuela naj se zdaj sama rihta. Ne more Amerika kar razglasit, da je Venezuela zdaj pod njihovo oblastjo in da jo bodo oni upravljali. Pa saj to je okupacija in edino pravilno bi bilo, da zavezniki Venezuele stopijo skupaj in Ameriki pojasnijo, kako in kaj. Samo kaj, ko je svet zadnje čase precej "egoističen" - vsak se briga zase in za druge jih ne briga. Če bi bilo kaj odločnih, ne bi Putin že štiri leta ropotal po Ukrajini in ne bi Trump "urejal" po Venezueli.   Da se včasih človeku kar stoži po hladni vojni, ko so vsi nadzirali vsak korak vseh in je vsak prej dobro premislil, preden je poskusil narediti kakšno neumnost...
    • Mislim, da smo to že razpucali....  Dobro, zelo dobro moraš vedet zakaj bi imel ravno dizla.... 🤔
    • No, sigurno ni tako hudo, da bi moral bežat od dizla, saj je na forumu kar nekaj uporabnikov, ki že leta vozijo dizle. Naj mu tisti dajo kakšen nasvet, na kar mora biti pozoren...
    • Bejži od dizla..... 
    • A imamo sploh koga na forumu z dizelsko mazdo3 nove generacije?   Jaz bi ti svetoval da bodi previden pri teh avtih iz uvoza (naj bo servisna knjižica poštempljana z vsemi žigi) če kupuješ dizla, ker so bolj občutljivi motorji. Tudi servisni interval 20kkm za dizla je predolg.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.