giano Napisano 12. december, 2007 Prijavi Napisano 12. december, 2007 Zdravo a mi lahko nekdo pomaga dobit xsenon hid shemo za MAZDO? Imam xenon kit pa mi 1 konektor ostaja!Kje je problem??? a kdo ve za kakega ki montira xenon kite, pa da je ugodno? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 12. december, 2007 Prijavi Napisano 12. december, 2007 Odvisno kak kit ima?, ker meni ni ?e nikoli ni? ostalo Citiraj
giano Napisano 12. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. december, 2007 mam HID-ovega(H4) ki sem ga kupu pri digikliku,lohkk pa da ga js ne znam priklopit Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 12. december, 2007 Prijavi Napisano 12. december, 2007 HID ni firma ampak kratica za High intensity discharge lamp Teli H4 so malo bolj komplicirani za monta?o kot H1, verjetno mora? ?e kak?en rele vmes vezati ali pa dodatno napajanje. Citiraj
qwerty Napisano 12. december, 2007 Prijavi Napisano 12. december, 2007 yavarye a little help over here Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 12. december, 2007 Prijavi Napisano 12. december, 2007 Za kak konektor gre? Kaj lu?i svetijo normalno (dolga,kratka) al so kaki problemi! bol podrobno povej kaj si priklopil in kaj ne. Kaj ni nobene el.sheme zravn kaj se priklop na konektorje? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Zdravo a mi lahko nekdo pomaga dobit xsenon hid shemo za MAZDO? Imam xenon kit pa mi 1 konektor ostaja!Kje je problem???a kdo ve za kakega ki montira xenon kite, pa da je ugodno? Mojstri, H4 HID ima druga?no vezavo kot ostali. giano ima? ZS. ps. Pa ?e si dal 140? si ga ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.