DAVE6 Napisano 9. februar, 2008 Prijavi Napisano 9. februar, 2008 Pozdravljeni. Sem lastnik Mazde 6 1.8i , 120 konjev. Avto je star 4 mesece in sem prvi lastnik.Zanima me kako bi pove?al mo? na svojem avtu, brez kak?nih ve?jih posegov v motor? Torej kaj predlagate? ?portni izpuh, ?portni filter, menjava sesalnega sistema in izpu?nega kolektorja? Na koliko konjskih mo?i se da prit z tak?nimi predelavami? Ima kdo s tem kak?ne izku?nje? Vesel bom vsakega odgovora, hvala in LP. Citiraj
Symon Napisano 9. februar, 2008 Prijavi Napisano 9. februar, 2008 Uf glede na to, da je dokaj nov avto in ?e v garanciji ti znajo kot prvo te?iti na servisu ?e bo? kaj menjal. Koliko se da pridobiti na tem motorju se mi niti ne sanja, ?koda ker nisi kupil turbodizla 100kW ki bi ga brez te?av ?ipal pri (ne turbo)bencinarju ?ipanje ne da kaj dosti. Da se pa naviti marsikaj samo moral bi vedeti kodo motorja in iskati po internetu kaj vse se da dobiti. Mogo?e bo o tem kaj ve? vedel Mazda MX. Citiraj
DAVE6 Napisano 9. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. februar, 2008 Ja avto ima malenkost ve? kod 15.000 km prevo?enih pri 20.000 km me ?aka prvi servis pa se bom tam probo pozanimat sam nevrjamem da mi bodo kaj v pomo?. Pri akrapovi?u sem se ?e pozanimal da bi mi naredili celotni izpu?ni sistem tak da to je to pa ,da menjam ?e interkoler in take malenkosti. Rad bi seveda ?e bo mo?no ,da pridem tam nekje do 200 konjev. Zato pa spra?ujem vas ko morti malo bolj poznate mazdo ,?e bi se kaj dalo. Symon vseeno hvala Citiraj
Mazda323 Napisano 9. februar, 2008 Prijavi Napisano 9. februar, 2008 In kje bi se naj nahajal interkoler pri bencincu?? Bol?e bi bilo da bi vzel MPS varianto... Citiraj
KAALman Napisano 9. februar, 2008 Prijavi Napisano 9. februar, 2008 hmm... za malo denarja 0 haska raje premisli, dopla?aj in kupi 2.3 varianto ali pa vozi to kar ma?... kolektorji, izpu?ni sistem, mogo?e odmi?ne, itd... pa si na 3-4k ? to se pa ne spla?a... Citiraj LP KAALman
zemir Napisano 10. februar, 2008 Prijavi Napisano 10. februar, 2008 Pozdravljen in dobrodo?el na forum!!! Tako kod je kalman napisal se bolj spla?a menjati avto in ?e ve? bo? s tem pridobil.Kajti z kolektorji filtri in izpuhom bo? pridobil okoli 20 konjov denarja bo ?lo pa ?e in ?e!!!?e bo? pa hotel, da avto kam gre bo? pa moral kar dobro pose?i v motor.Mislim pa da za kak?ne 2000? dobi? ?e turbo in tukaj so ?ele konji Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
qwerty Napisano 10. februar, 2008 Prijavi Napisano 10. februar, 2008 Ja avto ima malenkost ve? kod 15.000 km prevo?enih pri 20.000 km me ?aka prvi servis pa se bom tam probo pozanimat sam nevrjamem da mi bodo kaj v pomo?. Pri akrapovi?u sem se ?e pozanimal da bi mi naredili celotni izpu?ni sistem tak da to je to pa ,da menjam ?e interkoler in take malenkosti. Rad bi seveda ?e bo mo?no ,da pridem tam nekje do 200 konjev. Zato pa spra?ujem vas ko morti malo bolj poznate mazdo ,?e bi se kaj dalo. Symon vseeno hvala od kdaj ma? pa ti intercooler brez turbine Citiraj If in doubt, flat out...
