Mary praznuje
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Žal, tko to je in pol je prepričan, da njegovi sodelujejo... ne vem v katerem ZF filmu se je to zgodilo. Celo tisti, ki so bili blizu JJ in SDS so izjavili, da JJ ne išče sodelavcev ampak le in zgolj služabnike.
-
Pogledal sem vse, tud o polnjenju itd... Jaz ti samo hocem povedat, da ne vem kaj so ljudje pricakovali od EV, ker to kar se dogaja je normalno obnasanje baterij... Kako urejajo garancijo je pa druga stvar. Verjetno koorperacije spoznavajo lepoto stroskov v ev svetu
-
Pa povej kateri je po tvoje merodajen,objavi,pa bomo pogledali. "Naši" mediji so v 95% pod diktatom palčka,in za to nekredibilni...ali kaj skrivajo,ali ne povedo vsega,ali ne prikažejo vsega,ali skušajo zminimirati oz. zmanipulirati problematiko itd...jaz jim ne verjamem,in za to pogledam še kje drugje. Nisem iz tisih krajev oz. nisem lokalec iz NM,in ne morem vedeti kako in kaj točno.... Najlažje je pljuvati...kot sem napisal,objavi...in prosim čimveč različnih!!!...mislim,da bomo vsi veseli...a mnenje si bomo ustvarili sami. Aja...o zgornji sliki...luškana muca🧐...samo,da bi nehal z posti🙄....rad bi,da bi bil tiho🤨..."pod preprogo pomesti"...dajmo mu nagobčnik....ja seveda😂🤣... Pogrešam nutrijo🥺...nekam tiho je zadnje dni🙄
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.