peo Napisano 18. januar, 2008 Prijavi Napisano 18. januar, 2008 ufa...na tej hawbi je blo ?e nekaj dela od prej ja... drga? pa, ker vem de si se precej in ?e ve? trudil, klel itd ti priporo?am da delo dokon?a? tako kot je treba...ker ?e drugo leto rja spet ven udari ter raje ne sre?am na ulici Tako kot prvo pri vse varih ki si jih naredil najprej onemogo?i, da bi voda ponovno pri?la med dvojni pleh...tako vse luknjice pokitaj z kitom posebej namenjenim za to (podoben je kitom v steklarstvu, vendat ne vsebuje silikonov). Kajti to rjavenje je posledica vdrtja vode med ta dvojni pleh...zato sedaj to ti prepre?i. Nato priporo?am, da pri obdelavi ter dajanju oblike karoseriji namesto navadnega kita uporabi? alu kit, ki ne vpija vode (in posledi?no prepre?uje ponovno rjanvenje) in je za taka mesta absloutno bolj?i. Pri tem ne govorim o istem kitu kot v prej?njem odstavku...tisti kit je samo tesnjenje. ?e pred kitom daj na ?isti pleh dvokomponentno temeljno barvo (ppg, standox, sikkens, debeer). Po kitanju ter kon?ni obliki vseh delov daj ?pric kit ki zagotovi gladkost vseh povr?in. Po ?prickitu pa seveda barva...prvo baza ter nato lak, saj vidim da ima? metalno, ?e ne celo perla barvo. Ufff, vse na?teto dobi? preko podjetja Silco (www.silco.si , preglej izdelke ali enostavno pokli?i na sede? podjetja ali ?e bolje enega izmed potnikov ki to razva?ajo naokoli 031 339630). Jaz vedno stvari jemljem preko tega podjetja in moram re?i da ima cene precej bolj ugodne v primerjavi z ppg ter standox. Pa sre?no kekec Citiraj mazda 323 karavan honda civic 1.6 130hp
ice Napisano 18. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. januar, 2008 ufff jest sm pa na havbi ze samo pomoje poliesterskim (dvokonponentnim) kitom pokital ostalo pa se ne unga kar se ne vidi(rob na karerem je sipa) pa nism mislu kitat sam pobarvat z temelnjo barvo kar se pa ostalega barvanja tice je perla barva in ta kakor jest vem je zelo draga pa tesko je strihat z njo da ujames use odtenke. zato sem mislu da bi tam kejer bo potrebno barvanje pobarval z mat crno pa da nebi bila potem kot pikapoklonica bi pa se malo poigral in naredil kaksne grafike (crte kot smo jih vajeni iz need for speed) Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
peo Napisano 18. januar, 2008 Prijavi Napisano 18. januar, 2008 Z malo vaje se da tudi perlo barvo zelo lepo nanesti in nardit prehod...malce vaje dela mojstra, in mojster dela ?ude?e Vsekakor golo kovino za??iti preden nanese? samo barvo...drga? nisi naredu ni? Zdej pa vpra?anje okusa kako ga ho?e? pobarvat...meni osebno sede de je avto stock...avto pa je sevede tvoj Citiraj mazda 323 karavan honda civic 1.6 130hp
ice Napisano 26. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 26. februar, 2008 evo pa sm spet mal delov neki casa sm pac mogu posvets soli, sihtu, punci....... zdej sm vse pokitov havba levi stebricek desni stebricek zadnji desni blatnik pa se ni(pa se bo ) Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Marko_mx-3 Napisano 26. februar, 2008 Prijavi Napisano 26. februar, 2008 Dej hitr spuci armaturko in jo mal bolj za??it, ker ?e zdej ti je pri?el prah v vsako mo?no ?pranjo in bo? te?ko spucal! Citiraj
ice Napisano 26. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 26. februar, 2008 "skoda" je ze narejena ker ne bom skoraj nic vec smirglal Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
YavarYe X6V6 Napisano 26. februar, 2008 Prijavi Napisano 26. februar, 2008 Pa se moram spet v slike utaknt, dej jih vsaj prav obrn, nimajo vsi monitorja ki ga lahko obra?a?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 27. februar, 2008 Prijavi Napisano 27. februar, 2008 Pa se moram spet v slike utaknt, dej jih vsaj prav obrn, nimajo vsi monitorja ki ga lahko obra?a?. zakaj bi monitor obra?al, ?e se lahko ule?e?. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. februar, 2008 Prijavi Napisano 27. februar, 2008 zakaj bi monitor obra?al, ?e se lahko ule?e?. Ni slaba ideja- Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 27. februar, 2008 Prijavi Napisano 27. februar, 2008 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ice Napisano 27. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 27. februar, 2008 hehe sej ga jest tud nimam pa mal glavo nagnem pa je problem poj nastane ko se mi vrat zaskoc Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
qwerty Napisano 2. marec, 2008 Prijavi Napisano 2. marec, 2008 hehe sej ga jest tud nimam pa mal glavo nagnem pa je problem poj nastane ko se mi vrat zaskoc to?o te bom ko sm si zarad tebe vrat izpahnil Citiraj If in doubt, flat out...
