YavarYe X6V6 Napisano 19. november, 2008 Prijavi Napisano 19. november, 2008 Se strinjam samo kaj ko je vse ve? modelov ki si mislijo boli jih đon ?e je un to naredu bom pa ?e jaz in se jim kratkomalo je.. za vse ostale. ?e bi vask samo nase in svoje vozilo pazil bi ?e takrat bilo manj piz..., zdej pa ni panike ga zbijem grem po druzga bo fotr pla?al. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 19. november, 2008 Prijavi Napisano 19. november, 2008 Se strinjam samo kaj ko je vse ve? modelov ki si mislijo boli jih đon ?e je un to naredu bom pa ?e jaz in se jim kratkomalo je.. za vse ostale. ?e bi vask samo nase in svoje vozilo pazil bi ?e takrat bilo manj piz..., zdej pa ni panike ga zbijem grem po druzga bo fotr pla?al. Ej, ampak res. Sedimo v?eraj v Bufu in se pred lokalom parkira nov srebrn CLS, ven pa poska?ejo 4 trenirkasti ćapci, noben 100% nad 22 let... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 19. november, 2008 Prijavi Napisano 19. november, 2008 Ej, ampak res. Sedimo v?eraj v Bufu in se pred lokalom parkira nov srebrn CLS, ven pa poska?ejo 4 trenirkasti ćapci, noben 100% nad 22 let... Nisem imel v mislih samo takih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 19. november, 2008 Prijavi Napisano 19. november, 2008 Ej, ampak res. Sedimo v?eraj v Bufu in se pred lokalom parkira nov srebrn CLS, ven pa poska?ejo 4 trenirkasti ćapci, noben 100% nad 22 let... Pri nas je pa v modi,da si taki kupujejo Porsche-je.Kar mno?ijo se po KP. Citiraj
Tich Napisano 19. november, 2008 Prijavi Napisano 19. november, 2008 BMW in Audi vozniki so na?eloma res pa popizdit Najbolje je pa blo s mx-3 iz kri?i??a Vsi vozniki 530d so popizdevali Citiraj
eye Napisano 19. november, 2008 Prijavi Napisano 19. november, 2008 jst lahko zase re?em da sm zadnje ?ase obupn voznik ... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 Ko na cesti naletim na kak?nega prepotentne?a si re?em, da sem v vsakem trenutku sposoben dokazat, da sem lahko ve?ji kreten kot on. In potem tega ne dokazujem. Ve?inoma. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
BOJČ Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 Pri nas je pa v modi,da si taki kupujejo Porsche-je.Kar mno?ijo se po KP. Ne kapiram od kje takim smrkavim trenirkarjem tolk dnarja...? Kraje, droga,... kaj? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
madmax Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 Ever heard of leasing :ne vem: Neki malga pologa, pol pa 10 let po 250? na mesec al pa ?e kej ve?, pa je! Doma pa kupus, pa krompir vsak dan Citiraj
BOJČ Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 Ever heard of leasing :ne vem: Neki malga pologa, pol pa 10 let po 250? na mesec al pa ?e kej ve?, pa je!Doma pa kupus, pa krompir vsak dan Sem, sem, ampak za CLSja je way of 250?... Tud za kupus in krompir ne ostane, oz. rabi? ?e za to leasing Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 Ever heard of leasing :ne vem: Neki malga pologa, pol pa 10 let po 250? na mesec al pa ?e kej ve?, pa je!Doma pa kupus, pa krompir vsak dan Mnogo premalo si rekel 250? prej bi rekel 1000? . Citiraj
Allyssa Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 in js spregledam tak avto,..jao meni Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ice Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 pred iskro(srednja sola) v kranju je imel en na veliko napisan na novem kliotu: hvala fotr za avto to bi jest nalepu usakmu taku ki je maljsi od 22 in ima avto vreden vec kot 15K? Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
eye Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 ja tko morm se mal oglasit na tele komentarje ... kao 22 let pa ?e fura CLS ... Lejte da se vse lahko ?e pri 18h vo?i? avto ki je vredn tud 50k ? + in to brez kakr?ne kol pomo?i star?ev in to ne da se da dobit samo z prodajo droge itd da se vse lepo legalno ... in lahko vam povem da sm vidu na lastni ko?i kako to gre ... in lahko vam zaupam da se ... Citiraj