DAVE6 Napisano 10. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 10. februar, 2008 Ja vem ,da ?e bom hoto interkoler not dat bom rabo turbino in ostle stvari ko so ?e zraven nevem no. Novega avta glih nem ?o zaj kupovat ?e je ta oky sam pa? malo bi mu rad navor in konje pove?al to je pa to. Citiraj
Alex Napisano 10. februar, 2008 Prijavi Napisano 10. februar, 2008 Ja vem ,da ?e bom hoto interkoler not dat bom rabo turbino in ostle stvari ko so ?e zraven nevem no. Novega avta glih nem ?o zaj kupovat ?e je ta oky sam pa? malo bi mu rad navor in konje pove?al to je pa to. Ti se lepo vozi tako kot je in u?ivaj... Citiraj
DAVE6 Napisano 10. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 10. februar, 2008 he Alex hvala se bomo potrudli Citiraj
qwerty Napisano 10. februar, 2008 Prijavi Napisano 10. februar, 2008 Ja ?e ho?e? met intercooler mor? met neki za hladit to je pa tist zrak ko gre skozi vro?o turbino in se more ohladit da pride tebi v sesalne kolektorje kot hladen zrak Evo ti ?e sliko povezanega vsega skupaj (za filtom gre cev z hladnim zrakom iz intercoolerja zato sem naredil tak mosti?ek moder ) Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 Vpra?anje samo za Querty-a. Zakaj je turbina vro?a ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sishi Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 qwerty ?iptuning majster bo pa ja vedu Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
uklopko Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 Vpra?anje samo za Querty-a. Zakaj je turbina vro?a ? Eden mo?nih odg. - zato ker je zmontirana zraven motorja in se zato segreje Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 Eden mo?nih odg. - zato ker je zmontirana zraven motorja in se zato segreje a si ti Qwerty mogo?e? Citiraj
LabiGT Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 a si ti Qwerty mogo?e? ...se mu ze vid, da je blond Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 ...se mu ze vid, da je blond Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 zato ko grejo na eni strani izpu?ni plini nuot pa se tubinca segreje tolk pa ja vem lahka je tut zarad hitrosti vrtenja lopatic znotraj tubine samo je malo vrjetno ?e se motim me prosim popravte Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 zato ko grejo na eni strani izpu?ni plini nuot pa se tubinca segreje tolk pa ja vem lahka je tut zarad hitrosti vrtenja lopatic znotraj tubine samo je malo vrjetno ?e se motim me prosim popravte To je zelo pomankljivo, ?e povej. Pol mi pa tole razlo?i ?e spotoma, kako se lahko segreje, ?e je hlajena z oljem, na le?ajih in z vodo v tla?nem delu ohi?ja ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 He he,to me spominja na ?olo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 To je zelo pomankljivo, ?e povej. Pol mi pa tole razlo?i ?e spotoma, kako se lahko segreje, ?e je hlajena z oljem, na le?ajih in z vodo v tla?nem delu ohi?ja ? dve kovine se stikata, toplota se vseeno proizvaja z izpu?nimi plini in segreje po?asi turbino, zato se tam na drugi strani ko je sesalna enota segreje posledi?no zrak intercooler pa ga ohladi. upam da sem zadel EDIT: Zdele pa tole gledam pa sem ?e bolj zmeden Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 Ma? prav , samo nekaj si pa vseeno pozabil, zrak ki ga stisne? se segreje. Tako da tudi avti ki imajo kompressor, pri katerem ni zipu?nih plinov v bli?ini, se stisnjen zrak pravtako segreje in tudi rabijo intercooler, ni pa nujno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 Ma? prav , samo nekaj si pa vseeno pozabil, zrak ki ga stisne? se segreje. Tako da tudi avti ki imajo kompressor, pri katerem ni zipu?nih plinov v bli?ini, se stisnjen zrak pravtako segreje in tudi rabijo intercooler, ni pa nujno. oujea za segrevanje zraka pa nisem vedel da je tolko pritiska not pr dizlu vem da s pritiskom se zrak segreje in dizl pokne brez sve?ke, da se pa to pr turbinah in superch. dogaja to segrevanje zraka pa nisem vedel Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 Se bom se jaz mal vmesal: bencinarji ponavadi nimajo variabilne geometrije lopatic (turbince) glih zaradi visokih temperatur, porsche je to resil z uporabo enih hi-tec materialov tako, da tudi benz. lahko ima VGT Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 Se bom se jaz mal vmesal: bencinarji ponavadi nimajo variabilne geometrije lopatic (turbince) glih zaradi visokih temperatur, porsche je to resil z uporabo enih hi-tec materialov tako, da tudi benz. lahko ima VGT Kdo pa je to omenjal. Druga?e ima? pa prav, samo to je je u iber detajl. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.