LabiGT Napisano 21. oktober, 2010 Prijavi Napisano 21. oktober, 2010 danasnji delovni dan se kr noce koncat... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 21. oktober, 2010 Prijavi Napisano 21. oktober, 2010 Sam res, ob 20. sem bil komaj konec z uvla?enjem ?ic za elektriko (no?em napisat kablov ) Za dodaten boost pa ?e intervencija, po?ar v neki hi?i. Samo sem bil predale? in nisem hotel divjat do gasilnega doma, sem pa potem pri?el na pospravljanje opreme Citiraj
Z M A J Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 Dans mi je senzor temp. u Renojcu kazal magi?ne minus 3 ob 6h zjutrej! P.S - ?e mal pa ne bo ve? dovolj gorko za kopanje u Slani vodi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 Ob 8h mam sestank, in ?ele pol bom vedu ?e bom mel vzrok za veselje-?alost. Mal?ek sem ?iv?en, to je baje dobr. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sishi Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 Prej?nji teden sem sklenil ustni dogovoril s prodajalcem za nakup novega 3S stanovanja. Naredili smo tudi osnutek prodajne pogodbe. Pred podpisom pogodbe je rekel, da rabi ?e potrdilo o namenski rabi zemlji??a (novogradnja). Dogovorjeni smo bili, da ko ga dobi se sli?imo in podpi?emo (cca 1 teden). Danes sem dobil tole na email: Spo?tovani! Obve??am vas, da je stanovanje ?t.4, na naslovu Brest 53A, Ig, za katerega ste pokazali zanimanje prodano drugemu kupcu. Na isti lokaciji oziroma v istem objektu vam lahko ponudimo nakup stanovanja ?t.5 ali ?t.6. Stanovanji se nahajata v mansardi in bosta vseljivi do 20.12.2010. K stanovanju ?t.6 vam lahko ponudimo tudi dve parkirni mesti. Cena za to stanovanje je 105.000,00 EUR z vklju?enim DDV. Za dodatna pojasnila smo vam na voljo tudi na gsm 041 732 XXX. Lep pozdrav! P.S. stanovanji 5 in 6 sta 2S! Na GSM se ne ogla?a! Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Marko_mx-3 Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 au?, a to se da ?e kaj ukrepat ali je to to? Citiraj
Z M A J Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 Men se zdi pa tole ogromno preve? gnara za nek Ig, kva pa vem! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 Sishi je to novogradnja ali adaptacija kak?ne bajte? Koliko m2? v mansardi verjetno ni balkona to pa ni good ker poleti se ne more? zunaj vsesti in mrzel pir popiti ...je pa nizka tale da je prodal, samo nisi ni? podpisal, ?al, zgleda je res ve? denarja dobil. Podobno se je kolegu zgodilo. Citiraj
Boss Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 Nima? kej... ?e nisi polo?il are se lahko pod nosom obri?e? sej ti prodajalec ni dol?an prodati ni?esar ?e to no?e. Jaz osebno bi sploh ?el stran (v stilu "ko ga jebe") od tazga in bi iskal kje drugje. @Ajvar: dr?im pesti, ?eprav ne vem zakaj gre :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 what????!??? :ne vem: Zgleda da ?e konec sestanka in ni? dobrega :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 Zgleda da ?e konec sestanka in ni? dobrega :ne vem: Pravilna ugotovitev. -->>> na sebe. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 Sishi je to novogradnja ali adaptacija kak?ne bajte? Koliko m2? v mansardi verjetno ni balkona to pa ni good ker poleti se ne more? zunaj vsesti in mrzel pir popiti ...je pa nizka tale da je prodal, samo nisi ni? podpisal, ?al, zgleda je res ve? denarja dobil. Podobno se je kolegu zgodilo. Ustni dogovori (?al s tem tudi zaupanje medsebojno) v pravu oz. navadno niti v poslu ne veljajo NI?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 Ustni dogovori (?al s tem tudi zaupanje medsebojno) v pravu oz. navadno niti v poslu ne veljajo NI?! Kaj pa dogovori preko E-maila? Tisto naj bi nekaj veljalo? Citiraj
Z M A J Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 Nimam pojma, nejbol je papirnata oblika pa overjeno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 Kaj pa dogovori preko E-maila? Tisto naj bi nekaj veljalo? Mislim, da e-maili tudi niso popolnoma veljavni. Razen v primeru digitalnega podpisa (?e se ne motim). Citiraj
Z M A J Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 Tamalo merkam, sitna je k 100 matr Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 Tamalo merkam, sitna je k 100 matr Prava baba bi reku Serpentin?ek in postal ?upan Kamnika Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 Vabilo v modri kuverti al sluzba? Ne eno in ne drugo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 Ne eno in ne drugo. Ja porkaflek model, pa kaj je spet? A je kej z avtom povezano al je neko novo sranje? Citiraj
Deeyan Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 klinc pa tak ?trajk policajev, ko ?e iz ?ihta nemore? pridit normalno domu. Na Lopati so zaprl avtocesto in preosmerl promet na po?ivali??e kjer so mel akcijo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 23. oktober, 2010 Prijavi Napisano 23. oktober, 2010 Prava baba bi reku Serpentin?ek in postal ?upan Kamnika Iz tvojh ust u bo?ja u?esa, grem u nedelo volt, k me je u?eri u osebni debati res navdu?u! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 23. oktober, 2010 Prijavi Napisano 23. oktober, 2010 "Serpentin?ek" je res u redu de?ko Pa ?e skor soseda sva Sam en folk pa res nima pravga odnosa do svoje lastnine; v tem primeru moja boga lubica Glede na to, da ma sr?ne probleme, sm v?er k sm neki rihtu okrog vrat, v ?pranji pri blatniku zagledu zlo nelep prizor Kako za hudi?a mu je ratal ke not spravt tako koli?ino blata ??? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.