Allyssa Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 in ?e ve? kako to gre, zakaj nima? tud ti avta za 50k? + ,..al je to posebna ponudba samo pr 18-ih in potem velja prilo?nost zamujena,.... :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 Ne kapiram od kje takim smrkavim trenirkarjem tolk dnarja...? Kraje, droga,... kaj? :ne vem: Kaj pa razna "varovanja" pred ravno temi domnevnimi varuhi, pa izsilijevanja, za velke dnarje, no imamo pa tudi ?e mlade osebke, ki so SINOVI po poklicu! Ne bi bil prepri?an, da se razni orng stroji lih na lizing, ker to so pa taki obroki, da tut ?e ma mulc 1000 EUR pla?e, si tut slu?ajn ne more take ma?ince prvo??it, ker tut npr. poslovni najem je krepko dra?ji za Por?a al M3 pa tko. Ma? pa ?e Fu?ine sistem, se prav ko od nekoga fotr nabav nov voz, pa mu ga pol sine pono? spizdi, pa si ga pol od sinkota sposodjo razni kolegi, da grejo mal ni?at svoje komplekse, s tem ko se poka?ejo pred mno?ico, pa ?e kej bi se na?lo, hehe Skratka s svojim (legalnim) delom, da je mulc pr 22-ih nabavu avto za 100.000 EUR ali ve?, tacga ni, pr nas ?e ne. Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOBI Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 samo kaj ce mas pol samo avto in druga nic,pa se samski so verjetno,nima babe,nima otrok,nima hise,ne rabi vode placat ne elektrike ker doma zivi itd..... Citiraj MAZDA POWER
eye Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 @Allyssa hm ja dobro vprasanje: mam ze nekak plane narejene ( za lajf ) pa tud prevec sm kmeta za tako visoko sceno .. po drugi strani sm pa tud zamudu neke vrste prilo?nost ... lahko ti pa re?em da mazda r0x v primerjavi z kaksnim Lamborghini, Hummer, in k se spomne pa si gre kupit BMW m6 za zimo in to kabrio ker mu je ta druzga avta skoda ... in ko sm se pogovarju z takimi ljudmi vrjem da 0 nimajo od lajfa ... to ni tko k pr men se spomnem dons mam pa dan sam zase pa se vsedm v avto pa se zapeljem do morja in uzivam na obali oz morskem zraku ... te ljudje prakticno delajo 24h na dan za benz zapravjo tud vut ve? 1000? in ?e ti lahko na?tevam ... in men dejansko do tega lajfa ni in do oblekc ki presegajo 700? mam raj trenirko pa superge ... Citiraj
Allyssa Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 @ ?rtasti,..sej teli frajerji so bli tud v trenirkah (baje,..nism vidla, sm igrala kri?ce in kro?ce se mi zdi takrat ),..tko da,..si useen lahko uzame? frej dan, in ma? trenirko in jeba?ki avto,... Lahko pa tud nas razsvetli? kako to gre,..ker verjetno ti frajerji ne pucajo WC-jev 24ur na dan,..ali pa?? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
eye Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 @Allyssa Js sm pa? odgovoru a se da met pr 22 letih avto cenovnega razreda kot ga imajo teli "trenirkarji" in da se ... kako se pa pride to dega nej pa ostane skrivnost... in ja lahko si vzame? frej dan in ima? trenirko in jeba?ki avto in vendar mor? bit dosegljiv na fon jst ga pa rad ugasnem in mam mir Citiraj
LabiGT Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 jaz sem pri 18 ze imel jebacki avto - zastava 128 (ne vem kaj vi mislite z "jebacki avto") Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 a ti n? ne bere?,...50k? in vi?je pa sam skoz mor? bit dosegljiv na telefon pa si zmagu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 aja jaz sem mislu avto v kerem jebes pa to... no, po tvoji definiciji zdaj vidim, da nisem mel jebackega avta Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 Ne nisi imel jeba?ki avto... ampak jaz sem tud dosegljiv na telefon pa milijoni ni? ne letijo... kaj delam narobe :ne vem: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.