wiperboy
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jejda, vi se o gradacijah mente, js sm pa vesel, če je sploh notri in ne uhaja tam kjer nebi smel
-
Ja, ja, to je. Ne bi se spraševal o asistenčnih sistemih, če bi imel truplo doma... Torej, če na kratko povzamem: vsi ti sistemi delajo, če delajo, če ne, pa ne delajo. In ravno zaradi vseh teh sistemov so avtomobili tako dragi in občutljivi. Če bi vso to elektroniko pobrali ven, bi bil en povprečen avto nekje okoli 15.000€, tako je pa nekje okoli 35.000€, pokvarit se pa skoraj ne bi imelo kaj... A se samo meni zdi al je ta svet res šel v ku#@c? Kupujemo stvari, ki jih sploh ne rabimo in zanašamo se na avtomatiko, ki je nezanesljiva. Krištodio, sm kmet an s hribu doma, pei res ne zastopm usega tega... Še tanartabl je moj 16 let star BTjc. Če obrnem puton, dela, če ga ne obrnem, ne dela. Če premaknem ročico, je vklopljeno, če ne premaknem ročice, je izklopljeno. In za volanom sem jaz kapitan - sprejemam odločitve in nosim odgovornost. In zanesem se lahko na najbolj zanesljivega, kar jih je - name. Vsi ti novodobni ... ... ... oneti, nimam kaj drugega reč, so narejeni samo za prikaz na poligonu. Pa če je slučajno enaka situacija na cesti...
-
Kaj je zdaj? Na začetku ste primerjali 0W20 in 5W30, sedaj ste že pri 0W30? Eni ste celo prvič slišali za viskoznost, v tej temi?
-
Tukaj ga imajo, pa še v SLO pošiljajo za 10 EUR. Če govorimo o tej zadevi... RAVENOL VSW SAE 0W-30 WWW.RAVENOL-SHOP.DE RAVENOL VSW SAE 0W-30 ist ein ein PAO (Polyalphaolefin) basiertes, vollsynthetisches Motorenöl mit spezieller USVO® und bewährter...
-
Ravenol so za mene osebno najboljša olja. Tusi po izkušnjah. Se pa v Sloveniji izredno težko dobi. Uvoznik je propadel.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.