ice Napisano 3. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. marec, 2008 neki me zanima v enem kotu "kilerja" od klime je neki podobnga smoli+svinjarja je mozno da je prejsni lastnik tako zakpal luknjo pa se je nabrala svinjarija sama ker kiler pusca? Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
ice Napisano 13. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2008 dons sem jo najprej dav vn iz garaze da jo spet vidm celo pol sm se pa mal igrov pa dav gor se spojlr da vim kako zgleda pa se en tatto: in nakoncu se jest in moja ljubezn PS. Yavar zedej ti pa nebo treba se naglavo posravlat da bos slike vidu Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Marko_mx-3 Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Napisano 13. marec, 2008 Tale spojler lih ne vem ?e pa?e gor :ne vem: Citiraj
ice Napisano 13. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2008 a misls zarad barve a oblike a spojler nasploh Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Marko_mx-3 Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Napisano 13. marec, 2008 nasplo?no, ker avto ?e ima spojler in je to potem spojler na spojler. ?udno zgleda, samo je tvoj avto in je odlo?itev tvoja ali ja ali ne, pa ?e v ?ivo bi bilo treba videti Citiraj
Symon Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Napisano 13. marec, 2008 Naj ti kot pravi prijatelj odgovorim raje direkt, kot da ovinkarim. Oblika spojlerja na tem avtu nasploh. Ta avto je limuzina, in na limuzine za moje pojme ne pa?ejo tak?ni kri?e?i spojlerji. Pusti raje originalen avto, po?trihaj cel avto (vklju?no s kljukami, odbija?i do tal, ne kak?ne ?rne ?rte spodaj, letvice, skratka vse) vr?i gor kak?ne lepe feltne pa bo? imel prav kul limo. Spojler pa le prodaj, grem staviti, da ?e naredim anketo, da bo ve?ina proti njemu. Citiraj
LabiGT Napisano 13. marec, 2008 Prijavi Napisano 13. marec, 2008 ankete dela boss na tem forumu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ice Napisano 13. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2008 fantje zov sm najdu pomoje zlo hud problem jutr povem vec ko bom ziher Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
ice Napisano 14. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2008 na zalost so se moji sumi potrdli levo kolo je cca. 12mm pomakjeno nazaj uglavnm prejsnmu lastniku Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
ice Napisano 18. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. marec, 2008 zanima me ce kdo ve kako se dajo tazadnje luci dol pa ce ima kdo prednji odbijac in zarometa in zmigovca Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Marko_mx-3 Napisano 18. marec, 2008 Prijavi Napisano 18. marec, 2008 To da ima? samo 12 mm nazaj pomaknjen kolo naj te ne skrbi jaz imam za 3 cm Zadnje lu?i pa ?e imajo znotraj kak?ne vijake ali pa ob strani lu?i ?e je kaj Citiraj
Tich Napisano 18. marec, 2008 Prijavi Napisano 18. marec, 2008 Ojej...ka ustvarjate majstri? Glede ?vasanja...CO2 je eden izmed najslab?ih ?vasov (zelo rad pokne - ker je pretrd - ni ?ilav, pa ne pretopi najbolj zadeve). Je pa za pleh zelo ql in priro?en. Poleg tega bi sam neki povedo. Eno je rja na blatnikih, drugo pa tam spredaj pri ?ipi. To je skoraj glavni stebri?ek. Kako bi zgledlo da to ne bi popravu in bi ?el na streho??? khm... Zadnje lu?i? Snami si mazda 626 manual. Priporo?am emule...Druga? pa tut brez tega gre. Ponavad ti delo samo nakazuje. A tist spojler si ?e fiksn tako montiral? Mislim da ni najbolj varno...bi moral dol na pleh ga pritrdit. Glede tega da je rja samo pri ?ipi. ?ipa je bla mogo?e enkrat menjana in so z tisto zajlo po?kodovali barvo...in ?ez nekaj let za?ne to lu?tno rjavet. Ali pa je bil avto tam zaleten...te?ko kr tak re?t. Nisem slik dost dobr pogledo... LP Citiraj
ice Napisano 18. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. marec, 2008 spojler je biv samo postavljen gor da vidm kako zgleda avto je biv pomoje enkrat kar posteno zaleten in je ves prekrivljen ker je medosna razdalja na obeh straneh enaka aja pa se to avto gre v torek na strihanje tko da me caka se zlo velik dela da bo pripravljen ker ga morm pripravt do lakiranja. to pomeni kitanje, spric kit, brusenje..... Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.