Ripcurll Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 gre se za mazdo mx-3 ?ez vikend bom verjetno menjal ma?ino SOHC ven not DOHC,vem za tistih 15 konjeu,preve? dela ,sam zakaj pa ne zravn mislm menjat tut armaturo,staro ven "novej?o" not. zdej me pa zanima,?e kdo ve,a pa?e vse "?rauf na ?rauf" pri ma?ini?s tem mislm a je spodnji del ma?ine isti kot pri SOCH(pa?ejo nosilci motorja,menjalnika,na karoserijo..),al je razlika sam v glavi motorja? za armaturo baje da mor? nosilce mal predelat?! uglavnem ?e kdo kej ve o tem ... LP Citiraj
mazda_mx Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Tudi elektroniko moras zamenjat. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Pri armaturi ne pa?ejo nosilci in elektrika je ?isto druga?na(se da zrihtat), se pa da to zamenjat v enem dnevu, z veliko mero potrpe?ljivosti. Kako vem, ker sem to ?e delal ene dobri 2 leti nazaj. Ve? si poglej TUKAJ. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ripcurll Napisano 16. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. junij, 2008 se prau ceu "?trom" morm tut zamenat,uff ? vidm kolk bo to dela sm pogledu uno temo,u zanimiu projekt se j un spravu Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 se prau ceu "?trom" morm tut zamenat,uff ? vidm kolk bo to dela sm pogledu uno temo,u zanimiu projekt se j un spravu Unmu sem jaz porihtal ?trom, ni ga treba menjat, samo predelat ga je potrebno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 Tole ne vem će ti bo uspelo v enem vikendu narediti, je kar veliko dela. ?e posebno ?e misli? zravn ?e motor menjati. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 Samo za elektriko rabi? en dan + en hud glavobol. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ripcurll Napisano 17. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. junij, 2008 bom vidu u soboto kolk j to dela,ku bom za?eu razdirat ,upam de bo ratal u soboto motor zamenat,u nedeljo pa armaturo,bom probu kako slikco umes nardit,posebi ?e bo ke "?raufu" na konc ostal Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.